Folosirea eficientă a cărților fermecate în jocul Minecraft

Cum să folosești cărțile fermecate în Minecraft
⏱️ 14 min read

În lumea jocului Minecraft, cărțile fermecate sunt un obiect foarte valoros și utilizat în multe moduri diferite. Aceste cărți pot fi obținute prin pescuit sau prin găsirea lor în cărțișoarele din biblioteci. Folosind un tocilar, aceste cărți pot fi combinate pentru a crea cărți și mai puternice.

Cărțile fermecate pot fi utilizate pentru a îmbunătăți arme și instrumente, să crească rendimentul culturilor agricole, sau să eficientizeze exploatarea minieră. Unii jucători le utilizează și pentru a crea capcane sau blocaje pentru dușmanii lor.

Dacă sunteți începător în Minecraft și doriți să aflați cum să folosiți cărțile fermecate, atunci există numeroase resurse online care vă pot ajuta. Pe site-uri de specialitate sau canale de YouTube dedicate Minecraft veți găsi tutoriale și sfaturi utile, care vă vor explica pașii de urmat pentru a utiliza cărțile fermecate în mod corect.

În general, folosirea cărților fermecate în Minecraft poate fi un aspect fascinant și captivant al jocului, care vă va permite să explorați și să vă perfecționați continuu abilitățile în acest univers virtual divers și fascinant.

Descântecele din Minecraft sunt întotdeauna interesante de explorat. De la echipament durabil la superputeri în jocul cu nisip, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate. Și poți face o masă de descântece pentru a aplica majoritatea acestor descântece, dar nu toate. Pentru a debloca toate descântecele din joc și întregul lor potențial, aveți nevoie de cărți fermecate în Minecraft. De aceea, în acest ghid ne vom concentra asupra modului de utilizare a cărților fermecate în Minecraft. Și ca bonus, vă lăsăm câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a le găsi. Dar înainte de a folosi aceste cărți, trebuie să facem o nicovală, dar mai multe despre asta mai târziu. Deci, fără nicio întârziere, să învățăm cum să folosim cărțile fermecate în Minecraft.

Aflați cum să folosiți cărțile fermecate în Minecraft (2022)

Metodologia va rămâne aceeași în edițiile Minecraft Bedrock și Java. Am testat metoda prezentată mai jos în noua actualizare Minecraft 1.18. Deci, vă puteți aștepta să funcționeze pe orice versiune nouă a jocului fără nicio problemă. Vom încerca mai întâi să înțelegem pe scurt ce sunt cărțile fermecate, dar puteți trece direct la utilizarea lor prin tabelul de mai jos.

Ce sunt cărțile fermecate în Minecraft?

Cărțile fermecate sunt unul dintre cele mai rare și mai diverse tipuri de cărți din joc. Spre deosebire de cărțile normale, acestea nu sunt folosite pentru a înregistra un text în joc. In schimb, fiecare carte fermecata are un tip diferit de descântec pe care le puteți transfera la alte articole. Și nu uitați că unele descântece speciale, precum blestemele, pot fi aplicate doar cu aceste cărți.

Când vine vorba de niveluri, cărțile fermecate pot avea orice nivel de feerie. Această caracteristică specială îi separă de Tabelul Încântător, care acordă niveluri în ordine progresivă. De asemenea, pentru a le face și mai speciale, combinarea mai multor descântece este, de asemenea, mult mai ușoară cu cărțile fermecate. Unele cărți rare fermecate chiar vin cu mai multe descântece care pot fi aplicate articolelor simultan.

