Ghid complet pentru Minecraft Conduit – informații importante și sfaturi utile

Minecraft Conduit: Tot ce trebuie să știi
⏱️ 11 min read

Minecraft Conduit este un element important al jocului, care permite jucătorilor să respire sub apă și să aibă o vizibilitate mai bună, crescând astfel performanțele lor subacvatice și permițându-le să exploreze lumea Minecraft într-un mod mai eficient și mai captivant. Pentru a utiliza Conduit-ul, jucătorii trebuie să știe cum să-l construiască și să-l înțeleagă, de aceea acest ghid oferă informații detaliate despre fiecare element și atribute ale dispozitivului, cum ar fi modul de obținere a Conduit Shell sau modul de amplasare și conectare. În plus, acest ghid va oferi sfaturi și sugestii pentru utilizarea Conduit-ului în joc și va dezbate cele mai bune moduri de a-l integra în alte construcții și provocări din lumea Minecraft.

Conductele Minecraft sunt unele dintre cele mai puternice, dar subutilizate blocuri din joc. La fel ca un Beacon în Minecraft, vă poate oferi abilități speciale care sunt chiar mai puternice decât cele mai bune poțiuni Minecraft. Dar, spre deosebire de un Beacon, poate ucide și niște mafiote ostile chiar și atunci când nu ești prin preajmă. Și, mai ales, este singura modalitate permanentă de a respira și de a trăi sub apă fără modificări Minecraft. Cu atâta putere, ați putea ghici că utilizarea unei conducte nu este o treabă ușoară. Dar nu iti face griji. Suntem aici pentru a acoperi tot ce trebuie să știți despre conducte în Minecraft. De la pregătirea sa până la utilizarea completă a Conduit, ghidul nostru trece peste totul în detaliu. Acestea fiind spuse, haideți să ne scufundăm în lumea conductelor Minecraft!

conductă minecraft

Pentru confortul dvs., am împărțit ghidul în mai multe secțiuni. Fiecare secțiune tratează diferite proprietăți ale conductelor. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora fiecare dintre ele după convenția dvs.

Ce este o conductă minecraft?

La fel ca balizele din Minecraft, conductele sunt blocuri de energie care, odată activate dau efecte speciale la jucători într-un interval scurt. Unul dintre cele mai comune efecte ale utilizării unei conducte este capacitatea de a respira sub apă. Conduit nu apare în mod natural în lumea Minecraft ca obiect.

De asemenea, nu poate fi comercializat sau găsit în nicio cufă de pradă. Jucătorii trebuie să creeze manual o conductă de utilizat în joc. Cu toate acestea, odată ce este gata, îl puteți configura cu ușurință, îl descompuneți și îl puteți ridica aproape fără efort.

Ce face o conductă?

O conductă are următoarele avantaje:

 • oferă special efecte sau puteri pentru jucători în timp ce acestea se află în raza de acţiune. Aceste puteri se bazează în mare parte pe oceanele minecraft și pe explorarea subacvatică.
 • o conductă de asemenea face daune mafiotelor ostile pe o rază de 8 blocuri, dacă sunt în contact cu apa sau ploaia.
 • De asemenea, acționează ca o sursă de lumină puternică. Activată sau nu, o conductă emite o lumină mai strălucitoare decât chiar și torțele din Minecraft.

puteri de conductă

O conductă oferă o combinație a următoarelor abilități:

 • suflarea apei Îți permite stai sub apa fără a ieși la suprafață pentru a respira.
 • vedere nocturnă vizibilitate mai bună sub apă chiar și în condiții de lumină scăzută sau fără lumină.
 • Grabă permite jucătorilor mine se blochează mai repede decat deobicei.

Atunci când sunt combinate, aceste abilități creează o experiență subacvatică grozavă și ușoară. Alternativ, puteți folosi și un stand de bere în Minecraft pentru a face poțiuni pentru aceste efecte. Dar acele poțiuni nu vor dura mai mult de câteva minute. Între timp, efectele Conduit sunt permanente atâta timp cât sunteți în raza lui.

