Fructele Diavolului din One Piece: O Explicație Detaliată despre Tipurile și Puterile lor

what are devil fruits in one piece
⏱️ 25 min read

One Piece este un anime/manga celebru în care personajele au acces la puteri supranaturale numite Fructe Diavolului. Aceste fructe, numite și Akuma no Mi, sunt fructe exotice care pot oferi abilitățile și puterile speciale purtătorului lor. Aceste fructe sunt rare și dorite, fiind cu preț mare pe piața neagră a lumii One Piece.

Deși sunt numite Fructe Diavolului, originile lor rămân un mister. Se presupune că au fost create de o putere mistică cunoscută sub numele de “Marea Solidă”. Există trei tipuri de Fructe Diavolului: Paramecia, Zoan și Logia.

Fructele Paramecia îi oferă purtătorului anumite puteri sau abilități speciale, precum capacitatea de a se întinde precum gumă, de a transforma obiectele în alte forme sau de a emite șocuri electrice. Fructele Zoan îi permit purtătorului să se transforme în animale sau într-o formă hibridă între om și animal. Fructele Logia oferă purtătorului puterea de a se transforma în elemente precum foc, fum sau chiar lava.

Efectele fructelor sunt variate și pot fi devastatoare. Însă, există un dezavantaj major: după ce mănânci o Fructă Diavolului, nu te mai poți scufunda în apă, ceea ce îți poate compromite capacitatea de a naviga pe ocean.

În concluzie, Fructele Diavolului sunt o parte importantă din lumea One Piece și sunt una dintre caracteristicile care fac acest anime/manga atât de captivant. În plus, varietatea lor și posibilitățile nelimitate pe care le oferă fac din One Piece un univers fascinant de explorat.

Fructele diavolului sunt cea mai ciudată putere din universul One Piece. Există mai mult de 100 de fructe diavolului împrăștiate peste mări în lumea One Piece. Am văzut fructe puternice ale diavolului precum Gomu Gomu no Mi a lui Luffy, Gura Gura no Mi a lui Whitebeard și multe altele în acțiune. Deși nu s-au dezvăluit multe despre exact care sunt fructele diavolului și cum funcționează în cele peste 1000 de episoade ale anime-ului, avem în sfârșit o explicație pentru existența lor în manga. Așadar, în acest ghid detaliat, am adunat tot ce știm despre fructele diavolului până acum, inclusiv originea lor, aspectul, numărul fructelor diavolului din anime și multe altele. Așadar, citiți mai departe pentru a afla ce este cu adevărat un fruct al diavolului și aflați mai multe despre ele în acest articol.

One Piece Devil Fruits și tipurile sale (2022)

avertizare spoilerNotă: Acest articol conține spoilere despre fructele diavolului și tipurile lor prezentate în anime-ul One Piece. Vă sugerăm să vizionați anime-ul sau să citiți manga mai întâi pentru a evita stricați experiența dorită.

Ce este un fruct al diavolului în One Piece?

O imagine a unui fruct al diavolului din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Un fruct al diavolului este un fruct ciudat și misterios care îi dă pe utilizatorul său putere și abilități supraomenești. Deși nu se cunoaște numărul exact de fructe ale diavolului, există peste 100 de fructe al diavolului răspândite în întreaga lume. Fiecare dintre ele are o putere diferită și niciunul nu are duplicate. De asemenea, cei care mănâncă fructele diavolului și obțin super-puteri sunt cunoscuți ca utilizatori de fructe diavolului.

Fructele diavolului sunt împărțite în trei tipuri principale, dintre care unele au și subtipuri. Cele trei tipuri de bază de fructe ale diavolului sunt Zoan, Logia și Paramecia. Vom discuta acest lucru în detaliu în secțiunile ulterioare.