Unde să găsești cărți fermecate în Minecraft

Deși găsirea unei anumite descântece este aproape imposibilă, poți găsi o carte fermecată mult mai ușor. Adică, atâta timp cât știi unde să-l cauți. Pentru a menține lucrurile simple, am împărțit diferitele modalități de a obține aceste cărți în secțiuni separate. Prin urmare, le puteți găsi rapid înainte de a învăța cum să folosiți cărțile fermecate în Minecraft.

prada de piept

Puteți găsi cufere care conțin cărți fermecate aleatoriu în următoarele locații:

 • templele junglei
 • punctele forte
 • temniţe
 • puțuri de mine
 • templele deșertului
 • posturi de jaf
 • ruine subacvatice
 • conace forestiere
 • rămășiță de bastion

Chiar și printre aceștia, cel cărțile cu descântece de nivel 30 se găsesc doar în templele din junglă sau fortărețele din minecraft. De asemenea, cărțile cu vrăjirea vitezei sufletului sunt limitate la rămășițele cetății.

pescuitul si gloata cad

Deși este foarte puțin probabil ca aceste metode să funcționeze pentru tine, este posibil să obții cărți fermecate pescuind și ucigând mulțimi. Dacă aveți noroc, puteți obține cărți fermecate până la nivelul 30 ca obiect rar. În mod similar, în Minecraft Bedrock Edition, uciderea vindicatorilor și a jefuiilor în raiduri are, de asemenea, o mică șansă să arunce o carte fermecată cu o descântec de nivel 30.

comerț și troc

Dacă vrei să găsești rapid cărți bântuite în Minecraft, ar trebui să folosești una dintre cele mai bune semințe Minecraft Village. Acestea vă pot duce într-un oraș cu a bibliotecar cu care poți face schimb de cărți fermecate. Costul cărților va fi depinde de nivelul și raritatea descântecului.

Și dacă nu vă plac ofertele de aici, este timpul să creați un portal Nether și să vă îndreptați către dimensiunea Nether, care este casa piglinilor. Puteți apoi să tranzacționați cu ei pentru a obține cărți fermecate care au vrăjirea vitezei sufletului.

Cum să creezi o nicovală pentru a folosi cărți fermecate

După cum am menționat mai sus, avem nevoie de o nicovală pentru a folosi cărțile fermecate în Minecraft. Dincolo de cărțile fermecate, nicovala are și capacitatea de a combina descântece, repara obiecte și redenumi obiectele. Și tot ce ai nevoie este un banc de lucru și un fier de călcat pentru a face o nicovală în Minecraft. De fapt, ai nevoie de mult fier. Să vedem cum se face o nicovală.

1. Crearea unei nicovale necesită 3 blocuri de fier și 4 lingouri de fier. Deoarece fiecare bloc de fier este format din 9 lingouri de fier, avem nevoie de cel puțin 31 de lingouri de fier să ne facem nicovala. Din fericire, minereul de fier nu este greu de găsit și puteți folosi ghidul nostru de distribuție a minereului Minecraft 1.18 pentru a face acest lucru și mai ușor. Odată ce ai minereul de fier, poți încălziți-l într-un cuptor a face lingouri de fier.

2. După ce ați adunat suficiente lingouri de fier, este timpul să faceți blocuri de fier. Pentru asta, complet umpleți zona de lucru cu lingouri de fier în fiecare celulă. Făcând acest lucru, îți vei oferi un bloc de fier în Minecraft. Avem nevoie de 3 blocuri de fier pentru o nicovală, așa că trebuie să folosiți 27 de lingouri de fier în acest pas.

reteta bloc de fier

3. În cele din urmă, pentru a face o nicovală în Minecraft, plasați 3 blocuri de fier în rândul de sus a zonei de producție. Apoi trebuie să pui 3 lingouri de fier în ultimul rând. În sfârșit, pentru a termina rețeta, așezați un lingou de fier în celula centrală din rândul din mijloc. Și cu această rețetă știi deja să faci o nicovală.