Cum se face o conductă

Pentru a face o conductă în Minecraft, mai întâi trebuie să colectați rarele inima mării. Acestea pot fi găsite în Minecraft Buried Treasures. Apoi, trebuie să combinați acest articol rar cu 8 cochilii Nautilus pe o masă de lucru.

Rețetă de fabricare a conductelor în Minecraft

Dacă doriți să aprofundați procesul, avem deja un ghid care acoperă cum să faceți o conductă în Minecraft. Puteți folosi ghidul legat pentru a găsi cu ușurință elementele necesare și pentru a face o conductă în cel mai scurt timp.

Cum se folosește o conductă

După activare, utilizarea Conduit este destul de automată. În timp ce vă aflați în raza de acțiune a conductei, acesta va continua să vă acorde „puteri ale conductei”. Aceste puteri aplică efecte speciale jucătorului, dar numai temporar. Dacă vă mutați din raza de acțiune a Conduitului, efectele vor expira după câteva secunde.

Cum se activează o conductă

Pentru a activa o conductă, aceasta trebuie plasată în mijlocul unei structuri personalizate. Poate fi realizat din:

 • prismarin,
 • prismarin întunecat,
 • cărămizi prismarine, sau
 • lanterna de mare

Nu trebuie să folosiți același tip de blocuri pentru a realiza întreaga structură. O structură realizată dintr-un amestec al acestor blocuri funcționează, de asemenea, în același mod. Conductul nu preferă niciunul dintre blocuri în detrimentul celuilalt. În ceea ce privește forma, pot exista trei tipuri de structuri de conducte.

Tipuri de structuri de conducte

Minecraft are trei tipuri diferite de structuri de conducte:

 • Structura de 16 blocuri cu o gamă de putere de 32 de blocuri în toate direcțiile
 • Structura de 30 de blocuri cu o gamă de putere de 63 de blocuri în toate direcțiile
 • Structura de 42 blocuri cu o gamă de putere de 96 de blocuri în toate direcțiile
Tipuri de structuri de conducte

Primele două tipuri de conducte funcționează în mod similar, cu excepția diferenței lor de gamă. Ambele oferă doar puteri de conductă jucătorilor din jurul lor. Cu toate acestea, structura cu 42 de blocuri are și un avantaj suplimentar. automat detectează și atacă gloate ostile care sunt la 8 blocuri de Conduct. Dar aceste gloate trebuie să fie în contact cu apa, fie direct, fie prin ploaie.

Cum se face structuri de conducte

Urmați acești pași pentru a realiza o structură completă a conductei:

1. Mai întâi, faceți un pătrat vertical gol cu ​​5 blocuri pe fiecare parte. Ai nevoie 16 blocuri pentru a o completa Aceasta este structura conductei de nivelul unu.

pătrat prismarin

2. Apoi, faceți un alt pătrat gol care Se traversează pătratul original din mijloc. Ar trebui să fie la un unghi de 90 de grade. Rezultatul este o structură de conducte de nivelul doi.

pătrat gol care se intersectează

3. În cele din urmă, pentru a realiza o structură completă de conducte de nivel 3, trebuie alăturați structurilor existente. Pentru a face acest lucru, plasați blocuri lângă blocurile din mijloc ale unui pătrat gol.

42 de blocuri de conducte

4. Acum, indiferent de structura pe care o alegeți, aveți nevoie doar de plasați canalul în centrul său pentru a-l activa. Trebuie să plasați un bloc temporar mai jos pentru a-l plasa și apoi puteți rupe blocul de suport pentru a-l activa.

Conductă activată

La ce se folosește conducta?

Pe lângă un spor de putere, Conduit este folosit de jucători într-o varietate de scopuri. Unii dintre ei sunt:

 • Conducta este una dintre cele mai strălucitoare. surse de lumină în Minecraft, care fac bazele mai ușor de găsit și de iluminat sub apă.
 • Conductele multiple vă pot ajuta să protejați bazele subacvatice de mafiote ostile din toate părțile.
 • Ingredientele pentru o conductă sunt mult mai ușor de găsit decât alte obiecte prețioase. Prin urmare, jucătorii le pot folosi pentru a jefui monumente oceanice și chiar structuri de pe pământ, dacă sunt inundate.
 • Dacă vrei să găsești diamante în Minecraft, oceanele îți oferă un mare avantaj cu zona lor deschisă. Trebuie doar să folosiți o conductă pentru a rămâne sub apă suficient de mult pentru a vă extrage toate mineralele.

