Guia completo do comprador do Mac: Qual é o certo para você?

Ghid complet pentru cumpărător Mac: Care este potrivit pentru dvs.?

⌛ Reading Time: 8 minutes

În ciuda faptului că există doar câteva modele în gama computerelor Apple, este important să recunoaștem că fiecare se potrivește cu propria lor nișă. Indiferent dacă căutați portabilitate pentru călătorii sau putere pentru jocuri, înțelegerea computerului potrivit pentru dvs. poate fi extrem de util pe măsură ce efectuați o achiziție costisitoare. Răsfoiți acest ghid complet al cumpărătorului Mac pentru a găsi care este cel mai potrivit pentru dvs.

Cel mai bun Mac pentru jocuri

Când vine vorba de jocuri, gama iMac este, fără îndoială, cel mai bun loc pentru a începe în acest ghid al cumpărătorului Mac. Da, MacBook-ul de 16 ”adaugă și o placă grafică dedicată, dar proprietățile imobiliare de pe ecran încă câștigă.

Având în vedere acest lucru, aveți atât M1 iMac, cât și IMac de 27 ”. Acesta din urmă oferă, fără îndoială, cel mai bun amestec de dimensiune și calitate a ecranului cu un afișaj Retina de 5K. Faptul că puteți adăuga până la 128 GB RAM, 8 TB spațiu pe hard disk și o placă grafică Radeon Pro 5700 XT cu memorie dedicată de 16 GB, îl face cea mai bună opțiune pentru jocuri în lumea Apple.

Acestea fiind spuse, M1 iMac nu trebuie ignorat. The IMac de 24 ”cu cipul M1 s-a dovedit deja a fi incredibil de solid pentru calculul de zi cu zi și, pentru jocurile optimizate, performanța este de top. Nu se va ocupa de același nivel de titluri AAA ca cele de 27 ”, dar pentru jocuri prin App Store (Apple Arcade) și titluri non-AAA din magazine precum Steam și GOG, este mai mult decât capabil.

Cel mai bun Mac pentru monitor ultra-larg

Când vine vorba de utilizarea oricărui monitor ultra-larg, de la cel mai mic la cel mai scump, cel mai bine este asociat cu Mac mini. Niciun alt computer de la Apple nu oferă un echilibru similar de dimensiuni și putere cu cipul M1. Poate suporta un monitor la rezoluție 6K prin Thunderbolt și un alt monitor 4K conectat prin HDMI. Acest lucru ar trebui să ofere multă încredere că orice monitor ultra-larg ar trebui să ruleze la 60Hz fără bâlbâi sau erori.

Cel mai bun Mac pentru tine Mini Grey

În cele din urmă, adăugați o serie de porturi suplimentare cu USB-C, USB-A, HDMI 2.0 și Wi-Fi 6 – toate cu una dintre cele mai scumpe etichete de preț ale computerului Apple. Funcționează într-o casă sau un mic birou este cu atât mai mult motivul pentru care aceasta este o opțiune excelentă pentru un monitor ultra-lat.

Cel mai bun Mac pentru studenți

Dacă răsfoiți acest ghid de cumpărare pentru Mac, căutați unul care este cel mai potrivit pentru studenți, răspunsul poate depinde într-adevăr atât de vârstă, cât și de tipul de educație. Pentru majoritatea studenților, MacBook Air va fi cel mai bun pariu. Este cel mai bun pachet de portabilitate, durată de viață a bateriei, performanță și preț.

Cel mai bun Mac pentru tine Macbook Air Open

Cu cipul M1, elevii ar trebui să poată trece cu ușurință prin cursuri și teme pentru o zi și, dacă sunt gestionați cu atenție, și o a doua zi completă. Nu este ceva ce pretind cel mai mult, dacă nu chiar toate, computerele de dimensiuni similare. Faptul că puteți rula, de asemenea, aplicații iOS compatibile pe M1 Air este doar o altă pană în capac. Dezavantajul? Nu puteți face upgrade MacBook Air.

