FMWhatsApp APK Descărcați ultima versiune v7.90 (2020)

⏱️ 7 min read

APK FMWhatsApp este doar un alt WhatsApp Apks mod. Dar există un lucru unic FMWhatsApp Apk că este o lucrare combinată de la YoWhatsApp și FouadMods Team. Această combinație face din acest Apk unul deosebit, cu câteva caracteristici exclusive. Deci, dacă doriți să vă personalizați WhatsApp-ul și să-i oferiți un aspect complet nou, cu o mulțime de funcții interesante, atunci urmați articolul –

FMWhatsApp APK 2020

FMWA este un fișier Apk combinat de la Fouad Mods Team și YoWhatsApp. La fel ca alte aplicații WhatsApp Mod – GBWhatsApp de la GBMods, YoMods etc., acesta oferă și câteva caracteristici suplimentare pentru WhatsApp, cum ar fi ascunderea stării vizualizării, ascunderea bifării albastre, ascunderea stării online, mai multă securitate, mai multă confidențialitate, opțiuni de personalizare, teme nedeterminate de ales de la, și mult mai mult.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a modifica complet tema WhatsApp, personalizați-o conform voinței dvs. și aveți mai multă confidențialitate și privilegii decât utilizatorii oficiali WhatsApp, atunci iată o modalitate prin care puteți realiza acest motto.

Descărcați apk FMWhatsApp cea mai recentă versiune 7.90 de la linkul de mai jos și instalați-o cu ajutorul ghidului de mai jos pentru a vă bucura de caracteristici uimitoare menționate la sfârșitul acestui articol –

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

FMWhatsApp APK Descărcați ultima versiune 7.90

Nume fișier FM WhatsApp
Versiunea fișierului Versiunea 7.90
Mărime fișier 53 MB
Autor Fouad Mokdad
Compatibilitate Android 4.0 și mai sus
Ultima actualizare 15 mai 2020

Descarca

Citiți: – Descărcați WhatsApp Plus APK

Instalați APK FMWhatsApp

Dat mai jos este un ghid ușor pas cu pas și rapid despre cum să instalați APK FMWhatsApp pe Android. Dar înainte de aceasta, asigurați-vă că ați respectat condițiile preliminare date chiar mai jos, deoarece acestea sunt cruciale în instalare APK FMWhatsApp.

Condiție preliminară pentru a instala FMWhatsApp APK Ultima versiune v7.90

  • Faceți o copie de rezervă completă a chaturilor WhatsApp. Puteți face acest lucru mergând la WhatsApp (original)> Setări> Chaturi> Backup.
  • Activați surse necunoscute Opțiune pe dispozitivul dvs. Android. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Securitate> Activare comutare surse necunoscute.
  • Dezinstalați WhatsApp original aplicație pentru dispozitivul dvs. Android. Puteți face acest lucru mergând la Setări> Aplicații> WhatsApp> Dezinstalare.

Pentru câteva funcții suplimentare pe WhatsApp, verificați Fouad WhatsApp APK

Instalați APK FMWhatsapp pe dispozitivul Android

Presupun că ați respectat toate premisele date mai sus și acum sunteți gata să faceți acest lucru instalați FMWhatsapp APK, așa că hai să intrăm în procesul de instalare.

Pasul 1. Descarca FMWhatsApp Apk din linkul menționat mai sus.

Pasul 2. Navigați la locația în care ați salvat fișierul descărcat. Sau puteți merge pur și simplu fie la Manager fișiere sau bara de notificări.

Pasul 3. Faceți clic pe fișierul descărcat, astfel încât să deschidel și apoi faceți clic pe butonul de instalare existente în fișier.

În curând instalarea va începe. Aveți răbdare până când aplicația este instalată. Pentru procesul de verificare, va trebui să introduceți numărul de telefon al contului WhatsApp. Veți primi un OTP pe același. Odată verificat, sunteți gata să profitați din plin de acest uimitor mod apk.

Nu ratați GBWhatsApp DELTA APK pentru mai multe funcții WhatsApp și personalizări!

Caracteristici APK FMWhatsApp –

Mai jos sunt prezentate câteva caracteristici uimitoare și interesante din FMWhatsApp APK care vă vor ține uimiți. Și sunt sigur că odată ce parcurgeți aceste caracteristici, cu greu vă puteți opune descărcării acestui apk.

