ghid practic pentru găsirea orașului final în Minecraft: 3 metode simple

How to Find End City in Minecraft (3 Easy Methods)
⏱️ 11 min read

Minecraft este un joc pentru pasionații de aventură și creativitate. O parte importantă a jocului este explorarea lumii virtuale și găsirea orașului final, un loc special care marchează finalul jocului.

Există trei metode ușoare pentru a-ți ajuta să găsești orașul final în Minecraft și să închei jocul cu succes. Prima metodă este să te concentrezi pe explorarea lumii prin călătorii și navigare. Poți să te concentrezi pe crearea de hărți sau să utilizezi coordonatele pentru a-ți ușura explorarea.

A doua metodă este să găsești un portal Nether. Acesta este poarta către orașul final și poate fi găsit în lumea Nether a jocului.

Ultima metodă este să te bazezi pe indicii. Jocul oferă indicii sub formă de zgomot sau sunet specific, astfel încât poți folosi aceste indicii pentru a-ți găsi drumul către orașul final.

Fiecare dintre aceste metode este ușoară și poate fi urmată simplu pentru a ajunge la destinație. Îți dorești să începi o nouă aventură? Minecraft poate fi alegerea perfectă.

Chiar și după sosirea orașelor antice în Minecraft, orașele finale sunt încă una dintre cele mai bune structuri de prădat în joc. Să nu uităm că End Cities este singura sursă de articole speciale precum Elytra sau ingrediente pentru o cutie Shulker. Dar toate comorile sale uimitoare au un cost, care este faptul că sunt foarte greu de găsit. Cu toate acestea, avem câteva modalități de a vă ușura explorarea. Așa că asigură-te că instrumentele tale sunt la locul lor, deoarece este timpul să înveți cum să găsești orașul final în Minecraft.

Cum să găsiți End City în Minecraft

În primul rând, am acoperit elementele de bază ale orașelor din sfârșit în Minecraft, împreună cu navele din sfârșit. Acestea sunt urmate de numeroasele metode pe care le puteți folosi pentru a localiza orașul sfârșit, la care puteți naviga folosind tabelul de mai jos:

Ce este un oraș final în Minecraft?

An End City este un grup de diferite structuri Minecraft care apar pe insule plutitoare în dimensiunea End. Apar doar pe insulele exterioare ale Sfârșitului, care apar departe de insula principală în care locuiește Dragonul Ender. Aflați cum să clociți un ou de dragon Ender cât timp sunteți aici. De asemenea, orașele Sfârșitului sunt formate din diverse turnuri mici și zgârie-nori.

Ce este o navă finală în Minecraft?

Minecraft generează, de asemenea, o structură separată numită End ships, chiar lângă orașele End. Arată ca niște corăbii mari și păstrează una dintre cele mai bune comori in joc. În ghidul nostru, le tratăm pur și simplu ca parte a orașelor Sfârșitului. Dacă găsiți unul, celălalt va fi chiar lângă el.

Navă finală în Minecraft Near End City

Cum să găsiți End City în Minecraft

Dacă nu doriți să utilizați trucuri sau instrumente speciale pentru a găsi orașe finale, acesta este modalitatea tradițională de a explora și de a găsi un oraș final în Minecraft:

Metoda 1: Explorează și găsește orașul final

1. Mai întâi, accesați dimensiunea finală prin portalul Minecraft Final, care apare într-o fortăreață. Avem deja un ghid pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință o fortăreață în Minecraft și să folosiți Eyes of Ender pentru a activa portalul.

Portal final cu 12 ochi ai lui Ender

2. Deci, ai nevoie ucide dragonul ender Dacă nu l-ai învins deja.

Termină insula principală cu dragonul Ender mort.

3. Odată ce dragonul este mort, trebuie să cauți portaluri gateway finale. Sunt mici structuri plutitoare din rocă de bază, cu un mic portal în mijloc.

portalul gateway final

4. Accesați unul dintre aceste portaluri și aruncă o perlă ender în micul portal. Este prea mic pentru a merge direct, așa că trebuie să se bazeze pe perle ender pentru a-l folosi. Pentru cei care se întreabă cum să obțină suficiente perle Ender, vă sugerăm să faceți o fermă Enderman în lumea dvs. Minecraft.

Cum să găsiți End City în Minecraft

5. Cel portalul de intrare te va teleporta la periferie a dimensiunii finale. Aici, trebuie să construiți punți între insulele plutitoare până când găsiți orașele Sfârșitului. Vă sugerăm să săriți peste insulele mai mici, deoarece nu au nimic util de oferit.

Periferia Dimensiunii Finale

Metoda 2 – Folosiți comanda pentru a găsi orașul final

Dacă vrei să sări peste explorare și nu te deranjează să folosești trucuri, urmează pașii de mai jos pentru a găsi și a ajunge la orașul final în Minecraft folosind comenzi în cel mai scurt timp:

1 În primul rând, pornește trucurile în lumea ta minecraft. Veți găsi opțiunea „Activare cheats” în setările lumii din ediția Minecraft Bedrock și opțiunea „Permite cheats” în setările LAN World în ediția Java.

Permite trucuri în minecraft

2. Deci, merge la dimensiunea finală în Minecraft și asigură-te că dragonul Ender nu mai este.

Termină insula principală cu dragonul Ender mort.

