Facebook și alții ar trebui să poată urmări non-utilizatorii?

Facebook și alții ar trebui să poată urmări non-utilizatorii?
⏱️ 2 min read

Este o realitate acceptată în cea mai mare parte. Dacă dorim să folosim o aplicație sau un site web, ne-am obișnuit cu ideea că înseamnă că ne va urmări utilizarea. Dar dacă nu folosim nici măcar aplicația sau site-ul web respectiv? Facebook și alții ar trebui să poată urmări non-utilizatori?

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Asta e corect. Chiar dacă ați evitat să folosiți Facebook fie pentru că nu aveți nicio dorință de a vă împărtăși viața personală cu alții sau chiar dacă ați decis cu mult timp în urmă că nu doriți să fiți urmăriți, rețeaua socială vă urmărește în continuare.

Facebook a recunoscut acest lucru recent când au zis au „extins Rețeaua de public, astfel încât editorii și dezvoltatorii să poată afișa reclame mai bune tuturor – inclusiv celor care nu folosesc sau nu sunt conectați la Facebook”.

În loc să direcționeze doar anunțurile către utilizatorii Facebook, ei merg dincolo de asta și urmăresc ceea ce faceți în spațiul online pentru a face acest lucru. În afara Google, este a doua cea mai mare rețea publicitară mobilă.

Și exact asta se întâmplă de fiecare dată când apeși pe „Like” și te aștepți la asta. Dar, de asemenea, ia aceleași tipuri de date de pe site-urile pe care le vizitați și din anunțurile pe care dați clic și le aplicați și pentru a crea anunțuri care vor viza utilizarea dvs. specifică a internetului.

Dar este corect? O rețea socială pe care nici măcar nu o folosiți ar trebui să vă poată urmări activitatea online? Este destul de rău că Google o face, dar ce zici de o rețea de socializare?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x