Fucsia Google ar putea fi aproape de prima versiune a dezvoltatorului

Fucsia Google ar putea fi aproape de prima versiune a dezvoltatorului

Acesta ar putea fi momentul în care fanii Android așteaptă cu nerăbdare. S-ar putea să se apropie de ziua când vor ajunge să renunțe la Android pentru înlocuirea acestuia. Fuchsia de la Google, înlocuirea preconizată a Android, ar putea fi aproape de prima sa versiune de dezvoltator.

Ce se știe despre Fuchsia de la Google

Așa cum am mai discutat aici, Fuchsia de la Google este un nou sistem de operare în curs de dezvoltare. Ultimul nostru raport a analizat posibilitatea ca Google să îl facă public open source.

În timp ce Google este extrem de secret cu privire la Fuchsia, există câteva fapte interesante cunoscute. Deși obiectivul este ca acesta să nu fie construit pe Linux, Google dorește totuși să ruleze aplicații scrise pentru platformele Linux. Aceasta ar include aplicații Android, în ciuda convingerii că ar trebui să fie un înlocuitor Android. De fapt, odată cu testarea acestuia pe mai multe dispozitive, se crede că ar putea rula pe orice.

Cei care au descărcat codul sursă Fuchsia, l-au construit și l-au instalat sau l-au rulat pe un emulator, sunt singurii din afara Google care l-au aruncat o privire. În timp ce versiunile Android sunt numite după alimente dulci, Fuchsia de la Google este numită în cuvinte compuse cu „mâncare”: „mâncare pentru pește”, „mâncare pentru echipă” și „mâncare pentru câini”.

O bucată selectivă de cod, cu titlul „lansări / F1”, a fost lansată în ianuarie. În ultimele două luni au fost adăugate aproape 25 de modificări de cod. Aproximativ șase săptămâni mai târziu, a apărut „lansări / F2”. Există chiar probleme cunoscute care au fost etichetate pentru a fi remediate ulterior în „F3”.

Ce înseamnă toate acestea?

9to5Google crede cu încredere că Fuchsia de la Google se apropie de o lansare și că vor exista lansări temporizate în mod regulat după aceea. Site-ul nu este sigur de ceea ce vor arăta acele prime versiuni. Deoarece vor fi doar versiuni pentru dezvoltatori, nu vor fi produsul finit și ar putea fi oase goale.

ad-banner
Dezvoltatorul Googles Fuchsia lansează tablă albă

De asemenea, se crede că echipa Google Flutter se pregătește pentru Fuchsia F1 cu o ramură dedicată în codul motorului. Flutter este instrumentul Google care permite lansarea aplicațiilor pe mai multe platforme. Are deja capacitatea de a crea aplicații Fuchsia.

Acest lucru este evident încă foarte devreme în joc. Ar fi mai probabil ca o lansare publică să fie mai departe decât mai aproape. Sperăm, totuși, că vom vedea mai devreme câteva sneak peeks.

Doriți să testați apele de a deveni dezvoltator? Consultați Cum să activați opțiunile pentru dezvoltatori în Android.

Scroll to Top