  • Personalizare

Prin FMWhatsApp Apk, puteți personaliza aproape tot ce există în aplicație, datorită culorii și fonturilor. Culoarea fundalului, nu doar fundalul chat-ului, dar ecranul principal și alte fundaluri pot fi schimbate.

Culoarea barei de navigare, a barei de stare, a culorii universale și a culorii barei de acțiune pot fi, de asemenea, modificate. Folosind FMWhatsApp Apk, puteți personaliza stilul fontului, puteți schimba interfața în modul Dark UI și, de asemenea, modifica pictograma de notificare.

Nu este doar asta! Crede-mă, există atât de mult în funcțiile de personalizare, încât poți realiza asta numai când începi să folosești FMWA!

  • Emoji

Emoji sunt o altă parte importantă a oricărei aplicații de mesagerie. Acestea pot crea sau rupe aplicația. Având în vedere importanța sa, opțiunile Emoji disponibile în apk-ul FMWhatsApp sunt – Old Stock Emoji design, Emoji one V3, stock, Facebook și Android O. Poți schimba aceste emoji accesând Meniu> Douad Settings> Universal> Mods> Emoji Variant.

Verificați – Ultima versiune GBWhatsapp Apk pentru PC Android și Windows

  • Actualizări regulate

Actualizările fac ca aplicația să fie mai îmbunătățită prin caracteristicile și experiența generală a utilizatorului. Astfel, actualizările din fiecare aplicație sunt o parte importantă a acesteia. Despre actualizări, FM WhatsApp nu face compromisuri. Aplicația se actualizează conform actualizărilor apk-ului original WhatsApp. Astfel, toate caracteristicile FMWA sunt sincronizate cu aplicația originală.

Puteți verifica actualizările acestei aplicații de la Meniu> Setări Fouad> Actualizări> Descărcare web.

  • Teme Yo

O altă caracteristică excelentă de la FMWA este YoTheme. Se poate schimba cu ușurință tema WhatsApp-ului lor, fără a instala nici măcar o altă aplicație specială pentru WhatsApp. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Meniu și apoi Setări ale aplicației, apoi selectați YoThemes. Apoi, puteți descărca câte teme doriți.

  • Confidențialitate

Dacă confidențialitatea vă preocupă, atunci nimic mai bun decât un WhatsApp Mod Apk, cum ar fi FM WhatsApp Apk, îl poate asigura. Fie că este pentru a ascunde căpușele albastre, pentru a ascunde căpușele secundare sau chiar pentru a ascunde tastarea, înregistrarea sau microfonul albastru, FMWA permite toate cele de mai sus.

Având în vedere confidențialitatea, această aplicație oferă o caracteristică numită – Freeze Last Seen, prin care se poate păstra starea la un moment dat, indiferent de câte ori vii online. Odată cu aceasta, puteți revoca mesajele anti-ștergere.

De asemenea, puteți ascunde starea vizualizării, puteți selecta cine vă poate apela din Contactele mele, Toată lumea sau contactele mele, cu excepția Persoanei, Selectați anumite contacte sau Nimeni. Astfel, FMWA nu face niciun compromis cu confidențialitatea utilizatorului.

Must See – Cele mai bune 50 de descărcări de autocolante WhatsApp pentru Android

  • Alte moduri

Pe lângă cele menționate mai sus, există atât de multe alte moduri pe care FMWA le oferă utilizatorilor săi. Acestea includ – ascunderea mass-media din galerie, asigurând astfel intimitatea în cazul în care cineva a pus mâna pe galeria telefonului tău.

De asemenea, puteți seta o blocare sau o parolă sau chiar o amprentă digitală pentru chat-urile de pe FMWA sau din aplicație și nu trebuie să instalați nicio altă aplicație numai din motive de securitate. Limitele de partajare a videoclipurilor și imaginilor sunt, de asemenea, largi decât cele din WhatsApp original.

Similar cu GBWA, YoWA etc. FMWA oferă, de asemenea, caracteristica de a trimite videoclipuri de până la 700 MB și imagini mai mult de 30 simultan! Calitatea imaginilor este, de asemenea, protejată aici. Imaginile cu dimensiunea fișierului de până la 18 MB pot fi trimise simultan fără a fi nevoie să faceți compromisuri cu calitatea rezoluției acestuia.

Cuvinte de încheiere –

Asta a fost totul despre FMWhatsApp APK 2020. Presupun că toți ați găsit articolul util în descărcarea și instalarea FMWhatsApp pe dispozitivul dvs. Android. În caz de nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să ne întrebați în căsuța de comentarii de mai jos.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x