Generarea Warden-ului în Minecraft 1.19 – Tot ce trebuie să știi

how to spawn warden in Minecraft 1.19 - easy guide
⏱️ 8 min read

În Minecraft 1.19, adăugarea Warden-ului reprezintă o schimbare pozitivă pentru jucători. Acesta este un mobs nou, foarte interesant și mai puternic decât oricare alt mob. Pentru a genera Warden, trebuie să mergeți în Cavernoză, o nouă structură pe care o puteți găsi în lumea subterană.

După ce ați intrat în Cavernoză, trebuie să mergeți într-un loc foarte mic și întunecat, iar acesta sfârșește într-un spațiu mai mare, unde trebuie să luptați cu Warden. Este foarte inteligent și, de asemenea, poate detecta mișcările, sentimentele și zgomotele jucătorilor. Încercați să fiți precauți când vă apropiați de el.

Warden-ul este un monstru puternic, având 680 de puncte de viață și 12 puncte de daună. Se spune că este și complet orb, iar singurul lucru pe care îl simte este vibrația și sunetele. Pentru a-l învinge, trebuie să faceți o strategie bună, o combinație de lovituri și mișcări rapide.

În concluzie, generarea Warden-ului este unul dintre cele mai așteptate momente din Minecraft 1.19. Este o provocare pe care o vreau să o încerc și încurajez și alți jucători să o facă. Este o experiență inedită pe care cu siguranță nu o veți uita prea curând.

Cu actualizarea sălbatică Minecraft 1.19 aici, discuția despre puternicul Warden a crescut. Unii jucători sunt dornici să-l învingă pe Guardian în Minecraft, în timp ce alții vor doar să încerce cele mai bune descântece. Oricare ar fi cazul pentru tine, primul pas pentru a-l cunoaște este să știi cum să arăți Warden în Minecraft. Am acoperit tot ce trebuie să știți, de la biomul de acasă al Gardianului până la activitățile care l-ar putea declanșa să apară. Și chiar dacă nu intenționați să vă luptați cu Warden, puteți folosi aceste cunoștințe pentru a împiedica această gloată să apară în întregime. Acestea fiind spuse, să învățăm cum să găsim cu ușurință un Gardian în Minecraft.

Gardianul apariției în Minecraft (2022)

Găsirea Gardianului în Minecraft implică o varietate de mecanici în joc, pe care le-am împărțit în secțiuni separate pentru confortul dvs. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a le explora pas cu pas în detaliu.

Ce este un gardian în Minecraft?

Warden este o mulțime ostilă puternică care locuiește sub lumea exterioară în biomul Deep Dark. este de asemenea Minecraft primul orb mob care se bazează pe vibrații, mirosuri și semnale audio pentru a-și găsi prada.

Odată ce te găsește, el Warden te poate ucide cu ușurință doar cu două lovituri cu corp la corp, chiar dacă ai armură completă de netherit. Dacă Wardenul nu poate ajunge direct la tine, el folosește un atac sonic care nu este la fel de puternic ca loviturile sale directe, dar poate pătrunde prin orice bloc.

Unde și la ce nivel apare gardianul?

Warden apare doar în interiorul biom adânc întunecat. Este un nou biom de la actualizarea Minecraft 1.19 și este situat sub lumea de peste. Poate sa găsiți-l doar sub nivelul de înălțime sub Y = -15. De asemenea, cel mai obișnuit loc unde Gardianul poate fi invocat este Orașul Antic. Este structura principală care apare în acest biom și are o pradă uimitoare în interior.

Dacă cumva nu poți găsi biomul nici măcar după minerit și explorare, există o modalitate neconvențională. Puteți introduce următoarea comandă Minecraft în secțiunea de chat pentru a localiza biomul Deep Dark:

/locate biomul minecraft:deep_dark

Această comandă funcționează numai dacă aveți cheat-uri activate în lumea dvs. Odată activată, comanda „locate” vă va arăta coordonatele celui mai apropiat biom Deep Dark. Puteți apoi să vă teleportați în Minecraft pentru a ajunge acolo sau să vă îndreptați spre locație.

