Fotografiile Facebook nu se încarcă?  Iată cum să le recuperăm

Fotografiile Facebook nu se încarcă? Iată cum să le recuperăm

Facebook a devenit omniprezent în lumea de astăzi. Este ceva ce te aștepți să fii mereu acolo și să lucrezi mereu. Cu toate acestea, din orice motiv, pot exista momente în care nu puteți accesa Facebook. În alte cazuri, pot apărea probleme, cum ar fi imaginile care nu se încarcă. Pe asta ne vom concentra aici.

Motivele pentru care imaginile nu se încarcă

Multe dintre motivele pentru care imaginile Facebook nu se încarcă sunt că este rezultatul unor probleme din partea utilizatorului. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Serverul Facebook poate fi defect: Verificați starea serverului Facebook

Deși este rar, uneori există probleme cu serverul Facebook. Din fericire, utilizatorii pot verifica starea serverului pe site-ul dezvoltatorului Facebook pentru a vedea dacă orice probleme pe care le-ar putea avea sunt legate de probleme cu serverul Facebook. Există o listă detaliată de probleme pe site, care oferă o idee despre problemele trecute și actuale.

Lista de stare Fbook Pics Server

Verificarea acestui site web vă poate informa dacă există o problemă la redarea imaginilor. Într-un astfel de caz, va trebui doar să așteptați până când Facebook va rezolva problema.

Conexiune lentă la internet

Fbook Pics Server Status Speed ​​Test 1

Există șansa ca, dacă viteza de descărcare este mică, este posibil să aveți probleme la încărcarea conținutului media, cum ar fi imaginile de pe pagina dvs. de Facebook Verificați viteza internetului cu un test de viteză pentru a vedea dacă viteza vă poate cauza probleme.

ad-banner

Dacă aveți un serviciu de bandă largă care vă oferă viteze de conectare mai mici de 25 Mbps din viteza de descărcare și 3 Mbps din viteza de încărcare, aveți câteva opțiuni:

  • Dacă sunteți acasă, ar trebui să contactați furnizorul de servicii și să le solicitați să trimită un tehnician pentru a investiga problema în continuare. Este posibil chiar să poată rezolva problema de la distanță.
  • De asemenea, puteți încerca să reporniți routerul.
  • Dacă utilizați Wi-Fi public, poate fi necesar să vă retrageți datele mobile pentru a vedea dacă vă oferă viteze mai mari.

Verificați setările DNS

În majoritatea cazurilor, computerul dvs. va achiziționa automat setările DNS de la ISP-ul dvs. Cu toate acestea, este posibil să existe probleme de conexiune cu adresele IP DNS ale ISP-ului dvs. O încercare de a remedia este să vă schimbați adresele DNS IPv4 cu cele furnizate de Google. Google oferă următoarele pentru adresele IPv4:

  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4

Sunt furnizate următoarele adrese Ipv6:

  • 2001: 4860: 4860 :: 8888
  • 2001: 4860: 4860 :: 8844

Google susține că serverele lor DNS sunt mai fiabile și mai sigure, deci ar putea merita o încercare să le încercați. Ar putea fi mai puțin probabil să vă provoace probleme de accesare completă și cu succes a platformei Facebook.

Probleme legate de browser

De obicei, când un browser este actualizat, se așteaptă îmbunătățiri. Cu toate acestea, lucrurile nu funcționează întotdeauna așa cum am planificat. Este posibil să întâlniți o problemă ciudată, cum ar fi dezactivarea imaginilor după o actualizare. Pentru a activa (reactiva) imaginile în Firefox, tastați about:config în bara de adrese și apăsați Enter. Apoi, asigurați-vă că permissions.default.image este setat la o valoare de 1.

Fbook Pics Image Activează Firefox

Pentru a activa (reactiva) imaginile în Chrome, accesați setările browserului. Apoi, selectați „Confidențialitate și securitate”. Selectați „Setări site” și, sub Conținut, asigurați-vă că Imaginile sunt setate la „Afișați toate”.

Fbook Pics Image Enable Chromepng

Pentru a activa (reactiva) imaginile în Microsoft Edge, accesați setările browserului, selectați „Permisiuni site” și asigurați-vă că Imaginile sunt setate la „Afișați toate”.

Fbook Pics Image Enable Edge

Dacă utilizați un browser web învechit, ar trebui să încercați, de asemenea, să actualizați browserul. Acest lucru ar putea rezolva posibilele probleme de compatibilitate cu Facebook.

Acum că v-ați rezolvat problema de încărcare a imaginilor de pe Facebook, următorul lucru pe care doriți să-l faceți este să descărcați Istoricul chat-ului Messenger sau să ștergeți mesajele în bloc în Facebook. Urmați linkurile pentru a vedea cum.

Legate de:

Scroll to Top