Reteta de Crafting Anvil

Cum să folosești cărțile fermecate în Minecraft

Acum, plasează-ți nicovala nou creată deasupra unei suprafețe. Spre deosebire de majoritatea blocurilor din joc, nicovala urmează gravitația în Minecraft. Deci, nu o poți menține plutind în aer. De asemenea, înainte de a-l folosi, asigurați-vă că colectează niște globuri de experiență să plătească costul fiecărui descântec. Procedând astfel, bara de experiență va fi completată, care se află chiar sub bara de sănătate și foame din partea de jos a ecranului.

bara de experiență minecraft

Odată ce ai suficiente puncte de experiență și cărți fermecate, este timpul să folosești cărți fermecate în Minecraft:

1. Asigurați-vă că descântecul pe care încercați să îl utilizați și echipamentul sunt compatibile între ele. Puteți găsi lista completă a descântecelor în Minecraft oficial pagina de ajutor legat aici. Pentru tutorialul nostru, încercăm să aplicăm loialitate descântec pe un trident.

Notă: Uneori, Minecraft vă permite, de asemenea, să utilizați descântece incompatibile pentru anumite obiecte, dar acest lucru nu are niciun efect asupra obiectului țintă.

Pene căzând pe sabie folosind cărți fermecate în Minecraft
O sabie ineficientă cu o farmec pentru cizme

2. Odată ce sunteți sigur de compatibilitate, deschideți nicovala și plasează cartea fermecată în celula corectă. Apoi, plasați elementul pe care doriți să îl vrăjiți în celula din stânga. Plasarea inversă nu funcționează. Acum veți vedea costul descântecului de pe nicovală, pentru care aveți nevoie de suficiente puncte de experiență. De asemenea, puteți redenumi elementul cu coloana în partea de sus.

Folosește cărți fermecate în minecraft pe o nicovală

Cum să obțineți puncte de experiență pentru a folosi cărți fermecate

Punctele de experiență, orburile sau XP sunt combustibilul pentru a folosi cărțile fermecate în Minecraft cu o nicovală. Din fericire, le puteți obține prin activități foarte elementare din joc. Aceasta include pescuitul, mineritul, lupta cu mafiote și alte activități. Dar, pentru a accelera procesul, am enumerat unele dintre cele mai bune surse pentru a câștiga experiență Minecraft:

 • Ender Dragon oferă cea mai mare sumă de 12.000 de experiență la moarte. În mod similar, ucideți un se ofilesc oferă 50 de puncte de experiență.
 • Printre gloatele care nu sunt șef, răvășitori și piglin brut Oferă 20 de puncte de experiență atunci când sunt uciși.
 • În cadrul mafiilor ostile obișnuite, bebelușii zombi, puii de găină și puii de porc zombi oferă 12 puncte de experiență la moarte.
 • În ceea ce privește mineritul, minereurile de diamant și smarald pot oferi până la 7 puncte de experiență, care este cea mai mare dintre toate minereurile. Între timp, mineritul a generatorul mafiot poate oferi până la 43 de puncte de experiență.
 • In cele din urma, comerțul cu sătenii, creșterea animalelor și pescuitul vă poate oferi maximum 7 puncte de experiență.

O listă completă de cărți bântuite din Minecraft

Acum că știi cum să folosești o carte fermecată în Minecraft, consultă lista completă de cărți fermecate (împreună cu nivelurile lor) pe care le poți găsi în joc:

Lista de cărți bântuite din Minecraft
1. Afinitate acvatică (1 nivel)
2. Blestemul artropodelor (5 nivele)
3. Protecție împotriva exploziei (4 nivele)
4. Canalizare (1 nivel)
5. Blestemul legăturilor (1 nivel)
6. Blestemul dispariției (1 nivel)
7. Deepstrider (3 nivele)
8. Eficiență (5 nivele)
9. Căderea penelor (4 nivele)
10. Aspect of Fire (2 nivele)
11. Protecție împotriva incendiilor (4 nivele)
12. Flacără (1 nivel)
13. Avere (3 nivele)
14. Frost Walker (2 nivele)
15. Implementare (5 nivele)
16. Infinit (1 nivel)
17. Recul (2 nivele)
18. Jefuire (3 nivele)
19. Loialitate (3 nivele)
20. Norocul mării (3 nivele)
21. Naluca (3 nivele)
22. Reparație (1 nivel)
23. Încărcare rapidă (3 nivele)
24. Foraj (4 nivele)
25. Multishot (1 nivel)
26. Putere (5 nivele)
27. Protecție cu proiectile (4 nivele)
28. Protecție (4 nivele)
29. Punch (2 nivele)
30. Respirația (3 nivele)
31. Riptide (3 nivele)
32. Claritate (5 nivele)
33. Silk Touch (1 nivel)
34. Pedepsire (5 nivele)
35. Viteza sufletului (3 nivele)
36. Marginea de măturat (3 nivele)
37. Spini (3 nivele)
38. Instricabil (3 nivele)

