Facebook, Instagram vor partaja funcții de chat și video

Facebook, Instagram vor partaja funcții de chat și video
⏱️ 3 min read

Facebook a capturat competitorul Instagram cu câțiva ani în urmă și poate fi cea mai inteligentă mișcare făcută vreodată de rețeaua socială. Acum, în loc să lucreze independent, vor lucra împreună, o mișcare care va domina afacerea. Compania a anunțat săptămâna aceasta că Facebook și Instagram vor lucra acum unul lângă celălalt și vor împărtăși funcții precum chat.

Actualizări la Facebook, Instagram și Messenger

După o actualizare, Instagram va începe să anunțe utilizatorii că adaugă o funcție de chat care va include emoji, schimbarea culorii chat-ului etc. Dar chatul și alte caracteristici nu vor fi limitate doar la Instagram, utilizatorii vor putea, de asemenea, să converseze prin chat cu alți utilizatori Facebook, de asemenea.

Ceea ce va face această schimbare este să limiteze motivele pentru care utilizatorii Facebook și Instagram au plecat să folosească alte aplicații. Utilizatorii vor putea discuta pe platforme multiple, indiferent dacă au ambele aplicații sau nu.

Cu toate acestea, nu vor trebui să opteze pentru utilizarea aplicațiilor împreună. Se oferă un set extins de instrumente de confidențialitate. Utilizatorii pot specifica cine le poate contacta în chat, cine este trimis în folderul Solicitare mesaj și cine nu poate să le contacteze deloc. Utilizatorii Instagram care aleg să nu discute cu utilizatorii de pe Facebook pot dezactiva funcția.

Va exista un nou Centru de conturi în serviciu, un supliment care a început să fie lansat săptămâna aceasta pe Facebook. Permite utilizatorilor să renunțe la o serie de funcții diferite.

Utilizatorii de pe aplicațiile Instagram și Facebook Messenger vor putea să blocheze și să raporteze mesajele nedorite la apelurile telefonice, după cum era necesar, până acum, dar acum pot fi raportate conversații complete și nu doar mesaje unice. Conturile minorilor vor primi primele funcții „Notificări de siguranță” în Messenger.

Platformele în sine nu se îmbină. Nu veți vedea chat-urile dvs. Instagram în Messenger sau invers. Mesajele și apelurile Instagram vor rămâne în aplicația Instagram, dar și mesajele de la utilizatorii Facebook vor apărea acolo.

Dincolo de chat,? H2>

Aceste modificări au fost testate cu un grup mic de utilizatori în timpul verii. Împreună cu funcția de chat, utilizatorii Facebook și Instagram vor putea viziona videoclipuri împreună și, în curând, și Reels.

Noutăți Opțiunea de chat Instagram Instagram

În plus, va exista o opțiune pentru a face mesajele să dispară cu opțiunea „Vanish Mode”. Autocolante Selfie vor fi oferite și pentru a schimba culorile unui chat și vor fi oferite și reacții emoji personalizate și efecte animate.

Aceste modificări sunt deja implementate. Există, de asemenea, planuri în viitor de a include WhatsApp în partajarea și conversarea pe mai multe platforme, lăsând și mai multe motive pentru care utilizatorii să nu părăsească colecția de aplicații deținută de Facebook.

Dacă doriți să păstrați totul privat pe Instagram, citiți mai departe pentru a afla cum să împiedicați alți utilizatori de Instagram să vă găsească.

Credit de imagine: Noi funcții de mesagerie pentru Instagram și domeniul public

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...