Filele File Explorer primesc suport pentru rearanjare pe Windows 11

Dosya Gezgini sekmeleri Windows 11de yeniden duzenleme destegi aliyor
⏱️ 1 min read

  • Acum puteți rearanja filele în File Explorer.
  • Funcția este disponibilă în cea mai recentă previzualizare a Windows 11.
  • Încă trebuie să activați filele manual în Canalul Dev.

S-ar părea că funcția de file din File Explorer este din ce în ce mai bună pe Windows 11. Recent, s-a descoperit că Microsoft lucrează la o versiune a aplicației implicite de gestionare a fișierelor care va include posibilitatea de a deschide foldere și alte locații în file precum în browserul web.

O previzualizare timpurie a funcției a fost observată inițial pe Windows 11 versiunea 22572, iar acum a apărut o nouă actualizare care adaugă suport pentru rearanjarea filelor deasupra barei de adrese, similar experienței browserului web. Această acțiune nu a fost posibilă în prima previzualizare a suportului, ceea ce ar putea sugera că Microsoft este mai serios să aducă acest suport utilizatorilor de data aceasta.

Cu toate acestea, experiența mai are nevoie de lucru. De exemplu, la versiunea 22581, cu cel mai recent patch instalat, încă nu este posibil să trageți o filă pentru a lansa o nouă instanță a File Explorer, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care compania nu a făcut asistența disponibilă oficial pentru testeri.

File Explorer rearanjează

Dacă faceți parte din programul Windows Insider, puteți activa filele în File Explorer cu acești pași.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...