1631553854 840 560

Final Fantasy, Final Fantasy II și Final Fantasy III „Pixel Remasters” vor fi lansate pe Android pe 29 iulie

⌛ Reading Time: 2 minutes

În trecutul E3, Square Enix a făcut mai multe anunțuri, iar unul dintre ele, multiple în scopuri practice, a fost una dintre cele mai vechi și mai cunoscute francize ale sale, franciza Final Fantasy. Fanii saga au primit vești bune, deoarece dezvoltatorul deja crea noile versiuni „Pixel Remaster” ale primelor tranșe.

Mai exact, s-a dezvoltat Square Enix Versiunile mobile „Pixel Remaster” ale Final Fantasy I-VI, și se pare că primii trei au deja o dată de sosire pe Android. Final Fantasy I, Final Fantasy II și Final Fantasy III vor fi pe Google Play pe 29 iulie în versiunea lor „Pixel Remaster”.

Trei jocuri pentru 29 iulie

Cu aceste noi versiuni ale primei Final Fantasy, jocurile vor avea un stil artă cu pixeli cu perspectivă izometrică, un stil foarte asemănător cu cel al jocurilor de aventură care au avut succes cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, luptele vor avea un alt stil și vor continua să fie bazate pe rânduri, o caracteristică a saga.

Jocurile vor schimba aspectul original 4: 3 pentru a se adapta la cele mai frecvente ecrane mobile, de la 16: 9 care până de curând erau majoritare la noile ecrane 18: 9 la 20: 9 (și unele 21: 9) care acum ajunge cu normalitate totală. Square enix speră să cucerească fanii saga și câștigați mai mulți utilizatori cu o franciză absolut mitică în lumea jocurilor video.

Pixel Remaster

Square Enix va publica fiecare titlu independent pe Google Play, așa că nu vom putea obține întreaga saga Pixel Remaster prin niciun pachet, dar va trebui să mergem joc cu joc. Și cunoscând Square Enix, nu vor fi prea ieftini. Jocurile, așa cum am spus, ar trebui să sosească pe 29 iulie și vom afla mai multe detalii despre această aterizare mai târziu.

Via | Android Police

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.