Franz: Accesați 14 servicii Messenger Toate într-un singur loc

Franz: Accesați 14 servicii Messenger Toate într-un singur loc
⏱️ 2 min read

Există o mulțime de platforme de mesagerie pentru a ține pasul cu aceste zile și, deși majoritatea acestor mesageri oferă aplicații dedicate, precum și o versiune web, poate deveni foarte plictisitor să treci de la aplicație la aplicație doar pentru a-ți ajunge la conversații.

Franz Messenger își propune să rezolve această problemă prin gruparea a paisprezece servicii majore de mesagerie într-o singură aplicație. Acest lucru vă poate ajuta să eliminați dezordinea din browserul dvs. web și să păstrați toate activitățile de chat într-o singură locație.

În pachet sunt incluse opțiuni populare precum WhatsApp, Slack, Facebook Messenger, Telegram, Google Hangouts și Skype, cu promisiunea de a veni mai multe. Franz este, de asemenea, pe mai multe platforme, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de bunătățile sale, indiferent de sistemul de operare ales (Windows, OS X și Linux).

Să aruncăm o privire rapidă la modul în care puteți începe și rula cu Franz pe Linux.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Instalare

Configurarea Franz Messenger pe computerul dvs. Linux este foarte ușoară. Urmați pașii de mai jos:

1. Vizitează Pagina de descărcare a site-ului Franz pentru a descărca pachetul.

2. Odată ce l-ați descărcat, extrageți pachetul descărcat într-un folder din directorul Acasă.

3. Deschideți pachetul extras, găsiți pictograma executabilă Franz, faceți clic dreapta pe el și faceți clic pe „Run” sau „Execute” în funcție de Managerul de fișiere.

franz-messenger-execute

Aplicația Franz ar trebui să se deschidă acum și puteți începe să vă configurați serviciile preferate.

franz-messenger-home

Aranjarea lucrurilor

Configurarea serviciilor de mesagerie preferate cu Franz este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți serviciile preferate din listă și să introduceți orice detalii relevante care sunt necesare. De asemenea, puteți alege să primiți notificări sau să dezactivați toate sunetele.

franz-messenger-setup-slack

După ce faceți clic pe butonul „Adăugați”, va configura o filă nouă pentru dvs. și puteți trece la aceasta pentru a vă conecta la aplicația aleasă.

franz-messenger-new-tab

Odată ce vă trimiteți datele de conectare, Franz va încărca versiunea web a aplicației și o puteți începe să o utilizați imediat.

franz-messenger-slack

Puteți adăuga câte aplicații doriți; totul este gratuit și ușor de configurat. Se va crea o filă separată pentru fiecare aplicație pe care ați configurat-o și puteți comuta cu ușurință între aplicații și puteți conversa prin chat.

franz-messenger-tabs

Linia de fund

Franz Messenger este un instrument fantastic pentru a vă menține toate aplicațiile de mesagerie organizate într-un singur loc și a elimina necesitatea de a păstra aplicații dedicate pentru fiecare dintre platformele dvs. preferate. Spuneți-ne dacă ați încercat Franz și experiențele dvs. cu acesta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x