Generați imagini de fundal nelimitate cu aceste 4 aplicații Android

Generați imagini de fundal nelimitate cu aceste 4 aplicații Android
⏱️ 5 min read

Imaginile de fundal păstrează aspectul telefonului dvs. proaspăt și atractiv. Cu toate acestea, există întotdeauna o limitare a numărului de imagini de fundal pe care le puteți accesa folosind o aplicație și este posibil să trebuiască doar să folosiți un singur tapet de două ori. Dacă doriți să vă uitați la un nou tapet în fiecare zi (sau chiar în fiecare minut), atunci avem soluția pentru dvs.

Puteți descărca o aplicație Android care va genera imagini de fundal infinite pe baza unui model specific. Dacă vă plac imagini de fundal sau artă abstractă, atunci cu siguranță vă vor plăcea aceste aplicații. Mai jos am enumerat patru aplicații Android care generează imagini de fundal nelimitate.

Notă: aceste aplicații generează imagini de fundal folosind un algoritm specific și nu descarcă niciun conținut, deci nu aveți nevoie de o conexiune la Internet pentru a genera și utiliza imagini de fundal noi.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Imagini de fundal materiale: Infinite

Dacă sunteți un fan al designului material al Google, atunci cu siguranță vă va plăcea Imagini de fundal materiale. Este o aplicație bazată pe proiectarea materialelor, care va genera imagini de fundal aleatorii de proiectare a materialelor pe baza cuvintelor pe care le furnizați. Aplicația vă solicită să vă schimbați numele și apoi generează imagini de fundal pentru designul materialelor pe baza numelui dvs. Fiecare tapet generat va avea o referință la numele pe care l-ați furnizat, cum ar fi prima literă care va fi afișată mare.

Deși vă cer numele pentru a genera imagini de fundal, nu este necesar să furnizați numele dvs. De fapt, aplicația generează imagini de fundal pe baza cuvintelor furnizate de dvs.; numele dvs. doar vă face să vă simțiți mai bine, motiv pentru care aplicația vă cere numele. Puteți configura stilul modelului, culoarea și chiar programați tapetul să se schimbe în fiecare minut! În plus, puteți verifica și câteva imagini de fundal încorporate, dacă doriți.

2. Tapet – Imagini de fundal Infinite

Tapet face o treabă minunată atunci când vine vorba de generarea de modele aleatorii. Urmează o listă mare de modele și apoi le modifică la întâmplare pentru a da un aspect nou de fiecare dată. De asemenea, puteți personaliza singur fiecare tapet, cum ar fi să păstrați culoarea, dar să schimbați modelul sau invers. Puteți, de asemenea, să vă placă sau să nu vă placă un model pentru a informa aplicația ce vă place și pentru a oferi sugestii de modele conform acestuia.

Imagini de fundal-Tapet nelimitate

Cu versiunea gratuită nu aveți controlul asupra tiparelor pe care le puteți genera. Puteți opta pentru versiunea Pro pentru a accesa toate tiparele (inclusiv pentru șirurile Pro pat) și a le utiliza cu ușurință după cum doriți. Aplicația poate schimba automat imaginea de fundal a telefonului dvs. în fiecare minut sau zilnic.

Bacsis: Folosesc Imagini de fundal și Tapet împreună și le-am configurat pentru a genera un nou tapet la fiecare 5 minute. Acest lucru adaugă o mare variație a imaginilor de fundal generate. S-ar putea să folosească mai multe resurse telefonice, dar merită.

3. PolyGen – Creați poligonul Art

Dacă îți place arta poligonului, atunci aceasta este o aplicație obligatorie. PolyGen vă va permite să generați de fiecare dată arta poligonului nelimitată cu culori și modele diferite. Un lucru grozav despre PolyGen este că vă oferă opțiuni pentru a crea manual artă poligon. Puteți personaliza cu ușurință forma, stilul, culoarea și modelul artei poligonului și puteți crea propriul tapet pe bază de artă poligon. De asemenea, puteți crea imagini de fundal aleatorii cu o singură atingere și le puteți aplica.

Imagini de fundal nelimitate-PolyGen

PolyGen vă va permite, de asemenea, să transformați fotografiile salvate sau cele recent realizate în arta poligonului și, de asemenea, să o editați. Nu am găsit nicio opțiune pentru a crea și aplica automat imagini de fundal spre deosebire de aplicațiile de mai sus, dar este o aplicație bună dacă nu vă deranjează intervenția manuală.

4. Generator de tapet

Aceasta este o aplicație all-in-one care vă va permite să selectați modele din diferite categorii pentru a genera imagini de fundal nelimitate. Puteți crea imagini de fundal din categorii precum designul materialelor, texturi, forme transparente și multe altele. Generator de tapet De asemenea, vă permite să editați complet modelul generat și trebuie să spun că face o treabă mult mai bună decât PolyGen. Puteți trage și scala cu ușurință conținutul majorității modelelor și, de asemenea, puteți merge în modul de editare pentru a schimba complet aspectul tapetului și chiar a adăuga efecte diferite la acesta.

Imagini de fundal-Generator de imagini de fundal nelimitate

Imaginile de fundal automate și imaginile de fundal manuale sunt ambele foarte atractive, cu opțiuni excelente de personalizare. Similar cu PolyGen, de asemenea, nu are nicio opțiune de a înlocui automat imaginile de fundal după un timp specificat.

Bine de stiut: imaginile de fundal generate de toate aplicațiile de mai sus sunt dimensionate automat la dimensiunea ecranului dispozitivului dvs., astfel încât veți obține întotdeauna cele mai bune rezultate.

Concluzie

Mai sus sunt câteva aplicații bune pentru a menține aspectul telefonului proaspăt în fiecare minut. Mi-a plăcut foarte mult aplicația Material Wallpapers, deoarece adaugă o notă personală imaginilor de fundal prin generarea de imagini de fundal pe baza unui cuvânt cool oferit de dvs. (cum ar fi porecla dvs.). Care dintre aceste aplicații vă place? Împărtășiți-ne cu noi în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x