Furnizori de servicii Internet și jocuri online: factori importanți de știut

⌛ Reading Time: 4 minutes

Jocurile online au fost o evadare virtuală pentru mulți indivizi, indiferent dacă sunt adolescenți, adulți, participanți la universități și școli sau chiar persoane care dețin un loc de muncă cu normă întreagă. Când aveți obiceiul de a vă conecta online și de a juca jocul dvs. interactiv preferat, fie că este vorba de un computer sau de o consolă, solicitați tot ce este mai bun de la furnizorul dvs. de servicii de internet în ceea ce privește viteza internetului, fiabilitatea și multe altele.

Furnizorii de servicii de internet precum Spectrum se concentrează pe internetul de mare viteză. Clienții Spectrum care intră online și se răsfățează cu jocurile lor multiplayer preferate, cum ar fi Warzone și GTA 5, nu numai că solicită viteze mari de descărcare pe internet, ci mai degrabă doresc ca furnizorul lor de servicii de internet să le ofere o conexiune de internet fiabilă și stabilă, care să ofere viteze adecvate de încărcare a internetului cu minim rata de ping. Internetul Spectrum oferă toate acestea și multe altele. Vorbește despre date nelimitate și fără contracte, Spectrum le are. Ați putea, de asemenea, să întrebați despre numeroasele mai multe avantaje pe care Spectrum Internet le oferă consumatorilor săi de internet, făcând un apel la Număr de telefon pentru suport pentru spectru.

Echipa noastră talentată de cercetători a pregătit suficient conținut pentru a vă da seama de cea mai bună soluție pentru experiența dvs. de joc online.

Viteza de descărcare pe internet versus viteza de încărcare

Viteza de descărcare pe internet este rata la care conținutul sau conținutul media se descarcă pe dispozitivul sau ecranele dvs. În ceea ce privește jocurile online, viteza de descărcare pe internet este rata la care informațiile vizuale și comenzile sunt puse la dispoziția jucătorului sau utilizatorului. Viteza de încărcare pe internet este rata la care computerul sau consola dvs. trimite informațiile sau datele pe care le-ați introdus către serverele de jocuri.

Când vorbiți despre jocuri online, viteza de încărcare pe internet este cea mai mică dintre grijile dvs. și iată de ce. Chiar și în cele mai simple conexiuni la internet, viteza de încărcare a internetului se situează între marcajele de 1 Mbps la 3 Mbps. Aceasta este o viteză suficientă de încărcare pe internet pentru o experiență de joc online plăcută, totuși, atunci când vine vorba de jocuri online, viteza de descărcare pe internet se află aici. Atunci când alegeți un plan de internet sau o conexiune, asigurați-vă că viteza de internet pe care o obțineți este suficientă pentru a fi partajată între toate acele dispozitive care ar fi conectate la conexiunea dvs. de internet wireless.

Cele mai bune tipuri de conexiuni la internet: clasate

A avea o conexiune la internet instalată la domiciliu sau a obține un abonament la un furnizor de servicii este un lucru, dar este esențial să vă asigurați că tipul de conexiune la internet este cel mai potrivit pentru dvs., nevoile dvs., rata de consum etc. cheie pentru a vă asigura că serviciul de internet pe care l-ați obținut pentru dvs. este cel potrivit. Mai jos sunt toate tipurile de conexiuni la internet accesibile pe scară largă, clasate în ordine, care sunt perfecte pentru jocurile online.

  1. Tipul de conexiune la Internet cu fibră optică
  2. Tipul cablului coaxial de conexiune la Internet
  3. Tipul DSL de conexiune la Internet
  4. S-a rezolvat tipul conexiunii la internet fără fir
  5. 5G și 4G LTE Tip de conexiune la internet
  6. Tipul de conexiune la internet prin satelit

Ce puteți face pentru a reduce lag?

Opriți utilizarea conexiunii la internet wireless

Pur și simplu deconectați toate dispozitivele conectate la internet fără fir care sunt conectate la singura sursă de internet wireless. Acest lucru vă va asigura că consola sau PC-ul dvs. primește suficientă lățime de bandă pentru a vă rula corect jocul online și vă va oferi experiența de joc online pe care o doriți.

Actualizați-vă conexiunea la internet

Această opțiune ar putea fi cea mai bună soluție pentru clientul pe internet pe termen lung. Odată ce vă dați seama că viteza internetului pe care o consumați în prezent nu este suficientă, dar sunteți foarte mulțumiți de furnizorul de servicii de internet și de performanța sa generală, atunci puteți alege să faceți upgrade la planul dvs. actual de internet și să mergeți mai departe spre lucruri mai mari și mai bune.

Schimbați furnizorul de servicii de internet

Când vine vorba de furnizorul dvs. de servicii de internet, compromiterea nu este o opțiune pe care ar trebui să o alegeți vreodată. Motivul pentru care spunem acest lucru se datorează faptului că, odată ce ați început să faceți compromisuri cu privire la viteza dvs. de internet, atunci ar trebui să faceți compromisuri cu privire la standardul general de viață digital. Aceasta înseamnă să acceptați faptul că vă veți confrunta cu timpi de așteptare lungi, întârzieri frecvente și o experiență online slabă.

Înfășurând lucrurile

În articolul de mai sus am atins cu atenție detalii, oricât de minuscule ar fi acestea, care definesc exact tipul de conexiune la internet de care consumatorii sau clienții de internet trebuie să profite din plin de conexiunea lor la internet pentru a se bucura de experiența lor de joc online.

Totuși, esența este că persoanele trebuie să se concentreze mai mult pe viteza de descărcare pe internet, ratele de ping și tipul de conexiune la internet, adică fibră optică, cablu coaxial, wireless fix etc., pe care trebuie să le obțină internetul online experiență de joc de care își doresc și au nevoie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.