Pentru studenții care nu sunt neapărat absolvenți, iPad Air sau iPad Pro ar putea fi, de asemenea, o soluție excelentă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când țineți cont de compatibilitatea Apple Pencil pentru a lua rapid note și a le sincroniza cu cloud. Combinația de portabilitate, opțiuni abundente de tastatură (tastatură magică) și durata de viață a bateriei îl face, de asemenea, o alegere cu adevărat puternică pentru studenți. Prețurile sale, în special Pro, pot depăși cu mult costul Air, dar atunci când luați în considerare caracteristicile suplimentare ale tabletei, cum ar fi jocurile, divertismentul, cititul etc., valoarea este absolut acolo.

Cel mai bun Mac pentru profesioniști

Profesioniștii care caută cele mai bune oferte Apple ar trebui să se uite la iMac de 27 ”. Încă o dată, este cea mai bună valoare a dimensiunii, puterii și ecranului. Pentru profesioniști, în special pentru cei care au nevoie de multitasking cu mai multe piese software pe ecran simultan, proprietatea imobiliară de 27 ”este de neprețuit. A avea opțiunea de a adăuga memorie RAM înainte sau după achiziție este un alt mod de a gestiona cel mai bine performanța.

Cel mai bun Mac pentru tine 27 Imac

Ați subestimat cât de mult aveți nevoie pentru a rula mai multe aplicații în fundal? Adăugați mai mult RAM mai târziu. Cu 8 TB de spațiu SSD disponibil, există mult spațiu pentru mii de documente PowerPoint și Excel. Deoarece iMac de 27 ”este singurul computer despre care veți citi în acest ghid al cumpărătorului Mac care poate fi personalizat după aceea, este important să luați în considerare acest lucru pentru orice profesionist.

Cel mai bun Mac pentru artiști

Când vine vorba de artiști, alegerea Mac-ului potrivit pentru dvs. este ceva asemănător. Pe de o parte, ecranul imobiliar cu iMac de 27 ”este cu adevărat grozav. Pe de altă parte, valoarea iPad Pro iar creionul Apple s-a dovedit a fi un element hardware de neprețuit pentru designerii grafici și artiști. Tuturor, de la artiștii de benzi desenate la editori video și până la oameni care proiectează logo-uri pentru companii, li sa arătat valoarea legăturii strânse a iPad Pro cu Apple Pencil.

Cel mai bun Mac pentru tine Ipad Pro

Nimic din toate acestea nu îndepărtează cât de puternice vor fi versiunile de Photoshop pe desktop de pe iMac de 27 ”, dar se va rezolva cu adevărat dacă crezi că dimensiunea ecranului este mai utilă decât senzația directă a unui„ creion ” ” în mâinile tale.

Cel mai bun Mac pentru portabilitate

Când vine vorba de portabilitate, oricine caută Macul potrivit pentru ei ar trebui să privească mai întâi MacBook Air de 2,8 kilograme. Este, fără îndoială, cel mai bun din gama Apple în ceea ce privește dimensiunea (cred că portabil), durata de viață a bateriei și puterea. Cipul M1 s-a dovedit deja a fi suficient de puternic pentru a face față tuturor sarcinilor zilnice, în timp ce durata de viață a bateriei vă asigură că puteți obține nu numai o zi întreagă, ci probabil două înainte de reîncărcare.

Cel mai bun Mac pentru tine Macbook Air Light

Pe de altă parte, combinația iPad Air / iPad Pro și tastatura Magic fac o alegere fantastică pentru călătorii și portabilitate. Combinația dintre tastatura Air și Magic va funcționa probabil la fel ca MacBook Air, în timp ce Pro poate depăși, în funcție de cât spațiu de stocare aveți nevoie.

Desigur, cu iPad, veți beneficia de avantajul suplimentar al unei experiențe mai bune pentru streaming video, jocuri și altele asemenea. Ceea ce nu obțineți este o experiență completă pe desktop. Dacă puteți renunța la acest lucru și vă puteți concentra pe e-mail și browser pentru lucrări ușoare și sarcini personale, tastatura iPad + Magic este cea mai bună combinație completă.

