FlexClip, un editor video online foarte puternic și gratuit

flexclip 1 1
⏱️ 5 min read

Editarea propriilor videoclipuri este acum mult mai ușoară, datorită aplicației web inovatoare și avansate pentru editarea videoclipurilor online, FlexClip. Una dintre particularitățile acestui instrument versatil este că vă puteți bucura de el gratuit, prin intermediul browserului web și nu necesită cunoștințe de editare video.

Printre numeroasele caracteristici oferite de această platformă web interesantă, merită menționată capacitatea sa de a minimiza pe cât posibil modificările pe care trebuie să le faceți la video, prin intermediul șabloanelor prestabilite pe care le conține, permițându-vă să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine conținutului pe care doriți să îl editați.

Ce este FlexClip?

Aceasta este o aplicație gratuită a cărei funcție este de a edita videoclipuri online de toate tipurile (corporative, publicitare, personale, printre altele), cu scopul de a le optimiza pentru a obține un finisaj de calitate superioară, cu caracteristici profesionale, fără a necesita vreun program instalat pe computer.

Caracteristicile FlexClip

FlexClip oferă toate elementele necesare pentru editarea videoclipurilor, trebuie doar să selectezi șablonul care îți place cel mai mult, să-l adaptezi la conținutul tău și în final să-l exporți. Editarea videoclipurilor prin intermediul acestei platforme este foarte simplă și rapidă.

Printre cele mai remarcabile caracteristici ale acestei aplicații, se numără următoarele:

 • Acesta vă permite să creați videoclipuri online de o calitate excelentă, fără a fi nevoie să plătiți pentru aceasta.
 • Oferă o gamă largă de șabloane variate (imagini, piese audio și video). Prin intermediul acestora, puteți edita sau realiza un videoclip personalizat și îl puteți partaja prin Instagram, YouTube, Facebook sau alte platforme de socializare.
 • Suportă diferite formate (vertical, orizontal, panoramic, pătrat).
 • Cu ajutorul acestui instrument vei putea adăuga fișiere video în formatele WEBM, M4V, MP4 etc., precum și imagini în format ICO, SVG, BMP, PNG, GIF, JPG, printre altele. Fișierele audio suportă formatele M4A, AAC, OGG, FLAC, WAV, MP3, etc.
 • Permite accesul gratuit la videoclipuri, imagini și muzică din stoc.
 • Oferă opțiunea de a adăuga efecte de conversie, acces la Royalty Free fără a plăti scutiri pentru utilizarea acestuia, subtitrări, filtre, logo, etc.
 • Cu ajutorul acestui program vei putea realiza videoclipuri atât pentru calculatoare, cât și pentru telefoane mobile.
 • Exportați folosind raportul de aspect 16:9, 9:16, 1:1, 4:5 și 21:9.
 • Exportați videoclipuri de diferite dimensiuni (480p, 720p și 1080p).
 • Sprijină utilizarea resurselor de editare flexibile, cum ar fi voice-over, diviziuni, filigran, tăieturi, muzică, text etc.
 • Platforma FlexClip este prietenoasă și ușor de utilizat. Puteți să vă dați frâu liber imaginației și să editați sau să creați videoclipuri de specialitate în timp record, fără a fi nevoie să aveți cunoștințe în domeniul designului video.
 • Acesta vă oferă posibilitatea de a viziona videoclipurile în timp ce le editați.

flexclip 1 1

Avantajele utilizării FlexClip

Cu FlexClip ai posibilitatea de a crea clipuri video compacte și foarte impresionante într-un mod rapid și practic. Această sarcină poate fi îndeplinită cu ajutorul unui asistent, conceput tocmai pentru a vă ghida, precum și cu sprijinul unei biblioteci extinse și variate de șabloane pe care le puteți adapta la nevoile dumneavoastră.

Printre cele mai remarcabile avantaje oferite de acest software de editare video, putem enumera următoarele:

 • FlexClip nu necesită instalarea niciunei aplicații sau program. Deși au și o versiune pentru desktop, în cazul în care doriți să o instalați.
 • Interfața acestei platforme este complet funcțională, simplă, practică, curată și prietenoasă. Are un design foarte intuitiv și ușor de înțeles.
 • Este foarte ușor de utilizat, intrați pe site-ul lor, vă înregistrați cu adresa de e-mail și creați o parolă sigură.
 • Acesta este deschis tuturor tipurilor de utilizatori (amatori și începători).
 • Nu sunt necesare cunoștințe de editare video.
 • Versiunea online a FlexClip este complet gratuită.
 • Este compatibil cu aproape toate formatele video (MPEG4, WMV, MP4 sau AVI).
 • Acesta dispune de multiple funcții, completări și opțiuni cu ajutorul cărora se poate realiza un videoclip de înalt nivel profesional.
 • Acceptă previzualizare în timp real, funcții elementare și cele mai comune formate video (WMV, AVI, MPEGA și MP4).

flexclip 2 1

Cum să editați videoclipuri online folosind FlexClip?

Modificarea sau editarea unui videoclip online cu ajutorul aplicației FlexClip este atât de ușoară încât, doar urmând acești trei pași, veți putea obține un videoclip atractiv și de înaltă calitate:

1.- Softul de editare video dispune de o bancă de imagini, videoclipuri, fundaluri și texte animate, la care utilizatorul poate adăuga culoarea și tipul de font pe care le preferă, dându-i o notă personalizată.

Puteți, de asemenea, să vă încărcați propriul videoclip sau să înregistrați de la camera dvs. web. Înregistrarea video sau a imaginii este foarte simplă, trebuie doar să apăsați simbolul ales în partea stângă a ecranului, mai exact în partea de jos. Odată ce se deschide exploratorul de fișiere, veți putea încărca videoclipurile pe care le preferați.

2.- Aveți opțiunea de a personaliza videoclipul și de a-l vizualiza în timp real. Puteți face modificările pe care le doriți la conținut (adăugați muzică, înregistrați vocea, tăiați-o, etc.). Sugestia este să vedeți rezultatul fiecărei modificări efectuate apăsând opțiunea “preview” din colțul din dreapta sus.

3.- Dacă sunteți mulțumit de rezultatul editării video, îl puteți exporta în diferite dimensiuni (480p, 720º și 1080p), alegând opțiunea “Export Video” din colțul din stânga sus. După ce videoclipul a fost complet prelucrat, acesta va fi descărcat în folderul de descărcare al dispozitivului.

Această platformă web este destul de intuitivă, simplă, cu rezultate foarte clare și un finisaj profesional, prin intermediul căreia puteți edita sau crea rapid și gratuit videoclipul dorit. Videoclipul final poate fi partajat prin YouTube, Facebook, Instagram, printre altele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x