Fantastic este noul dvs. asistent de calendar pentru Mac + cadou

Fantastic este noul dvs. asistent de calendar pentru Mac

⌛ Reading Time: 3 minutes

Suntem cu toții obișnuiți să folosim calendare pentru organizarea evenimentelor și aproape tot ce folosim vine cu un calendar. Fie că este vorba de telefonul dvs. Android, iPhone sau chiar Mac, aveți un calendar care vă permite să vă planificați rapid evenimentele. Deși aceste calendare s-au dovedit a fi cu adevărat utile, există câteva lucruri care le lipsesc. Unul dintre aceste lucruri este abilitatea de a adăuga cu ușurință evenimente și de a lucra cu aceste calendare ca și cum ar fi oameni. Ei bine, există o aplicație care își propune să umple acest gol pentru noi.

Fantastic este un asistent de calendar pentru Mac care funcționează ca și când ar fi asistentul dvs. personal. Înțelege ceea ce încercați să spuneți și creează noi evenimente în consecință. De exemplu, dacă utilizați iCal pentru Mac, știți că trebuie să mergeți la ziua lunii și luna anului pentru a adăuga un nou eveniment. Fantastic vă ușurează acest lucru, permițându-vă să tastați evenimentul într-o singură propoziție și extrage informațiile necesare pentru a putea crea un nou eveniment.

Te înțelege

De exemplu, dacă introduceți “Cină cu Mike la 21:00 mâine”, acesta va extrage ora, ziua, numele persoanei și informațiile suplimentare și va crea un nou eveniment în calendarul dvs. în consecință. Trebuie să răsfoiți calendarul pentru a găsi ziua potrivită pentru adăugarea unui eveniment? Nu, nu. Dacă se întâmplă să creați o mulțime de evenimente într-o zi, acesta este cu siguranță o economie de timp pentru dvs.

Spre deosebire de unele servicii de calendar care încă folosesc design-urile vechi, Fantastical aduce un aspect modern pentru a vă face să simțiți că aveți cea mai avansată tehnologie vreodată. Pur și simplu deschideți calendarul și veți vedea designul elegant, care este rar întâlnit în alte calendare.

Memento-uri simplificate de adăugat

memento-uri fantastice

Nu numai că acceptă evenimente, dar are și suport pentru sarcini. Similar cu sarcinile din Gmail, Memento fantastic vă permite să adăugați rapid memento-uri în calendarul dvs., astfel încât să nu ratați o întâlnire importantă cu clientul dvs. sau să uitați să cumpărați o jucărie pentru copilul dvs. Adăugarea unui nou memento este ușoară. Pur și simplu spuneți aplicației ce doriți să faceți și va face restul sarcinii pentru dvs.

Deși este ușor să adăugați noi evenimente cu această aplicație, ștergerea evenimentelor este mult mai simplă. Trebuie doar să mergeți la evenimentul pe care doriți să îl ștergeți și să faceți clic pe butonul “Ștergeți”. Voila, evenimentul a dispărut din calendarul tău!

Funcționează și pe iPhone și iPad

platforme-fantastice

Ceea ce este atât de bun la această aplicație este disponibilitatea sa pe mai multe platforme. Este disponibil pe Mac, iPhone și iPad – astfel încât întreaga familie să fie acoperită. Și, este disponibil în mai multe limbi, deci nu este nevoie să vorbiți engleza pentru a utiliza aplicația. Puteți utiliza germană, franceză, italiană și spaniolă pentru a crea noi evenimente.

În cele din urmă, dacă ați decis să mergeți cu Fantastical, vă recomandăm să vă mutați vechile calendare în acest nou serviciu. Aplicația vă ușurează întregul proces de migrare cu funcția BYOC (Aduceți-vă propriul calendar), care vă permite să aduceți toate calendarele pe care le-ați folosit pe dispozitivele dvs. în această aplicație.

Concluzie

Fantastic este una dintre acele aplicații care înțelege limbajul uman și vă ajută să vă faceți sarcinile zilnice mult mai ușor de realizat, totul datorită dezvoltatorilor geniali din spatele aplicației.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.