Găsiți cel mai bun moment al zilei pentru a posta pe Instagram

Găsiți cel mai bun moment al zilei pentru a posta pe Instagram
⏱️ 7 min read

Pe măsură ce rețelele sociale devin mai înrădăcinate în viața noastră de zi cu zi, nu este de mirare că oamenii încearcă să găsească în mod constant cele mai bune modalități de a obține aprecieri, inimi și favorite. Acest comportament pune întrebarea: „Când este cel mai bun moment al zilei pentru a posta pe Instagram?” Aceasta este o întrebare care a provocat atât indivizii, cât și companiile mari și mici de ani de zile. Realitatea este că răspunsul este oarecum vag și se poate schimba în orice moment.

De ce să găsim cel mai bun moment pentru a posta probleme

Creșterea numărului de persoane pe Instagram necesită să împingeți conținut convingător pe care una sau mai multe persoane ar putea dori să îl vadă din nou și din nou. Crearea unui astfel de conținut este un articol complet diferit, dar pentru mulți oameni care creează conținut, oamenii doresc, dacă nu îl postezi la momentul potrivit al zilei, majoritatea oamenilor nu îl vor vedea niciodată. Acest lucru este valabil mai ales pentru specialiștii în marketing care au continuat să se bazeze pe mass-media plătită pentru a pune în fața potențialilor clienți, mai degrabă decât să se bazeze pe conținutul organic pentru a apărea pe feedul dvs.

Din păcate, nu există un timp definitiv pentru postare, deoarece există prea multe variabile – ca să nu mai vorbim că calendarul se poate împărți între cel mai bun moment pentru influențatori, pentru retail, pentru B2B, pentru educație și multe altele.

Folosind propriul instrument Google Analytics

Cel mai bun timp pentru postarea Instagram Buffer

Când vine vorba de identificarea celui mai bun moment al zilei pentru a posta pe Instagram, ar trebui să știți că nu există un singur răspuns la această întrebare. Fiecare instrument pe care îl încercați va identifica probabil diferite momente ale zilei pe care ar trebui să le postați sau în jur. Pentru a ajuta la identificarea acestora, puteți utiliza o varietate de instrumente.

Prima dintre care este Tampon, unul dintre cele mai populare instrumente de publicare socială din jur. Tamponul necesită o soluție, dar dacă vă conectați contul Instagram, puteți face clic pe „fila Postări” și puteți sorta contul dvs. recent de postări Instagram la cele mai populare. Este nevoie de un pic de lucru manual pentru a determina, dar odată ce ați făcut-o, puteți începe să identificați momentele cu care să experimentați în viitor.

Cel mai bun timp Post Instagram Iconosquare

Alternativ, puteți privi instrumente precum Iconosquare, care sunt, desigur, mai mult pentru influențatori plini de speranță sau deja stabiliți. Profitați de perioada de încercare gratuită de două săptămâni și lăsați Iconosquare să vă ajute să identificați o serie întreagă de sfaturi și analize pentru contul dvs. Aceasta va include identificarea celor mai bune momente ale zilei pe care ar trebui să le postezi pe Instagram. De fapt, va face una mai bună și nu vă va spune doar cea mai bună zi, ci și cele mai bune momente, în acea zi anume.

Tabloul de bord personalizat Iconosquare va ajuta la vizualizarea acestei valori într-un mod incredibil de ușor de citit și de înțeles. Folosiți aceste date acum, apoi reveniți la ele într-o lună și vedeți dacă s-au schimbat.

Vederea zgârie-nori a postării Instagram

Având în vedere dificultatea de a cupla o oră din zi care ar funcționa pentru toată lumea de pe Instagram, este puțin mai ușor să priviți vederea din partea de sus. Să numim asta vizualizarea zgârie-nori. Aproape fiecare instrument de analiză sau publicare în rețelele sociale are propria lor perspectivă asupra celor mai bune momente pentru implicarea Instagram. În cazul Sprout Social, se uită la cele mai bune perioade din industrie care te va ridica deasupra zgomotului. De exemplu, ei văd cele mai bune momente pentru implicarea globală așa cum se arată mai jos.

Cel mai bun timp postează Instagram Sprout Social
  • Pentru persoane fizice, cele mai bune momente sunt miercuri la 11:00 și vineri între 10-11am. Ei consideră cel mai prost moment pentru a posta duminică și cel mai bun moment ca miercuri.
  • Pentru companiile media, Sprout are o abordare complet diferită a celor mai bune vremuri. Ei consideră vinerea la 9am cea mai bună zi și, de asemenea, identifică ziua de vineri ca fiind cea mai bună zi în general. Sâmbăta și duminica sunt, în mod surprinzător, cele mai rele momente.
Cel mai bun timp postează Instagram mai târziu

Pe de altă parte, Later.com are o viziune complet diferită despre cele mai bune momente pentru a posta pe Instagram. În cazul lor, oferă rezultate pentru cele mai bune momente generale pe care le-au identificat după ce a analizat 12 milioane de postări pe Instagram cu adepți de la o sută la o sută de milioane.

  • În acest caz, Later.com a identificat luni, la 6am, 10am și 22pm, ca fiind cele mai bune momente pentru care să publicați. Duminică, asta se schimbă între orele 7-8 și din nou în jurul orei 16:00. Ce zici de săptămână? Miercuri este la 23:00, în timp ce joi la 12:00 și 19:00 arată bine. Dacă acest lucru vă arată ceva, timpul poate varia extrem de mult, iar același program probabil va arăta foarte diferit anul viitor.

Vestea bună este că Later.com vă poate ajuta în același mod în care Iconosquare face în mod individual și vă identifică primele șapte ori de postare. Ca instrument de publicare, vă puteți programa postările în avans pentru a vă asigura că nu ratați lovirea acestor vremuri și cele mai bune oportunități pentru a vă spori implicarea.

Dacă decideți să faceți o ieșire din a deveni influențator prin Instagram, trecerea postării dvs. la un profil de companie deschide ușa instrumentelor de analiză, mai bine cunoscute sub numele de Instagram Insights. După ce ați deschis ușa respectivă, puteți, printre alte detalii, să priviți momentele cele mai active ale adepților dvs. și să utilizați aceste date pentru a vă ajuta să identificați cele mai bune momente pe care ar trebui să le publicați.

Deci ce faci acum?

Nu lipsesc instrumentele care să vă ajute să identificați cele mai bune momente de publicare pe Instagram. Problema este că aproape niciunul dintre ei nu este de acord unul cu celălalt, ceea ce te face să te întorci la locul unu. Utilizarea metodei de soluționare manuală prin Buffer poate părea obositoare, dar veți rămâne încrezător că puteți vizualiza tendințele care funcționează pentru dvs. Plata Iconosquare sau Later.com va fi foarte utilă dacă doriți să creați o afacere din Instagram. Și dacă Instagram nu mai funcționează pentru dvs., aceste sfaturi vă vor ajuta să vă întoarceți în jocul foto.

Legate de:

  • Top 6 aplicații pe care ar trebui să le folosiți dacă sunteți Instagrammer
  • Cum se folosește Instagram pe computer
  • Sfaturi utile Instagram pentru a vă controla profilul

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...