Gestionați mai multe e-mailuri și integrări cu Postbox Email Client

Gestionați mai multe e-mailuri și integrări cu Postbox Email Client
⏱️ 8 min read

În orice zi, un client de e-mail bun poate însemna diferența dintre gestionarea volumului de muncă și evitarea întârzierilor. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la Thunderbird, Outlook, Mail pe Mac sau orice alt client, Postbox oferă o colecție destul de extinsă de caracteristici.

Dacă aspectul contează pentru tine, Cutie poștală ar putea fi o soluție de e-mail ideală, datorită aspectului curat și a interfeței moderne. Funcționează cu numeroase conturi de e-mail și integrări ca o soluție de fereastră unică. Vedeți câteva dintre funcțiile avansate de e-mail de care vă puteți bucura cu acest client complet.

Instalare și configurare e-mail

Cutia poștală este disponibil pentru descărcare atât cu Mac, cât și cu Windows. Instalarea este rapidă și ușoară și puteți începe imediat cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

După ce lansați Postbox, va trebui să furnizați un cont de e-mail pentru a înregistra acest client. Acesta acoperă o listă destul de extinsă de e-mailuri, inclusiv Gmail, Yahoo, Zoho, Office 365, Outlook, Yandex, iCloud, Live.com, GoDaddy, Fastmail, Comcast, AT&T și Bellsouth.

Procesul de adăugare a fiecărui e-mail este destul de automat. Introduceți parola pe care o utilizați pentru a configura acel cont. De asemenea, puteți adăuga un nou cont de e-mail din „Fișier -> Nou -> Cont de poștă electronică”.

Cutie poștală Email client Fastmail

Pentru setările manuale cu Gmail, va trebui să introduceți numerele de porturi așa cum se arată mai jos. Comparativ cu Thunderbird, procesul este mai puțin complicat și nu veți întâlni prea multe probleme obișnuite, cum ar fi „expirarea răspunsului”, „clientul nesigur nu este recunoscut” sau „Configurarea nu a putut fi verificată”. Cu toate acestea, există un ajutor secțiunea de asistență pentru orice problemă pe care o puteți întâlni în Cutia poștală.

Configurare Gmail pentru căsuța poștală de e-mail client

Fiecare cont de e-mail pe care îl adăugați vă va cere să furnizați permisiuni pentru Postbox.

Permisiuni de e-mail pentru clientul de poștă electronică

Caracteristici și personalizare

Cutia poștală este un client de e-mail minimalist și nu durează foarte mult să vă simțiți confortabil cu acesta. Interfața se simte foarte asemănătoare cu Thunderbird și toate pictogramele și elementele de meniu sunt exact acolo unde vă așteptați să fie.

Un lucru pe care l-am iubit absolut la acest client a fost sprijinul său pentru numeroase teme. Există dovezi că temele întunecate sunt bune pentru ochii și bateria ta. Cutia poștală oferă multe opțiuni întunecate, inclusiv „Noir”, „Miezul nopții”, „Perla neagră”, „Cărbune”, „Întunecat solarizat” (arată ca o eclipsă de soare) și „Dracula” Există teme albastru deschis și verde pentru multe alte ocazii. În funcție de starea de spirit, vă puteți schimba fundalul.

Interfață de utilizator Postbox

O altă caracteristică bună este opțiunea „folder inteligent”. Acest lucru vă ajută să conectați cu ușurință diferite foldere și sub-foldere în folderele principale, cum ar fi „căsuța de e-mail” sau „e-mailurile importante”. De asemenea, puteți configura foldere locale de pe mașină și le puteți atribui folderelor inteligente.

Configurare dosar inteligent pentru clientul de poștă electronică

Clientul are o agendă decentă, unde puteți gestiona toate contactele în pași simpli și rapidi.

Agendă de adrese a clientului prin poștă electronică

Trimiteți e-mailuri la Slack

În afară de trimiterea de e-mailuri prin diferite servicii, Postbox acceptă numeroase integrări cu servicii de comunicații și stocare a fișierelor. De exemplu, vă permite să trimiteți e-mailuri direct la canalul dvs. Slack. Pentru aceasta, conectați-vă la contul dvs. Slack, faceți clic pe profilul dvs. și accesați „Preferințe -> Mesaje și suport media -> Configurare redirecționare e-mail”. Acesta va genera o adresă de e-mail unică pentru dvs. asociată contului dvs. Slack.

Cutie poștală Client e-mail Gmail Slack Forwarding Email

În tabloul de bord Postbox, există o opțiune numită „Postare rapidă”. Aici trebuie doar să adăugați adresa de e-mail slabă și subiectul și să compuneți e-mailul. Faceți clic pe „OK” pentru a salva.

Cutie poștală Client e-mail Gmail Slack Forwarding Postare rapidă

Ori de câte ori doriți să trimiteți un e-mail către Slack, pur și simplu faceți clic pe opțiunea „Postare rapidă”.

Cutie poștală Client e-mail Gmail Slack Forwarding Compuneți

Trimiteți fișiere prin atașament la Dropbox, Box, etc.

În afară de Slack, Postbox acceptă multe alte integrări. De exemplu, puteți trimite atașamente de până la 100 MB către Dropbox. Pentru aceasta, trebuie să configurați un Zapier primul cont. Vi se va cere să creați o nouă adresă de e-mail Dropbox din tabloul de bord. Aici veți trimite fișierele prin e-mail.

Postbox Email Client Zapier Inbound Email

De asemenea, puteți trimite atașamente de până la 50 MB într-un folder Box. Selectați folderul din contul Box, apoi accesați „Setări -> Încărcare -> Încărcări prin e-mail”.

Cutie poștală Cutie poștală client e-mail

Copiați adresa de e-mail, care este în formatul „u.box.com”. Acest lucru va fi folosit acum cu meniul Postare rapidă discutat în secțiunea anterioară.

Adresă de e-mail a căsuței poștale de căutare a clienților

Cutia poștală acceptă integrări cu MailChimp, Evernote, Basecamp 3, Wunderlist, Todoist, Flow și multe alte software-uri. Acest lucru vă ajută să vă organizați activitățile direct nu numai pentru e-mailuri, ci și alte instrumente de productivitate.

Prețuri

Cutia poștală este disponibilă ca o încercare gratuită de 30 de zile. După aceea, trebuie să alegeți o licență de un an la 29 USD sau o licență pe viață la 49 USD.

Prețul clienților pentru e-mail

rezumat

Clienții de e-mail sunt concepuți pentru a ne face viața mai ușoară. Există mulți clienți de e-mail plătiți pe piață, iar Postbox se întâmplă să fie una dintre cele mai versatile și utile platforme. Are o interfață frumoasă, acceptă aproape toți furnizorii de e-mail și are multe funcții de productivitate.

Ați mai folosit clientul de poștă electronică Postbox? Cum a fost experiența ta? Vă rugăm să îl împărtășiți în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x