Funcția de ascultare live AirPods de la Apple poate fi utilizată pentru spionaj

Funcția de ascultare live AirPods de la Apple poate fi utilizată pentru spionaj
⏱️ 2 min read

Acest lucru nu este cu siguranță ceva ce Apple a avut în vedere atunci când și-au dezvoltat și comercializat căștile AirPods. Deși sunt minunați în designul wireless, s-a descoperit că acestea, împreună cu o caracteristică iOS 12, pot fi folosite și pentru spionarea conversațiilor altora.

Posibilitate de ascultare

Sigur, AirPod-urile dvs. vă permit să ascultați muzica și conversațiile telefonice și să vă faceți treaba bine, dar alte persoane care le dețin ar putea să le folosească și pe ale lor pentru a te spiona cu funcția de ascultare live a iOS 12. Dacă vedeți un iPhone rătăcit întins, aveți grijă la ce spuneți.

Live Listen a fost la un moment dat destinat aparatelor auditive care erau certificate pentru programul Made for iPhone, dar acum permite utilizarea unui iPhone ca microfon și a AirPod-urilor ca aparate auditive pentru a ajuta oamenii să audă în situații mai zgomotoase.

Apoi s-a descoperit datorită unui tweet că funcția de ascultare live cu căști a avut un scop nefast. Transformă combinația iPhone / AirPods într-un dispozitiv de ascultare. Dacă activați funcția de ascultare live, puteți lăsa iPhone-ul lângă conversația pe care doriți să o ascultați și să ascultați dintr-o altă locație cu AirPods.

În plus

Aceasta este o veste proastă pentru Apple, o companie care se mândrește cu confidențialitatea utilizatorilor săi. Vă puteți aștepta ca acestea să modifice foarte curând funcția Live Listen.

Indiferent dacă dețineți sau nu AirPod-uri, trebuie să fiți conștienți de faptul că alții sunt. Dacă o persoană își lasă telefonul în urmă, nu înseamnă că te spionează, dar trebuie să îți dai seama că ar putea fi.

Ce ar trebui să facă Apple pentru a remedia acest lucru? Adăugați-vă părerile cu privire la posibilitatea de a spiona conversațiile utilizând un iPhone, AirPods și funcția Live Listen din comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x