Cum să rupi și să muți o conductă

Chiar și cu atâta putere, conductele sunt legate de locația lor. Prin urmare, este important ca jucătorii să miște și să reactiveze conductele. Din fericire, trebuie să faci doar două lucruri:

 • Primul, rupe structura exterioară a Conductului folosind un pick. Dacă aveți o structură mai mare, puteți elimina unele blocuri pentru a o face mai mică. O conductă necesită doar 16 blocuri pentru a se activa.
 • Apoi spargeți conducta cu orice târnăcop. Rețineți că, ca un alt bloc prețios, conductele au spart la rupere.Deci trebuie să păstrați o anumită distanță în timp ce o scoateți.

Întrebări frecvente

 • Conductele ucid gardienii?

Conduite atacă toate moburile subacvatice ostile pe o rază de 8 blocuri. Deci, dacă un Gardian intră în acea zonă, va suferi daune și ar putea muri.

 • De ce nu funcționează conducta mea?

În primul rând, asigurați-vă că cadrul pentru conducte se potrivește cu cadrele din ghidul nostru. Apoi încercați să eliminați orice blocuri nesuportate din structură pentru a o face să funcționeze. De asemenea, puteți activa Conduit la nivelul de bază și puteți progresa de acolo pentru a evita greșelile.

 • Cum este o conductă complet alimentată?

Pentru a alimenta complet o conductă, aceasta trebuie plasată într-o structură de 42 de blocuri.

 • Cum să respiri sub apă fără poțiuni

Un orificiu de ventilație în Minecraft le permite jucătorilor să respire sub apă fără a folosi poțiuni de respirație subacvatice. Efectul său durează la infinit, atâta timp cât jucătorii se află în raza de acțiune a Conduitului. Această gamă poate fi extinsă până la 96 de blocuri în toate direcțiile.

Începeți să utilizați o conductă Minecraft astăzi

Oceanele Minecraft sunt întunecate și periculoase. Iar lipsa oxigenului de acolo nu face decât să fie mai înfricoșătoare. Din fericire, cu ajutorul a tot ceea ce știi despre Minecraft Conduits, explorarea poate fi acum mai ușoară. Te poți aventura cu curaj în toate biomurile oceanice din Minecraft. Deși aș sugera să luați cele mai bune descântece Trident pentru protecție suplimentară. Pe de altă parte, dacă încă nu ești interesat de oceane, cele mai bune semințe de munte Minecraft ale noastre pot oferi o schimbare de peisaj. Când vine vorba de efecte speciale, cele mai bune moduri Minecraft ți-au acoperit. Doar asigurați-vă că instalați Forge în Minecraft pentru a le rula pe toate. Acestea fiind spuse, la ce vei folosi o conductă? Spune-ne în comentarii!

Conductele Minecraft sunt un bloc puternic și subutilizat în joc. Acestea oferă abilități speciale pentru jucători, precum respirația sub apă și atacul mafiote ostile. Ghidul oferă informații detaliate despre cum să le faci, să le activezi și să le folosești pentru a-ți îmbunătăți experiența subacvatică în Minecraft. Conductele pot fi utilizate pentru protejarea bazelor subacvatice și pentru a găsi minerale valoroase, precum diamantele. Este important să rețineți că conductele sunt legate de locația lor și pot fi mutate cu ușurință prin ruperea lor și reactivarea.
Și astfel ajungem la sfârșitul acestei postări pe blogul nostru de tehnologie din România. Sperăm că informațiile și noutățile prezentate v-au fost de folos și v-au inspirat să explorați și mai mult lumea fascinantă a tehnologiei. Vă așteptăm cu drag și la următoarea noastră întâlnire, unde vom continua să vă ținem la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul IT&C. Până atunci, să aveți parte de o zi excelentă și să vă bucurați de beneficiile tehnologiei moderne!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x