Faceți cunoștință cu Lightway, un protocol VPN open-source rapid, disponibil acum

Faceți cunoștință cu Lightway, un protocol VPN open-source rapid, disponibil acum
⏱️ 4 min read

ExpressVPN caută să schimbe jocul VPN cu noul său protocol Lightway. Mai degrabă decât să folosească OpenVPN, L2TP sau unul dintre celelalte protocoale populare, ExpressVPN a optat pentru a-și face propriile, și este în sfârșit lansând Lightway tuturor utilizatorilor Express VPN de pe toate platformele.

Nu numai că Lightway este disponibil pentru toți utilizatorii, dar ExpressVPN a deschis codul pentru examinare, oferind mai multă încredere utilizatorilor că merită aruncată o privire.

Ce face ca Lightway să iasă în evidență?

Lightway este un protocol VPN. Asta înseamnă că este în esență un amestec de reguli de transmisie și standarde de criptare pe care le folosește VPN. În cazul Lightway, este un protocol nou, construit de la bază pentru a optimiza viteza conexiunii, fiabilitatea și viteza conexiunii. Toate acestea sunt lucruri critice de luat în considerare atunci când alegeți un VPN.

Potrivit ExpressVPN, Lightway se conectează de peste 2,5 ori mai rapid decât alte protocoale VPN. Acest lucru este util mai ales dacă utilizați un VPN pe dispozitivul dvs. mobil, deoarece nu va trebui să pierdeți timpul așteptând VPN-ul să înceapă.

În ceea ce privește fiabilitatea, compania spune că, cu noul său protocol, conexiunile sunt cu 40% mai fiabile. Acest lucru ar trebui să reducă semnificativ numărul de picături, ceea ce este util mai ales pe mobil atunci când conexiunea dvs. este într-o stare constantă de flux din cauza diferențelor de acoperire celulară.

Publicitate

Probabil că cel mai important este viteza reală a conexiunii, despre care ExpressVPN spune că este de până la 2 ori mai rapidă decât alte protocoale VPN. Un VPN aproape întotdeauna va încetini puțin conexiunea, dar cu Lightway, ar trebui să vă apropiați de viteza maximă a ISP-ului dvs.

Lightway a fost disponibil ca beta de ceva timp, dar acum este disponibil pentru toți utilizatorii ExpressVPN de pe Android, iOS, Windows, Mac, Linux și routerele. Dacă nu aveți deja un VPN și căutați unul, vă recomandăm cu siguranță ExpressVPN.

VPN-ul nostru preferat

ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea noastră de top VPN. Este rapid și ieftin și are Lightway, propriul său protocol VPN mai rapid. Mulți dintre noi de la How-To Geek am avut încredere și l-am folosit de ani de zile.

Cât de mult ar trebui să ai încredere în ea?

ExpressVPN a adoptat o abordare dublă pentru a se asigura că noul său protocol VPN este fiabil. În primul rând, a fost auditat de un terț independent numit Cure53. Firma a efectuat un test de penetrare și un audit al codului sursă al Lightway înainte de lansarea completă și a constatat că „baza de cod observată pe Lightway Core urmează modele de codare consistente și prezintă – în opinia testerilor – o calitate ridicată”. Puteți vedea raportul complet la Site-ul Cure53.

În afară de aceasta, ExpressVPN a decis să facă codul open-source, ceea ce înseamnă că oricine poate efectua aceleași teste și audituri pentru a se asigura că este acolo unde trebuie să fie. Puteți vizualiza codul complet pe GitHub și vedeți dacă totul este așa cum susține compania.

Cum să încercați Lightway pentru dvs.

Evident, cel mai bun mod de a vedea dacă Lightway este pentru dvs. este să îl încercați. Am dat recenzii raționale ExpressVPN în trecut și a fost în mod constant VPN-ul nostru preferat. Acest nou protocol pare să-l facă și mai bun, așa că merită încercat.

Publicitate

ExpressVPN nu este singurul VPN din bloc și le-am testat pe toate pentru fiecare situație.

Cele mai bune servicii VPN din 2021 pentru Netflix, confidențialitate și multe altele1628857513 400 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN general
ExpressVPN


1628857513 679 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN bugetar
SurfShark


1628857513 898 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN gratuit
Parbriz


1628857513 506 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru iPhone
ProtonVPN


1628857513 371 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru Android
Ascunde-mă


1628857513 400 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru streaming
ExpressVPN


1628857513 199 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru jocuri
Acces la internet privat


1628857513 882 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru Torrenting
NordVPN


1628857513 994 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru Windows
CyberGhost


1628857513 56 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru China
VyprVPN


1628857513 747 Faceti cunostinta cu Lightway un protocol VPN open source rapid disponibil

Cel mai bun VPN pentru confidențialitate
VPN Mullvad

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...