Cum să invoci gardianul în Minecraft

Spre deosebire de alte mafiote ostile, Warden nu apare în mod natural nici măcar în biomul de acasă. The Guardian apare numai dacă scârțâitorul de sculk bloc vă detectează prezența de trei ori. Puteți scăpa făcând zgomot și vibrații accidentale de două ori. Dar când faci asta pentru a treia oară, Sculk Shrieker îl va invoca pe Gardian.

scârțâitorul de sculk
Blocul Sculk Shrieker în Minecraft

Acest bloc vă oferă și efectul de întuneric de fiecare dată când îl activați, ceea ce face și mai dificilă navigarea în zona deja întunecată. Așa că asigură-te că ai la îndemână poțiunea de vedere nocturnă pentru a-ți restabili o parte din vederea.

Cum funcționează Sculk Shrieker?

Sculk Shrieker urmează aceste mecanisme de joc pentru a funcționa:

  • Sculk Shrieker detectează jucătorii doar dacă se află înăuntru 16 blocuri din raza lui. Are o rază sferică și se extinde în toate direcțiile.
  • când vine vorba de efect întunecatare o gamă mai largă de 40 de blocuri. De asemenea, afectează toți jucătorii din rază, nu doar pe cel care a declanșat strigătul.
  • După cum am menționat mai sus, trebuie trage țipăitul de trei ori astfel încât să nască Gardianul. Primele două ori aplică efectul de întuneric, dar emite doar un scârțâit de avertizare.
  • Toți urlătorii au un colectiv. 10 secunde de răcire pentru fiecare jucător. Deci, dacă un jucător activează un țipăt, nu trebuie să-și facă griji cu privire la activarea altuia timp de cel puțin 10 secunde.
  • În cele din urmă, dacă jucătorul este cumva capabil ieși din raza scârțâitului înainte de a termina de scârțâit, nu apare Guardian în Minecraft. De asemenea, nu aplică efectul întunecat. Cu toate acestea, această activare contează în continuare ca unul dintre cele trei declanșatoare frontale.

Cum să găsești gardianul în orașul antic

Apariția gardianului în minecraft

După ce ați activat Sculk Shrieker, va dura aproximativ 5 secunde pentru ca Warden să înceapă să apară. Se luptă să iasă dintr-un bloc solid din apropiere și începe imediat să caute jucătorul. Dacă atingeți accidental Guardian când apare, acesta vă va ataca imediat în Minecraft 1.19. Așa că asigură-te că păstrezi distanța și fugi când apare.

În ceea ce privește partea de căutare, Gardianul va fi cel care te va căuta. Nu invers. Odată ce a apărut, trebuie să așteptați doar câteva secunde înainte ca Warden să vă găsească, să vă atace și să vă omoare. Puteți încerca să-l învingeți pe Guardian cu ajutorul ghidului nostru conectat. Dar dacă nu ai cele mai bune descântece cu arc Minecraft, este o bătălie pierdută.

Gata să găsești și să lupți cu gardianul în Minecraft

Cu asta, știi totul despre generarea Warden în Minecraft. A lupta, a supraviețui și a fugi de ea este o altă discuție. Dar vă sugerăm să vă asigurați că consultați ghidul Minecraft Enchants pentru a obține cel mai bun echipament posibil în joc. Pentru că odată ce începi să te lupți cu Warden, să te întorci nu este o opțiune. Cu toate acestea, dacă creezi un server Minecraft multiplayer, poți cere prietenilor tăi să te ajute să învingi această mulțime oarbă și ostilă. Acestea fiind spuse, crezi că Warden este dominat de o mafie care nu este șef? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În acest conținut, se discută despre cum să găsești și să învingi Gardianul în Minecraft 1.19. Se explică cum să arăți Warden, unde și la ce nivel apare și cum să-l invoci, precum și cum să-l găsești în orașul antic. De asemenea, se oferă sfaturi pentru a te pregăti înainte de a lupta cu Gardianul.
Încheiem astfel și această postare, pe care sperăm că ați găsit-o informativă și plină de idei inspiraționale. Fiți mereu la curent cu noutățile din lumea tehnologiei și nu uitați să vă împărtășiți cunoștințele și experiențele cu alții. Până la următoarea postare, să aveți parte de aventuri tehnologice frumoase!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x