Învățarea modului de a deveni un dezvoltator încrezător React necesită o muncă grea. Dar a nu cunoaște calea corectă pentru a deveni unul poate îngreuna mult.

Learning React nu trebuie să fie o corvoadă.

Să descompunem cei 10 pași care vă vor face timpul și efortul depus pentru a deveni dezvoltator React mai ușor și mai distractiv. Și vă vor ajuta să oferiți rezultate consecvente, care schimbă cariera pe parcurs.

Dacă doriți să urmăriți acest articol ca un videoclip interactiv (împreună cu câteva bonusuri suplimentare), asigurați-vă că verificați Curs de e-mail React de 3 zile.

Să începem!

Pasul 1. Se angajează la 4-5 ore de codificare pe zi săptămânală

Cel mai important factor în a decide cât de curând vei putea învăța React este timpul și modul în care îl folosești.

Trebuie să păstrați un program regulat de codificare pe tot parcursul săptămânii. Fără aceasta, va fi aproape imposibil să vă atingeți obiectivele de codificare la timp. Adevărul este că majoritatea oamenilor nu vor excela niciodată la React, deoarece nu pot dedica suficient timp și se pot concentra codării.

Dacă intenționați să codificați în fiecare zi de la nouă la cinci odată ce vă aflați la serviciu, trebuie să aveți un program similar pentru dvs. în timp ce învățați. În mod ideal, ar trebui să petreceți în jur de patru până la cinci ore de codificare concentrată în fiecare săptămână.

De ce exact patru până la cinci ore? Voi acoperi acest lucru la pasul 3.

Pasul 2. Petreceți-vă timpul făcând codificare concentrată

Ce vreau să spun prin codificare focalizată? Codificarea focalizată este codificarea fără distragere a atenției. Într-un spațiu separat și liniștit, unde vă puteți așeza în poziție verticală la computer și vă puteți concentra în totalitate pe procesul de codare.

În acest timp, o mare parte din ceea ce faceți nu va fi codare 100%. Pe măsură ce codificați, veți citi documentația, veți citi un articol, veți lua notițe și așa mai departe.

Dacă vă concentrați asupra muncii dvs., de patru până la cinci ore ar trebui să fie tot ceea ce aveți nevoie. Ideea de a codifica 12 ore pe zi nu este realistă, mai ales dacă începeți.

Dacă puteți petrece mai mult timp și vă simțiți concentrat, continuați. Dar este foarte greu să codezi și să consumi informații noi în timp ce ești deja obosit.

Pasul 3. Folosiți tehnica Pomodoro pentru gestionarea optimă a timpului

Există o tehnică specială care vă va ajuta să profitați la maximum de acele patru până la cinci ore. Se numește Tehnica pomodoro. Este o abordare creată pentru o productivitate optimă și constă în lucrul în perioade de 25 de minute la un moment dat.

Vă porniți cronometrul și după fiecare perioadă sau pomodoro, faci o pauză de cinci minute. În această pauză, ridică-te de pe scaun. Ai ceva de băut. Reglați focalizarea departe de computer sau de telefon. Pe scurt, luați un adevărat mental și pauză fizică de la ceea ce faci.

Luând pauze cu scopuri și odihnindu-vă creierului și corpului vă va ajuta să profitați la maximum de timpul dvs. În loc să încerce să lucreze ore în șir. Și după fiecare a patra perioadă de 25 de minute sau pomodoro, faci o pauză mai lungă de 15 minute.

Dacă faci 8-10 pomodoros de muncă solidă, vei avea o zi foarte productivă, garantată. Folosesc această tehnică în fiecare zi pe care o codez și este cea mai bună tehnică pentru a asigura rezultate consistente zi de zi și zi. Rezultatele consecvente sunt singurul lucru care va face diferența între învățarea React în luni față de un an sau mai mult.

