Facebook și Google vor deveni în cele din urmă atotputernice?

Facebook și Google vor deveni în cele din urmă atotputernice?
⏱️ 1 min read

Când te uiți la anumite modificări pe care le fac Facebook și Google, se pare că sunt în efort să devină atotputernic. Este greu să nu fii implicat cu cele două puteri, cel puțin într-un anumit aspect al computerului tău. Aici se îndreaptă? Facebook și Google vor deveni în cele din urmă atotputernice?

Google însuși definește atotputernicul ca „având putere nelimitată, capabilă să facă orice, având putere și influență supremă.”Pare cu siguranță că se descriu pe ei înșiși, nu-i așa? Este posibil să fi început doar ca un motor de căutare, dar acum este mult mai mult, cu atât mai multe servicii cu un browser, o rețea socială, publicitate, servicii de stocare în cloud, software de productivitate și multe altele.

Facebook chiar nu este prea în urmă. Sunt mai mult decât o rețea socială. Oricât Google pare să aibă monopolul asupra căutării online, Facebook are aceeași poziție deasupra altor rețele sociale. Ei continuă să vină și cu servicii noi, uneori cu aplicații separate, cu mesaje, fotografii și reclame și au avut parte din achiziții mari, inclusiv WhatsApp și Instagram.

Toate acestea au intenția de a deveni singurul serviciu de care vor avea nevoie utilizatorii? Google și Facebook inițiază toate aceste schimbări în speranța că vom folosi serviciul lor și numai serviciul lor pentru toate nevoile noastre de calcul? Și va funcționa?

Facebook și Google vor deveni în cele din urmă atotputernice?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x