Cel mai bun Mac pentru nevoile generale

Oricine caută un computer cu nevoi generale ar trebui să înceapă cu Mac mini. Fiind cea mai puțin costisitoare intrare a Apple în gama sa de Mac, este un punct de plecare excelent pentru oricine dorește doar elementele de bază de calcul. Da, necesită un monitor suplimentar, tastatură și mouse, dar toate acestea pot fi achiziționate în continuare pentru mai puțin decât MacBook Air la cel mai mic preț.

Ghidul cumpărătorilor Mac Mac Mini

Faptul că primești cipul M1, dar te asigură că ai multă longevitate disponibilă și ai promis actualizări de software pentru a te menține în siguranță. Este suficient de mic pentru a vă ascunde în spatele unui monitor sau în colțul unui birou mic și rămâne departe de voi. Există personalizarea pe care o puteți face atunci când achiziționați în ceea ce privește mai multă memorie sau memorie RAM, dar configurația de bază este mai mult decât suficientă pentru nevoile generale.

Cel mai bun Mac pentru programare

Programarea este o întrebare interesantă pentru alegerea Mac-ului potrivit. Pe de o parte, fiecare Mac va funcționa pentru diferite nevoi de programare. Pe de altă parte, cu cât este mai mare puterea de programare, cu atât mai bine și, având în vedere acest lucru, ambele modele iMac ar trebui să fie în partea de sus a listei de dorințe. Cipul M1 din noul iMac de 24 ”este un punct de plecare excelent pentru viitorul programării Apple. Ecranul este suficient de mare pentru a menține mai multe ferestre deschise și pentru a se angaja liber în programare.

Cel mai bun Mac pentru tine Imac 24

Același lucru este valabil și pentru iMac-ul de 27 ”, dar cu chiar mai multe proprietăți imobiliare pe ecran cu care să lucrați. MacBook Pro de 16 ”ar putea funcționa? Sigur. Cu toate acestea, este important să fii realist în ceea ce privește nevoile de programare, cu cât sunt mai multe proprietăți imobiliare pe ecran, cu atât mai bine. Puteți programa pe un Netbook de 10 ”(vă amintiți de acestea?), Dar nu ați vrea să o faceți foarte mult timp.

Cel mai bun buget prietenos Mac

Cuvintele „buget-friendly” și Apple nu au fost întotdeauna gândite să meargă mână în mână. Cu toate acestea, realitatea este că computerele precum MacBook Air oferă mai multă putere și autonomie a bateriei decât ultrabook-urile la prețuri similare. Este cel mai puțin costisitor Mac din acest ghid al cumpărătorului Mac. Chiar dacă includeți Mac mini, este cea mai bună opțiune dintr-o singură piesă pe care o puteți cumpăra în ecosistemul Apple.

Cel mai bun iPad pentru Mac

Am menționat că durata de viață a bateriei este remarcabilă? Acestea fiind spuse, dacă nevoile dvs. sunt cu adevărat minime, cum ar fi cumpărăturile online, verificarea e-mailului și Facebook etc., iPad-ul entry-level este o alternativă excelentă. Majoritatea oamenilor ar fi surprinși cât de mult nu au nevoie de un computer pentru peste 90% din nevoile zilnice de calcul.

Încheierea

La sfârșitul zilei, există absolut un computer sau iPad pentru toată lumea în acest ghid complet al cumpărătorului Mac. Chiar dacă aveți nevoi de calcul minime și un buget redus, există ceva care poate face treaba cu mai multă energie și autonomie a bateriei decât aveți nevoie. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de putere maximă pentru lucrări artistice sau editare video, iMac 27 ”este pregătit pentru dvs. Este chiar posibil să rulați aplicații Android pe Mac. Înainte de a renunța la MacBook-ul deteriorat de apă pentru un nou Mac, aflați cum îl puteți salva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.