Foto e video di WhatsApp eliminati quando si cambia iPhone

Fotografiile și videoclipurile WhatsApp șterse când schimbați iPhone-urile

Acesta este un coșmar PR pentru WhatsApp. 2021 nu a fost amabil cu aplicația de socializare, iar aceste știri recente tocmai au înrăutățit totul. Nu numai că instituie noi condiții de serviciu pentru a crește generarea de bani a datelor dvs. și a fost, de asemenea, subiectul unui atac cibernetic care a riscat datele dvs., o problemă existentă poate duce la ștergerea fotografiilor și videoclipurilor dvs. WhatsApp atunci când schimbați iPhone-urile.

Nouă problemă WhatsApp

WhatsApp, deținut de Facebook, are probleme în ultimele luni. Acesta a anunțat modificări ale termenilor și condițiilor și, practic, a spus că utilizatorii vor trebui să trăiască cu el. A pierdut utilizatori cu acest anunț. Apoi a existat hack-ul care ar putea duce la suspendarea contului dvs. fără nicio acțiune din partea dvs.

Acum există o problemă cu Fotografiile și videoclipurile WhatsApp sunt șterse. Oamenii își gestionează mesajele în diferite aplicații în două moduri diferite: fie șterg mesajele după ce le-au citit, fie păstrează un fir lung în desfășurare ca istoric al mesajelor. Este minunat să păstrezi acea istorie, dar mass-media pe care vrei să o păstrezi ar trebui să fie copiată. Dacă sunteți utilizator iPhone WhatsApp, este și mai important.

În timp ce WhatsApp a discutat despre criptarea end-to-end, copiile de rezervă iCloud nu sunt incluse în acea criptare end-to-end. Există un avertisment în acest sens în setări, dar folosim cu toții aplicații fără a analiza cu atenție toate informațiile.

Ceea ce face acest lucru și mai rău a fost chemat de bloggerul WABetaInfo. „Dacă doriți să treceți la un iPhone nou”, a avertizat bloggerul de pe Twitter, „aveți grijă – trebuie să vă asigurați că nu există nicio problemă care să vă restabilească istoricul chatului. Din păcate, aceasta este o problemă foarte frecventă și încă nu a fost remediată [for] ANI.”

Bloggerul a adăugat capturi de ecran la postarea încercărilor nereușite de a restabili o copie de rezervă. Fotografiile și videoclipurile WhatsApp au fost șterse și înlocuite cu pictograme. Notă surprinzătoare este că aceasta a fost o problemă cunoscută din 2015. Aceasta este singura apărare a WhatsApp.

Soluții

Există două soluții. Unul pare a fi destul de evident: salvați-vă singur toate fotografiile și videoclipurile pe iPhone-ul dvs. iPhone, ocolind controlul WhatsApp. Fac asta cu tot ce vreau să păstrez oricum. Am pierdut prea multe lucruri în trecut. Am articolele mele în diferite etape în diferite aplicații. Nu voi mai pierde niciodată ore de muncă – poate „niciodată” nu este prea puternic. Salvez chiar și toate postările mele de pe Facebook într-o aplicație separată. Așadar, salvarea fotografiilor și videoclipurilor în aplicațiile de mesagerie este doar o procedură normală de operare pentru mine.

Mesaje șterse cu fotografii Whatsapp

Cealaltă soluție este să nu utilizați opțiunea pentru Chat Backup în WhatsApp. Înseamnă că ți-ai putea pierde istoricul chat-ului în totalitate dacă îți pierzi sau îți strici telefonul, dar asta s-ar putea întâmpla oricum dacă transferi telefoane. Dar cel puțin așa nu permiteți controlul total al WhatsApp al datelor dvs.

Desigur, există o a treia opțiune. Nu utilizați WhatsApp. Alăturați-vă hoardelor de utilizatori care se îndreaptă spre Signal sau o altă alternativă WhatsApp. Poate că îți place WhatsApp, dar problemele și disperarea fotografiilor și videoclipurilor șterse pot să nu merite.