Folosiți versiunile beta de sisteme de operare și aplicații?

Folosiți versiunile beta de sisteme de operare și aplicații?
⌛ Reading Time: < 1 minutes

Versiunile beta ale sistemelor de operare și ale aplicațiilor sunt adesea disponibile și sunt excelente pentru a obține o previzualizare a ceea ce urmează. Dar nu toată lumea profită de ele, deoarece acestea sunt adesea instabile și pot duce la deteriorarea hard diskului sau a cărămizii dispozitivului. Profitați de versiunile beta ale sistemului de operare și ale aplicațiilor?

Dezvoltatorii de sisteme de operare și aplicații pun adesea la dispoziția publicului versiuni beta și trebuie să le fie de ajutor. Solicită feedback cu privire la aceste versiuni și acest lucru îi ajută să facă ultimele ajustări înainte de a face o versiune completă a versiunii. Și pentru utilizatori, obținerea unei previzualizări a ceea ce urmează să apară în versiunea completă este grozavă. Ei pot testa toate modificările și noile adăugiri și pot raporta ceea ce le place și ce nu.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna o navigație sigură și lină. Există întotdeauna mai multe avertismente în versiunile beta că acestea ar putea provoca daune și că ar trebui să faceți o copie de siguranță a datelor înainte de a descărca versiunea beta, pentru eventualitate. Dacă nu țineți cont de avertisment, continuați pe propriul risc. Din acest motiv, unii oameni tocmai au decis să renunțe complet la versiunile beta.

Tu ce mai faci? Renunțați la versiunile beta pentru că este mai ușor decât să vă confruntați cu probleme? Sau descărcați versiunile beta și vă asumați riscul pentru că este atât de interesant să încercați previzualizările a ceea ce urmează?

Folosiți versiuni beta ale sistemului de operare și ale aplicațiilor?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.