Există multe temporizatoare gratuite pomodoro pe care le puteți găsi online. Voi face legătura cu câteva dintre acestea mai jos:

Pasul 4. Citiți ReactJS.org din față în spate

Am vorbit despre cum să lucrezi și despre cât timp petreci lucrând, dar cum abordezi învățarea abilităților necesare pentru a fi dezvoltator React?

Mulți dezvoltatori ar recomanda scufundarea chiar în tot ceea ce puteți găsi. Pentru a căuta prin diverse site-uri web, articole, videoclipuri YouTube și cărți electronice. De fapt, există cel mai bun loc unde să mergi primul pentru a începe să lucrezi și să înveți React. Si asta e reactjs.org.

Consultați documentația lor din față în spate. Este cel mai bun ghid pe care îl veți găsi online și fiecare dezvoltator de lucru React se bazează pe el. Este garantat că va fi la curent, vă va familiariza cu conceptele de care aveți nevoie și, cel mai bine, vă va oferi o mulțime de exemple cu care să lucrați. Pe măsură ce citiți site-ul, luați exemplele de cod pe care le oferă și rulați-le singur.

Cum rulați codul React pe care îl găsiți? În loc să încercați să creați o aplicație React pe propriul computer, creați o aplicație React în browser.

Pentru a crea o nouă aplicație React în două secunde, accesați reacționează.nou. Acesta va crea o aplicație React nouă în browserul dvs. cu care puteți începe să lucrați.

Apoi începeți să experimentați cu exemple din documentația React.js. Pe cont propriu, tastați codul din ghiduri, rulați-l și vedeți ce funcționează și ce nu.

În loc să citiți o carte și să vi se spună ce face codul, rulați singur codul. Vedeți ce se întâmplă când încercați diferite lucruri. Pentru a testa limitele React și ce poate face este cel mai bun lucru posibil pentru a înțelege cum funcționează.

Pasul 5. Începeți mic. Construiți aplicații mici și învățați să adăugați funcții pe măsură ce mergeți

După ce ați parcurs documentația de la reactjs.org, începeți să construiți lucruri mici. Încercați să construiți o aplicație todo de la zero. Dacă nu o aplicație todo, o bază CRUD cerere, o cerere de luare a notelor și așa mai departe. Creați o aplicație completă care constă din părți simple, clar divizibile.

Pe măsură ce vă construiți proiectul, veți întâlni întrebările pe care toți dezvoltatorii React și le pun pe parcursul planificării aplicației:

  • Cum pot face această aplicație? Există pachete suplimentare de care am nevoie în afară de React?
  • Ce caracteristici de bază trebuie să construiesc?
  • De ce componente voi avea nevoie și cum sunt organizate?
  • Unde vor trăi datele aplicației mele?

Înscrieți-vă pentru un cont Github dacă nu aveți deja unul. Nu numai pentru a vă salva proiectele React pe Github pentru un acces ușor, dar vă va permite să căutați cum au creat alte persoane aplicații similare.

După ce ai construit ceva mic, adaugă mai multe funcții. Dacă creați o aplicație todo, puteți întreba:

  • Cum pot căuta prin todos?
  • Cum îmi pot salva toate între vizite?
  • Cum pot adăuga autentificarea în aplicația mea todo (pentru a o face numai pentru utilizatorii autentificați)?
  • Cum adaug diferite pagini în aplicația mea?
  • Cum o stilez cu o bibliotecă de componente precum Material UI?

Adăugați funcții noi bazate pe ceea ce doriți să învățați. Posibilitățile sunt nelimitate și vă vor conduce învățarea înainte.

Pasul 6. Punerea întrebărilor este esențială. Puneți întotdeauna întrebări.

Rețineți că este bine să căutați pe web atunci când aveți o întrebare sau când sunteți blocat în codificare. Este ceea ce fac toți dezvoltatorii React căutând pe site-uri precum StackOverflow sau Github. Adresarea propriilor întrebări este esențială.

Asigurați-vă că urmăriți întrebările pe care le puneți. Ori de câte ori am o problemă cu un proiect React pe care trebuie să-l rezolv, îl notez și caut răspunsul. Când găsesc soluția la aceasta, mă asigur că înregistrez răspunsul și îl marcez în browserul meu pentru referințe viitoare.