Fructul diavolului joacă un rol vital în formarea celor mai mari trei puteri din lumea One Piece: cei patru împărați ai mării, cei șapte stăpâni ai mării și marinarii. De asemenea, combinând faptul că sunt importante împreună cu factorul de raritate, fructele diavolului sunt evaluate la literalmente sute de milioane de fructe de pădure.

Dacă vă amintiți, Shanks a menționat odată că fructele diavolului sunt luate în considerare demonii de mare se încarnează de mulți oameni, dar am aflat de atunci ce sunt cu adevărat fructele diavolului și cum funcționează, datorită Dr. Vegapunk. Citiți mai multe detalii în secțiunea următoare.

Cum funcționează fructele diavolului?

O imagine cu Luffy mâncând un fruct al diavolului din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Există un anumit mod în care sistemul energetic al fructelor diavolului funcționează în această lume sau chiar îl puteți numi reguli care se aplică unui utilizator de fructe diavolului. Sunt:

 • O singură mușcătură din fructul diavolului este mai mult decât suficientă pentru a oferi utilizatorului putere supraomenească.
 • După prima mușcătură, se transformă într-un fruct normal și nu acordă puteri unui al doilea utilizator. un fruct al diavolului nu poate fi împărțit între două sau mai multe persoane deoarece prima persoană care mănâncă felia va primi imediat puterile.
 • Au un gust foarte prost în general.
 • Nimeni nu poate prezice puterile pe care ți le-ar da un fruct al diavolului decât dacă l-ai mai văzut pe un alt utilizator anterior care a murit sau l-a menționat în enciclopedie.
 • Consumul fructului diavolului va face utilizatorul să nu poată înota în apă calmă (cum ar fi mare, râu etc.), dar nu va fi afectat de ploaie sau de apa în mișcare decât dacă jumătate din corpul său este scufundat.
 • Dacă un utilizator de fructe diavolului moare, fructul lui diavol va renaște undeva în lume și poate fi consumat de un alt utilizator. În acest fel, ciclul fructelor diavolului va continua de-a lungul veacurilor viitoare.
 • Nimeni nu poate mânca două fructe diavolului în același timp sau separat, așa cum vor aruncă în aer o persoană din interiorducând la moartea utilizatorului (cu excepția lui Blackbeard al cărui mister încă nu a fost explicat)

Originea fructelor diavolului

Povestea exactă despre originea fructului diavolului nu a fost încă dezvăluită în manga sau anime. Cu toate acestea, în capitolul 1069 al manga, Dr. Vegapunk a împărtășit recent o scurtă explicație a istoriei fructelor diavolului. Deși susține că este propria sa teorie, pare a fi cea mai plauzibilă explicație pe care am văzut-o în ultimii ani pentru originea necunoscută a fructelor diavolului. Deci, conform Dr. Vegapunk, fructele diavolului sunt manifestare de vise/ doruri/ doruri/ sperante ale oamenilor pentru evoluția umanității.

Uneori oamenii spun: „Dacă aș putea face asta sau asta”, și ei bine, în lumea One Piece, astfel de dorințe se împlinesc sub forma fructelor diavolului. De exemplu, cineva și-a dorit ceva de genul „Dacă aș putea să-mi întind sau să-mi lungesc mâinile sau corpul”, ceea ce a rezultat în fructul diavolului Gomu Gomu no Mi al lui Luffy. Acest lucru a fost declarat anterior de creatorul manga One Piece, Eiichiro Oda, când a fost întrebat cum a venit cu conceptul fructelor diavolului într-un interviu.

O imagine din panoul manga cu Dr. Vegapunk.
Cu amabilitatea imaginii: Capitolul 1069 (Shonen Jump/ Viz Media)

Utilizatorii de fructe a diavolului alimentați locuiesc și ei într-o dimensiune diferită, potrivit Vegapunk. Puterile lor au fost doar un vis al oamenilor care au trăit înaintea lor. Când cineva consumă un fruct al Diavolului, factorul de descendență este modificat, acordându-i puteri supraomenești. Cei cu puteri sunt considerați artificiali sau nenaturali, iar Mama Natură (denumită mare) îi urăște. Acum puteți vedea de ce marea este slăbiciunea supremă a unui consumator de fructe al diavolului.

