Forza Street poate fi descărcat acum pe Android: bucurați-vă de jocul de curse Microsoft excelent

1604313126 840 560
⏱️ 2 min read

A vorbi despre jocuri cu mașini înseamnă a vorbi, printre altele, despre Forza, o saga istorică care a obținut mari succese pe platforme precum Xbox, cu livrări precum Forza Horizon 4 sau Forza Motorsport. În aprilie anul trecut a venit preînregistrarea străzii Forza, Livrare Forza Racing pentru mobil. Jocul a fost disponibil prin APK, dar nu a fost disponibil pentru descărcare din Play Store.

Așteptarea s-a terminat și strada Forza acum poate fi descărcat din magazinul de aplicații Google. Spectaculosul joc de curse de la Microsoft aterizează astfel oficial pe Android și poate fi bucurat gratuit, atâta timp cât telefonul mobil îndeplinește cerințele relevante pentru al rula.

Curse frenetice și grafică excelentă

Forza

Microsoft vrea să se strecoare între Asphalt 9, Real Racing 3 și Need For Speed, giganți care monopolizează o bună parte din descărcări atunci când vine vorba de jocuri auto pe Android. Compania are experiență cu Forza, iar unele elemente din Orizont sau Motorsport pot fi văzute în această nouă propunere.

Strada Forza vine să lupte pentru secțiunea grafică: este unul dintre jocurile de curse cu una dintre cele mai complete secțiuni vizuale ale momentului

Strada Forza Are o secțiune grafică spectaculoasă, în care mașinile de top sunt mai mult decât detaliate. Mai târziu vom vedea că este un joc greu, dar este clar că interesul pentru evidențierea secțiunii vizuale este important.

Singurul „dar” al jocului vine în momentul controlului, care se limitează la accelerare, controlul frânei, nitro și multe altele. Adică, nu putem controla volanul, dar trebuie să controlăm opțiunile de gaz și de vehicul pentru a câștiga cursele.

Forza Android

Jocul are o istorie bogată, campionate și o opțiune multiplayer. Pe scurt, un joc foarte distractiv care te face să te îndrăgostești de imagini și cât de bine ne va ajuta să ucidem spontan timpul.

Greutatea este de aproape 2 GB deci economisiți spațiu dacă doriți să îl descărcați. După cum am spus, este complet gratuit, dar putem debloca conținut diferit cu achiziții cuprinse între 2,19 și 109,99 euro per articol.

Strada Forza

Strada Forza

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x