Este esențial să vă înregistrați întrebările și răspunsurile pe care le găsiți pentru ele. Dacă aveți o problemă o dată, Aproape pot garanta că veți întâlni aceeași problemă în viitor. Înregistrarea întrebărilor și răspunsurilor dvs. va servi nu numai ca o resursă excelentă, dar vă va economisi și cantități mari de timp și frustrare.

Pasul 7. Codificarea activă este cheia succesului

Această abordare despre care am vorbit este foarte diferită de citirea unei cărți sau a unui articol.

Citirea sau consumarea informațiilor numai se numește învățarea pasivă și este mult mai lent. Codificarea activă este învățarea activă.

Învățarea activă este ceea ce vă va determina să codificați mai mult, să puneți întrebări, să eșuați mai des pe termen scurt, dar să reușiți și să creșteți mai repede pe termen lung.

Pasul 8. Construiește aplicații similare cu cele pe care le folosești zilnic (și știi bine)

După ce îți construiești aplicația todo, întreabă-ți că pot să creez o versiune mică de Twitter? Pot construi o versiune mică de Facebook sau de altă rețea socială? Pot construi o versiune mică de Instagram?

Încercați să creați ceva bazat pe alte aplicații pe care le utilizați și pe care le cunoașteți. Veți putea vedea că, pe măsură ce trece timpul, aceste aplicații au toate caracteristici similare. Abilitatea de a vedea caracteristici comune printre aplicații și de a le dezvolta singur este ceea ce vă va duce de la o medie la un dezvoltator impresionant, autodirigit.

Pasul 9. Implementați-vă cea mai bună lucrare și puneți-o în CV pentru angajatori

Și, în cele din urmă, după ce ați construit aplicații din ce în ce mai mari, asigurați-vă că ați pus toate aceste proiecte în CV. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să le implementați pe web.

Implementarea aplicațiilor React este foarte simplă. Trebuie doar să învățați cum să utilizați servicii de găzduire de bază, cum ar fi Netlify sau Heroku, care sunt gratuite și cât se poate de simple.

Includeți linkuri către fiecare proiect din CV-ul dvs., precum și o descriere a aplicației și a tehnologiilor pe care le-ați folosit pentru a-l crea. Acest lucru va arăta imediat valoarea pe care o puteți aduce potențialilor angajatori.

Dacă sunteți interesat să deveniți un dezvoltator independent de aplicații, încercați să transformați unul dintre aceste proiecte într-o afacere reală. Ați fi surprins cât de mulți oameni sunt capabili să facă asta. Ei învață să reacționeze, încep să construiască proiecte și transformă una dintre ele într-o aplicație sau serviciu pe care îl vând cu profit.

Pasul 10. Distrează-te!

Voi fi primul care o recunoaște: învățarea React poate fi foarte frustrantă. Chiar și odată ce ați devenit dezvoltator profesionist, o va face încă fii foarte frustrant uneori.

Vor exista probleme pe care le întâlniți pe măsură ce deveniți un dezvoltator calificat React, dar niciuna care nu poate fi depășită.

Sfatul meu final pentru tine este să te implici în proiecte React distractive și antrenante pe care vrei să le construiești sau să le faci parte. Nu numai că veți învăța mai ușor, dar veți descoperi ce vă place cel mai mult la a fi dezvoltator React. Toate acestea îți vor oferi încredere și te vor ajuta să te duci unde vrei să fii în carieră.

Vă place această postare? Alăturați-vă The React Bootcamp

React Bootcamp preia tot ce trebuie să știți despre învățarea React și îl include într-un singur pachet cuprinzător, inclusiv videoclipuri, foi de cheats, plus bonusuri speciale.

Alăturați-vă mii de dezvoltatori care învață cum să deveniți un React pro în timp record:

React Bootcamp
Faceți clic aici pentru a fi notificat când se deschide