Când a fost afișat pentru prima dată un fruct al diavolului în anime?

O imagine a fructului diavolului lui Luffy din One Piece.
Cu amabilitatea imaginii: One Piece de la Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Prima dată când am văzut un fruct al diavolului a fost în al patrulea episod anime (primul capitol manga) din One Piece. A fost Fructul Diavolului Gomu Gomu no Mi de la Luffy.

De asemenea, există o enciclopedie oficială a fructelor diavolului în lumea One Piece. De asemenea, această enciclopedie conține informații despre principalele fructe ale diavolului și puterile lor. L-am văzut deja pe Sanji menționând-o în scena lui flashback din arcul Whole Cake Island. Cu toate acestea, există doar informații limitate disponibile despre enciclopedia fructelor diavolului în acest moment.

Cine este primul consumator de fructe al diavolului din One Piece?

Detaliile despre primul utilizator de fructe diavolului sunt necunoscute, dar vor fi dezvăluite în curând pe măsură ce vom afla mai multe despre fructele diavolului. Până acum, știm doar că Cel mai vechi utilizator al fructului diavolului este Toki (soția lui Kozuki Oden). Fructul ei al Diavolului a fost Toki Toki no Mi (Fructul Timpului), care i-a oferit abilitatea de a călători în timp ea însăși sau chiar altora, dar numai înainte în timp.

O imagine a lui Toki din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Apariția fructelor diavolului într-o singură bucată

O imagine a Op - Op Devil Fruit din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Fructele Diavolului sunt similare cu fructele normale, dar vin în diferite culori, forme și dimensiuni ciudate și au modele de vârtej specifice. Fiecare fruct al diavolului este diferit de celălalt. deoarece nu există duplicate. Dar, așa cum vom discuta mai târziu, am văzut și fructe artificiale ale diavolului în istorie. Arată asemănător cu cel real și, de asemenea, vin în diferite culori cu modele circulare. Toate acestea diferite fructele diavolului răspândite peste mări, și prin diferența lor de formă și raritate, se pot distinge cu ușurință fructele diavolului de fructele normale.

Tipuri de fructe diavolului în One Piece

Fructele Diavolului au fost clasificate în funcție de tipul de puteri pe care le câștigă utilizatorul și de natura acestor puteri. Există trei tipuri principale de fructe ale diavolului, și anume Zoan, Logia și Paramecia. Am împărtășit informații detaliate despre fiecare dintre ele aici:

zoan

Utilizatorul poate se transformă într-un animal mâncând un fruct al diavolului din soiul zoan. Acest lucru permite utilizatorului să acceseze toate abilitățile acelei specii particulare cu ajutorul fructului diavolului.

De exemplu, Neko Neko no Mi al lui Rob Lucci, Model: Leopard i-a oferit capacitatea de a se transforma într-un leopard și i-a oferit acces la toate trăsăturile periculoase ale unui leopard, inclusiv puterea, ghearele, dinții și multe altele. În plus, utilizatorul de fructe diavolului se poate transforma și într-o formă hibridă care combină corpul lor natural cu forma animală a fructului diavolului. Aceste animale carnivore care folosesc fructul diavolului Zoan sunt mai pricepuți în luptă.

Prin fuzionarea fructului diavolului cu obiecte neînsuflețite folosind tehnologie, fructele diavolului lui Zoan pot fi folosite pentru a le aduce la viață. Acest lucru a fost demonstrat de Spandam în arcul Ennies Lobby, unde și-a transformat sabia într-un elefant. Unul dintre cei cinci bătrâni a confirmat în ultimele capitole manga (Capitolul 1044) că toate Fructele diavolului Zoan au o voință proprie.