Întrebări frecvente (FAQs)

Î. De ce nu pot folosi cărți fermecate în Minecraft?

Toate vrăjiturile Minecraft pot fi aplicate numai unor obiecte specifice. Deci, dacă nicovala te oprește, s-ar putea să combini descântec greșit cu obiectul greșit. Un alt motiv poate fi lipsa punctelor de experiență. Nu poți folosi anumite descântece dacă nu ai suficientă experiență în joc. Puteți citi secțiunea dedicată din ghidul nostru pentru a afla cum să colectați globuri de experiență.

Î. De ce spune că nicovala mea este „prea scumpă” în Minecraft?

Uneori, o nicovală își poate anula farmecul numind-o „prea scumpă”. Înseamnă pur și simplu că ai atins limita de vrăjire. Orice lucru care costă mai mult de 40 de niveluri de experiență este considerat prea scump pentru a vrăji. Un alt motiv din spatele acestui lucru poate fi folosirea nicovalei.

Dacă folosești un obiect de șase ori pe o nicovală în modul de supraviețuire, descântecele tale devin prea scumpe. Din păcate, nu există o soluție pentru asta. Trebuie să utilizați un alt articol.

Î. Cum puneți descântece pe cărți?

Puteți încânta o carte în Minecraft pur și simplu așezând-o pe o masă feeric. În funcție de numărul de rafturi din jurul mesei de descântece, acesta va oferi o varietate de descântece pe care le puteți aplica cărții dvs.

Folosește cu ușurință cărțile fermecate în Minecraft

Fie că este vorba de a lupta cu boss mobs sau de a-ți crește scorul multiplayer, descântecele sunt aici pentru a te ajuta. Și cu răspunsul despre cum să folosești cărțile fermecate în Minecraft, poți folosi aproape orice descântec din joc. Și odată ce ați terminat, puteți încerca cele mai bune poțiuni Minecraft. Printre acestea, Night Vision Potion se potrivește bine cu armele fermecate. În ceea ce privește descântecele, există o lume întreagă care te așteaptă să-ți începi explorarea. Așa că nu ezitați să împărtășiți descântecele tale preferate în secțiunea de comentarii de mai jos. Echipa noastră le va testa și le va împărtăși cititorilor noștri.

Cărțile fermecate din Minecraft reprezintă o modalitate fascinantă de a crește nivelul de joc și de a îmbunătăți echipamentul de joc. Acestea sunt unele dintre cele mai rare și diverse tipuri de cărți din joc, având diferite descântece pe care le puteți transfera la alte obiecte. Pentru a le găsi, puteți explora mai multe locații din joc, precum templele junglei sau punctele forte. Pentru a le utiliza, trebuie să faceți o nicovală, care vă va permite să aplicați descântecele dorite echipamentului. Cărțile fermecate au niveluri variate de feerie și pot fi combinate în moduri diferite pentru a oferi funcții și puteri adiționale.
Încheiem și această postare din lumea tehnologiei, dar asta nu înseamnă că încheiem discuția. Vă încurajăm să împărtășiți gândurile voastre în secțiunea de comentarii și să rămânem conectați prin intermediul rețelelor noastre sociale. Ne vedem (sau mai degrabă ne citim) curând cu mai multe actualizări și știri din lumea tehnologiei! 😉

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x