Facebook mobil include acum Spotify Miniplayer

Facebook mobil include acum Spotify Miniplayer

Această știre pare să aibă câteva direcții diferite. În primul rând, există lupta în curs între Facebook și Apple. În al doilea rând, cele două companii au anunțat fiecare actualizarea podcast-urilor plătite și planurile audio plătite. După ce pare să lase Spotify în afara acestor planuri, serviciul de streaming a anunțat câteva planuri proprii: un miniplayer Spotify va face acum parte din aplicațiile mobile de pe Facebook.

Spotify Miniplayer pe Facebook

Cu siguranță a existat un avantaj în podcast-uri, oamenii petrecând mai mult timp acasă în timpul pandemiei. Se pare că lumea tehnologică a observat. Apple aduce modificări experienței sale de podcast, inclusiv adăugarea opțională de abonamente. Facebook face multiple adăugiri audio, inclusiv podcast-uri și un serviciu cu plată.

Și acum Facebook va include și aplicația miniplayer Spotify, reducând nevoia ca utilizatorii să părăsească aplicația sa, același motiv pe care compania de socializare a folosit-o pentru a face celelalte modificări.

Motivul pentru care Spotify colaborează cu Facebook este „descoperirea”.

„De aceea, îmbunătățim modul în care utilizatorii împărtășesc și interacționează cu melodiile și episoadele de podcasturi, introducând o nouă experiență de mini-jucător condusă de descoperirea socială – descoperire care permite ascultătorilor să se bucure de sunetul Spotify direct în Facebook, fără a comuta între aplicații” a spus anunțul Spotify într-o postare pe blog.

Opțiunea a fost deja adăugată la aplicațiile iOS și Android Facebook din „anumite piețe”. Miniplayer-ul Spotify va accepta redarea completă pe Facebook fără a părăsi aplicația. Toată lumea poate asculta dacă este sau nu abonat.

ad-banner

„Utilizatorii Spotify Premium pot descoperi și experimenta melodii și episoade cu redare completă direct din Spotify în aplicația Facebook de pe iOS și Android. Utilizatorii Spotify Free se pot bucura de aceeași experiență extraordinară prin modul shuffle cu anunțurile însoțitoare de la Spotify ”, a adăugat postarea de pe blog.

Spotify Miniplayer Facebook Phone

Utilizatorii Facebook vor putea asculta prin acțiunile Spotify ale prietenilor lor, precum și postările artiștilor sau videoclipurile pe care utilizatorii le adaugă care conțin muzică licențiată.

Utilizatorii Facebook pot atinge butonul Redare pe o melodie. Aceasta va iniția miniplayer-ul Spotify din aplicația Facebook. Prima dată când un utilizator accesează Play, i se va cere consimțământul. Melodia va continua să fie redată pe măsură ce își navighează fluxul de știri.

Disponibilitate

Această modificare a devenit disponibilă pe 26 martie. Este disponibilă în Argentina, Australia, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Indonezia, Israel, Japonia, Malaezia, Mexic, Noua Zeelandă, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Africa de Sud, Thailanda, Uruguay și SUA inițial.

Rețineți că, începând cu această scriere, modificarea nu pare să fi fost făcută în aplicația Facebook iOS din SUA

Afacerea pe podcast și muzică pe Internet tocmai a devenit extrem de competitivă. În timp ce Apple și Spotify concurau anterior, Facebook s-a alăturat și a făcut echipă cu Facebook. Întrebarea este dacă acesta este sfârșitul lansărilor de noi funcții sau dacă vor mai fi mai multe pentru Spotify, Apple, Facebook și altele.

Continuați să aflați despre Spotify Car Thing care aduce muzică pe internet pentru mașinile mai vechi.

Credit de imagine: Spotify Newsroom și domeniul public

Scroll to Top