O imagine a sabiei lui Spandam din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)
Subtipuri de fructe ale diavolului Zoan

Tipul Zoan Devil Fruit poate fi împărțit în patru subtipuri și le vom explica pe toate pe scurt aici:

 • Carnivor – După cum am menționat mai sus, ele oferă utilizatorului capacitatea de a se transforma într-un animal carnivor, cum ar fi un lup, un leopard etc., oferindu-i avantaj în luptă. De exemplu, Rob Lucci.
O imagine a lui Rob Lucci din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)
 • Vechi – Acest tip de fruct al diavolului Zoan permite utilizatorului se transformă într-un animal străvechi A dispărut ca un dinozaur. Specia dispărută posedă mai multă putere decât fructele Zoan obișnuite. De exemplu, Ryu Ryu no Mi al lui X Drake, model: fructul diavolului Allosaurus i-a permis să se transforme într-un dinozaur.
O imagine cu X-Drake din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)
 • Mitic – Fructele Mitice ale Diavolului Zoan sunt cel mai rar tip de Fructe al Diavolului din întreaga lume, așa cum permit el utilizator să se transforme în creaturi mitologice ca un Phoenix, un dragon, un șarpe cu opt capete și multe altele. Fructele mitice ale lui Zoan oferă utilizatorilor puteri și abilități speciale. De exemplu, Tori Tori no Mi a lui Marco, Model: Fructul diavolului Phoenix i-a permis să se transforme într-un Phoenix și i-a dat puteri speciale. Flăcările pe care le-a generat l-ar putea vindeca în timpul bătăliei.
O imagine a lui Marco din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)
 • Artificial – Aceste fructe ale diavolului Zoan au fost văzute pentru prima dată în arcul Punk Hazard când Momonusuke a mâncat un fruct artificial al diavolului făcut de Dr. Vegapunk. Acest lucru l-a transformat într-un Kaido asemănător dragonului. Mai târziu, am aflat că Caesar și Doflamingo au creat fructe artificiale ale diavolului numite SMILE, care au fost văzute pe tot parcursul arcului Wano. Aceste fructe diavolului au avut doar o rată de succes de 10% și au fost slabe în comparație cu adevăratele fructe ale diavolului din Zoan.
O imagine a unui fruct artificial al diavolului din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

depune

Devil Fruits Lodge sunt cel mai rar dintre cele trei tipuri principale de fructe diavolului. Oferă utilizatorului puterile finale de a controla elementele naturale. Utilizatorul își poate crea și transforma corpul în acel element natural. Aceste elemente naturale includ focul, magma, fumul, nisipul, gheața etc.

Transformarea utilizatorilor de fructe Logia face ca întregul lor corp să fie intangibil. O persoană normală nu poate atinge un utilizator de fructe logia diavolului, cu atât mai puțin să se lupte cu el. Dar utilizatorii Haki își pot folosi capacitatea de a lupta împotriva lor. Dacă nu cunoașteți conceptul de Haki în One Piece, vă rugăm să consultați articolul din link.

O imagine a fructului diavolului Mera Mera no Mi din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Fructele diavolului Logia sunt considerate a acorda puteri masive, așa că raritatea lor în lume are sens. De exemplu, Portgas D. Ace, utilizatorul anterior al fructului diavolului Mera Mera no Mi, a fost capabil să controleze focul în voie, să producă atacuri puternice de foc și să-și transforme propriul corp.

parameciu

Puteți distinge cu ușurință fructul diavolului Paramecia de celelalte tipuri. Paramecia este cel mai comun tip de fruct al diavolului. Între cei trei. Pur și simplu, spre deosebire de Zoan și Logia, oferă superputeri ciudate utilizatorilor săi. Aceste puteri includ capacitatea de a-și manipula corpurile, de a schimba mediul sau oamenii din jurul lor și chiar obiecte. De exemplu, Gura Gura no Mi a lui Whitebeard i-a permis să creeze tremur (vibrații zgomotoase), iar Fructul Chop-Chop al clovnului lui Buggy i-a permis să-și despartă corpul în bucăți.

