Folosiți Google Calendar pentru a anunța colegii că veți întârzia

Folosiți Google Calendar pentru a anunța colegii că veți întârzia
⏱️ 3 min read

Google Calendar este una dintre cele mai subevaluate caracteristici oferite de gigantul motorului de căutare. Oamenii tind să-l folosească ca un calendar obișnuit fără să-și dea seama că este o aplicație interactivă care poate fi utilizată într-o serie de moduri utile.

De exemplu, puteți utiliza Google Calendar pentru a crea o alertă în timpul unei întâlniri. Alerta îi va informa automat pe ceilalți participanți la întâlnire când întârziați la o conferință de grup. Mai jos sunt pașii pentru activarea acestei funcții pe Google Calendar.

Notificarea colegilor dvs.

Deschide Google Calendar aplicației și conectați-vă la Contul dvs. Google. Aceasta va afișa toate informațiile pe care Google le are cu privire la datele și programările dvs.

Dacă utilizați Google Calendar pe computer, ar trebui să apară programul dvs., completat cu o listă a persoanelor care urmează să vă alăture întâlnirii și mijloacele de a intra în legătură cu acestea.

Opțiuni eveniment Google Calendar

Selectați dintre cele trei opțiuni „Mergând”: da, nu și poate.

Lista de e-mail Google Calndar

Faceți clic pe pictograma „Invitați prin e-mail” din colțul din dreapta sus.

Compuneți un e-mail pentru a fi trimis celorlalți oaspeți, explicând sosirea târzie.

Google Calendar Adăugați note

Alternativ, puteți atinge pictograma creion din partea de sus a notificării evenimentului. Aceasta vă va duce la o pagină cu o varietate de opțiuni pentru a modifica evenimentele. Faceți clic pe „Adăugați o notă / invitați” pentru a trimite un mesaj celorlalți membri ai grupului cu privire la sosirea dvs. târzie.

Prin intermediul aplicației Android

Aplicația Google Calendar

Accesați aplicația Google Calendar de pe telefonul dvs. Android.

Răspuns rapid Google Calendar

Selectați „Setări -> General -> Răspunsuri rapide”.

Alegeți unul dintre mesajele prestabilite sau creați unul nou.

Notificare prin e-mail Google Calendar

Atingeți „E-mail invitați” în meniul de notificare. Acest lucru vă va economisi timpul de contactare individuală a fiecărui membru al grupului.

Amânarea întâlnirii

Este posibil să fiți nevoit să amânați total întâlnirea dacă nu numai că întârziați, dar vă veți simți incapabil să participați la întâlnire. În acest caz, Google Calendar permite celorlalți membri ai grupului să-și prezinte părerea cu privire la ce timp viitor va funcționa cel mai bine pentru ei ca noua oră de întâlnire.

Pur și simplu creați un eveniment nou și adăugați toți membrii întâlnirii la grup. Acum atingeți orele sugerate sub fiecare dintre numele oaspetelui dvs. Va apărea un meniu derulant care va dezvălui lista orelor în care toți invitații sunt liberi să aibă o altă întâlnire.

Concluzie

În afară de a-i anunța pe ceilalți că veți întârzia, de obicei este considerat curtoazie obișnuită să le trimiteți un mesaj, care poate fi, de asemenea, prestabilit cu Google Calendar. Mesajul poate fi orice, de la o scurtă propoziție care îi anunță pe ceilalți că veți întârzia, până la o explicație a motivului din spatele întârzierii dvs. sau pur și simplu o scuză. Scopul principal este de a permite celorlalți participanți la ședință să știe că ați fost reținut, astfel încât aceștia să poată decide dacă vor începe sau nu fără dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x