Există până acum un singur tip de fruct special al diavolului paramecia. Este vorba despre Mochi Mochi no Mi devil fruit de la Charlotte Katakuri, despre care puteți afla în lista noastră cu cei mai puternici utilizatori de fructe diavolului din One Piece.

O imagine a lui Whitebeard folosindu-și puterile din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

fructe nedeterminate ale diavolului

Există câteva fructe diavolului în anime al căror tip nu a fost încă confirmat. Aceste fructe diavolului aparțin secțiunii nedeterminate de fructe a diavolului. Unii dintre ei sunt Fructul Diavolului lui Laffitte, membru al echipajului lui Blackbeard, și Fructul Diavolului al comandantului Armatei Revoluționare Karasu. Sperăm că vor fi confirmate în curând în următoarele capitole ale manga.

Numărul total de fructe diavolului în One Piece

Deși există aproape 200 de Devil Fruits în franciză, numărul total de Devil Fruits care au fost afișate în universul One Piece este de 144 (numai Canon). Numerele exacte ale fiecărui tip de fruct al diavolului sunt următoarele:

tipuri de fructe diavolului Numere (numai Canon)
zoan Patru cinci
depune 12
parameciu 85
Nedeterminat 2
Total 144

Vom actualiza periodic acest tabel. Ori de câte ori primim informații despre noi fructe ale diavolului în viitor, le vom adăuga în cont aici.

Trezirea Fructelor Diavolului

În unele cazuri rare, fructele diavolului pot fi, de asemenea, trezite, rezultând o creștere drastică a puterilor utilizatorilor. Trezirea lui fructele diavolului oferă utilizatorului puteri și abilități evlavioase face ceva ce părea imposibil la început. În cele din urmă, utilizatorii pot răsuci realitatea după propria voință.

Utilizatorii Awakened Devil Fruit își pot schimba împrejurimile în funcție de Devil Fruit pe care îl dețin. În plus, au putere crescută, control precis asupra puterilor lor și diverse alte puteri la dispoziție. Cu toate acestea, are un impact mare asupra corpului utilizatorului odată ce puterile trezite au fost folosite. Cu toate acestea, aceste efecte secundare pot fi trecute cu vederea odată ce încep să-și stăpânească puterile trezite.

Unele dintre fruct popular al diavolului utilizatorii care și-au trezit fructele diavoluluiEi sunt Monkey D. Luffy, Trafalgar D. Water Law, Eustass Kid, Charlotte Katakuri, Doflamingo și alții.

O imagine a lui Doflamingo vorbind despre trezirea One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Acum, mulți dintre voi s-ar putea să se întrebe cum se întâmplă trezirea fructului diavolului? Ei bine, Doflamingo a menționat pentru prima dată trezirea fructului diavolului în arcul Dressrosa. El a mai menționat că această capacitate se trezește rar și începe să afecteze alte lucruri decât corpul utilizatorului. Potrivit lui Kaido, atunci când un consumator de fructe diavolului ajunge în punctul în care mintea și corpul lor sunt sincronizate cu abilitățile sale, are loc trezirea. Se pare că utilizatorul de fructe diavolului își poate trezi fructul diavolului într-o experiență aproape de moarte. De exemplu, Luffy și-a trezit puterile fructelor diavolului în pragul morții sale. Mai multe informații despre trezire sunt dezvăluite încet, așa că trebuie să așteptăm puțin mai mult pentru a înțelege conceptul complet din spatele lor.

Îmbunătățiți puterile fructelor diavolului folosind droguri

Medicamentele pot fi folosite pentru a spori puterile și performanța consumatorilor de fructe ale diavolului. Până acum, am văzut doar utilizatorii de fructe ale diavolului Zoan angajând orice droguri în lumea One Piece. Tony Tony Chopper a fost prima persoană pe care am văzut-o consumând droguri pentru a-și îmbunătăți abilitățile. El a creat un medicament special numit „Rumble Ball” în timp ce lucra cu Dr. Kureha, care a sporit temporar puterile fructului său diavol.

Oricât de puternice par, aceste medicamente au și numeroase efecte secundare. Chopper își pierde controlul asupra puterilor atunci când o altă minge este consumată fără a aștepta intervalul de 6 ore. Dacă consumă o a treia minge, se va transforma într-un monstru complet scăpat de sub control și va începe să atace tot ce are în fața lui, inclusiv prietenii săi. De asemenea, vă va epuiza complet energia până la moarte.

O imagine a lui Chopper cu mingea sa rumble din One Piece.
Amabilitate imagine – One Piece de Toei Animation Studios (Crunchyroll)

Cu toate acestea, datorită antrenamentului său și ajutorului lui Caesar, Chopper a reușit să creeze o minge zgomotoasă care să dureze 30 de minute cu singurul efect secundar de a se transforma într-o persoană mică. Antrenamentul i-a permis, de asemenea, să acceseze forme avansate (cu excepția formei monstru) fără a folosi o minge rumble. Singura persoană în afară de el care se droghează pentru a modifica efectele fructului diavolului este Black Maria. A folosit droguri pentru a schimba aspectul formei hibride Om-Beast a Fructului său Diavol. Dar momentan informațiile despre drog și relația acestuia cu rumble ball sunt necunoscute.

Fructul Diavolului Avantaje și dezavantaje

Fructul diavolului aduce utilizatorului o mulțime de avantaje, precum și unele dezavantaje. După cum spune Thanos (de la Marvel), „perfect echilibrat așa cum ar trebui să fie toate lucrurile„. Iată avantajele și dezavantajele fructelor diavolului din One Piece:

Avantaje

 • Cel mai important avantaj al fructelor diavolului este capacitatea lor de a acordă puteri supraomenești. Există diverse puteri, de la atac, apărare și chiar puteri de vindecare.
 • Unele fructe diavolului pot vindeca și o boală incurabilă a utilizatorului. De exemplu, Ope Ope no Mi.
 • Un fruct al diavolului nu poate afecta un utilizator (așa cum a menționat Rob Lucci). De asemenea, este la latitudinea utilizatorului să-și folosească la maximum puterile fructelor diavolului.

Dezavantaje

 • Oferă utilizatorului incapacitatea de a înota. Chiar dacă posedă cel mai puternic fruct al diavolului din existență, înecul în apa de mare îi poate ucide cu ușurință.
 • Se spune că fructele diavolului au un gust foarte rău, așa cum am menționat mai sus.
 • Seastone poate fi folosit pentru a drena energia utilizatorului Fructul Diavolului și pentru a le anula abilitățile.
 • Momentan, sunt puține informații disponibile despre fructele diavolului, dar le descoperim secretele cu fiecare nou capitol al manga.
 • Rata de succes a unui fruct artificial al diavolului este de doar 10%, ceea ce înseamnă că cei care nu au primit puteri își vor pierde și capacitatea de a înota și de a exprima emoții negative. Au fost văzuți doar zâmbind și râzând tot timpul, indiferent de situație.

Unii dintre utilizatorii populari de fructe diavolului din lumea One Piece sunt:

utilizator de fructe diavolului numele fructului diavolului tip de fruct al diavolului
Monkey D Luffy Hito Hito nu modelul meu: Nika
(Fruct uman-uman, model: Nika)
zoan mitic
Barbă Albă (fostă)
Blackbeard (în prezent)
guura guura nu eu
(Fructul Tremurului)
parameciu
barba Neagra guura guura nu eu
(Fructul întunecat-întunecat)
depune
Trafalgar D. Legea apei Ope Ope nu Mi
(Fructul Op-Op)
parameciu
Akainu Sakazuki Magu Magu no Mi
(Fructul Magma-Magma)
depune
kaido Uo Uo no Mi, Model: Seiryu
(Fructul Pește-Pește, Model Blue Dragon)
zoan mitic
buggy clovnul Bara Bara no Mi
(Fructe la gustare-gustare)
parameciu
Portgas D. Ace (fost)
Sabo (în prezent)
Mera Mera nu Mi
(Fructul lama-lama)
depune
marca Phoenix Tori Tori no Mi, Model: Phoenix
(Fructul pasăre-pasăre, model: Phoenix)
zoan mitic
Charlotte Linlin (Mama Mare) Soru Soru no Mi
(Fructul sufletului-sufletului)
parameciu

Vom actualiza acest tabel în cazul în care există modificări sau orice informații noi referitoare la puterile fructelor diavolului ies la lumină în viitor.

Întrebări frecvente

Care este cel mai puternic tip de fruct al diavolului?

Se spune că fructul diavolului Logia este tipul de fruct al diavolului care oferă utilizatorului cele mai puternice puteri. Oferă utilizatorilor puterea de a controla elementele naturale, de a crea și de a-și transforma corpurile în acele elemente naturale și multe altele.

Care este fructul diavolului lui Zoro?

Zoro nu este un consumator de fructe diavolului, ceea ce înseamnă că nu a mâncat niciun fruct al diavolului. Cunoscut mai bine ca vânătorul de pirați, Zoro își folosește stilul cu trei săbii pentru a lovi în loc să folosească puterile fructelor diavolului.

Care sunt cele 3 tipuri de Fructul Diavolului?

Cele trei tipuri principale de Fructul Diavolului sunt Paramecia, Logia și Zoan.

Cine are mai mult de un fruct al diavolului?

Blackbeard este singura persoană din întreaga lume care posedă două puteri ale fructelor diavolului și încă nu am primit o explicație despre cum este posibil acest lucru.

Fructul lui Luffy este un fruct divin?

Capitolele recente au dezvăluit că Fructul Diavolului al lui Luffy era cunoscut inițial ca Hito Hito no Mi, model – Nika, permițându-i lui Luffy să se transforme în zeul soarelui Nika când s-a trezit. Mai multe informații despre fructul lui Luffy vor fi dezvăluite în curând.

Fructele diavolului și originile lor în One Piece

Asta este tot ce trebuie să știi despre fructele diavolului din lumea One Piece. În acest articol, am rezumat aproape toate informațiile despre fructele diavolului. De asemenea, sperăm că am putut să vă explicăm misterul roadelor diavolului într-un mod simplu. Există multe întrebări fără răspuns despre fructele diavolului și abilitățile lor. Vom face tot posibilul să păstrăm acest articol actualizat pentru a vă aduce cele mai recente întâmplări din lumea One Piece. Așa că rămâneți pe fază pentru mai multe articole One Piece. Între timp, povestește-ne despre fructele tale preferate ale diavolului în secțiunea de comentarii de mai jos.

Fructele diavolului sunt o misterioasă și ciudată putere care îi oferă utilizatorului abilități supraomenești în lumea One Piece. Există peste o sută de astfel de fructe răspândite pe tot globul, iar fiecare are o putere unică. Aceste fructe sunt împărțite în trei tipuri principale: Zoan, Logia și Paramecia, iar utilizatorii săi sunt considerați artificiali și nu pot înota în apă calmă. În plus, fructele diavolului sunt evaluate la sute de milioane de fructe de pădure și joacă un rol vital în formarea celor mai mari puteri din lumea One Piece. Originea exactă a acestor fructe este încă necunoscută, dar se crede că ele pot fi considerate manifestările dorințelor și speranțelor oamenilor pentru evoluția umanității.
Închidem această postare cu gândul că informațiile aduse la cunoștința voastră v-au îmbogățit cunoștințele în domeniul tehnologiei. Nu uitați să rămâneți la curent cu ultimele noutăți în acest domeniu fascinant și să urmăriți blogurile de tehnologie din România. Până data viitoare, să rămânem conectați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x