3. În cele din urmă, utilizați următoarea comandă pentru a găsiți coordonatele al celui mai apropiat oraș final:

/locate structura minecraft:end_city (în 1.19 și mai sus)

/locate minecraft:end_city (la editiile anterioare)

coordonatele celui mai apropiat oraș Fin

4. În cele din urmă, puteți fie să călătoriți manual la acele coordonate, fie să vă teleportați la acele coordonate în Minecraft pentru a ajunge cu ușurință în orașul final.

Metoda 3: Folosiți Minecraft End City Finder

Ultimul și ultimul mod de a localiza orașele finale este prin utilizarea unui instrument terță parte. Urmați acești pași pentru a utiliza Instrumentul de căutare a orașului final pentru a localiza cu ușurință orașul final în Minecraft:

1. În primul rând, ai nevoie găsiți codul semințelor din lumea ta minecraft. Pentru aceasta, utilizați următoarea comandă în ediția Java. Între timp, în ediția Bedrock, puteți găsi codul de pornire în setările lumii din meniul de pauză.

/sămânță

Rezultatul comenzii semințelor

2. După aceea, deschideți browserul de internet preferat pe Windows și accesați Chunkbase Căutare finală a orașului instrument. Aici, introduceți codul mondial de semințe în coloana „seed” și selectați ediția și versiunea jocului dvs din lista derulantă.

Căutare finală a orașului

3. Apoi, accesați harta End City de pe aceeași pagină și plutește peste punctele negre. Fiecare punct reprezintă un oraș final diferit. Pe măsură ce treceți cu mouse-ul peste el, coordonatele acelui oraș final vor apărea pe ecran. colțul din stânga jos al hărții. Folosește aceste coordonate pentru a naviga sau a te teleporta la locația Orașului Sfârșit din joc.

Utilizați motorul de căutare final al orașului

Utilizări ale orașelor finale în Minecraft

Pe lângă faptul că arată ca una dintre cele mai bune structuri din Minecraft, End Cities oferă și o mulțime de pradă interesante și incitante. Iată toate articolele pe care le poți găsi într-un oraș final:

 • elitre
 • Cap de dragon
 • Încheierea familiei blocurilor de piatră
 • Familia Purpur Block
 • shulkers
 • tije de capăt
 • cabina de bere
 • poțiune de sănătate instantanee
 • Bannere magenta și vitralii
 • Instrumente și arme fermecate
 • armură fermecată
 • Diamante, fier, aur și smaralde
 • armura de cal
 • seminte de sfecla

Întrebări frecvente despre Minecraft End City

Care este cel mai rapid mod de a găsi orașul final?

Comanda de localizare în Minecraft este cea mai rapidă modalitate de a găsi orașul final în Minecraft și am descris-o în detaliu în ghidul nostru.

Cât de rar este un oraș al Sfârșitului?

Datorită apariției lor aleatorii, Orașele Sfârșitului sunt destul de rare. Puteți călători sute de blocuri fără să dați peste unul.

Câte Elytre poți obține?

Puteți găsi atâtea Elytre câte orașe de sfârșit întâlniți în Dimensiunea Sfârșitului. Nu există o limită superioară pentru aceasta, așa că puteți obține aproape nelimitate Elytre.

Ce ar trebui să duc în orașul Sfârșitului?

În timp ce explorezi Sfârșitul, ești obligat să dai peste Endermen. Pentru a evita să fii ucis, îți sugerăm să iei ceva mâncare și arme cu tine. În plus, ar trebui să aduci și câteva obiecte pentru a evita daunele din cauza căderii în minecraft în timp ce te lupți cu mafioții ostili shulker în minecraft.

Găsiți și explorați End City în Minecraft

Cu asta, ești acum gata să găsești și să jefuiești orașele finale în dimensiunea finală a Minecraft. Dar sarcina vine cu anumite riscuri fatale implicate. Așa că asigură-te că folosești cele mai bune descântece Minecraft pe instrumentele tale și ai o busolă de recuperare pe tine în orice moment în cazul unor circumstanțe nefericite. Cu toate acestea, chiar și cu orașele End răspândite, dimensiunea End se simte puțin uscată în comparație cu alte dimensiuni Minecraft. Sperăm că actualizarea Minecraft 1.20 ar putea rezolva acest lucru, deoarece structura portalului din Ancient City ne-a deranjat de luni de zile. Aveți sugestii pentru eventualele evoluții ale dimensiunii finale? Împărtășește-ți ideile în comentariile de mai jos!

Orașele finale sunt una dintre cele mai bune structuri de prădat în Minecraft pentru a obține articole speciale precum Elytra sau ingrediente pentru o cutie Shulker, dar găsirea lor este dificilă. Există mai multe modalități de a găsi orașul final, inclusiv explorarea manuală, folosirea comenzilor în joc sau prin intermediul unui instrument terță parte. Odată ce găsiți orașul final, veți putea obține o mulțime de comori interesante și incitante. Totuși, este important să aveți grijă deoarece există riscuri fatale implicate.
Ne despărțim aici, dar nu pentru mult timp. Între timp, ne vom conecta cu ultimele noutăți și inovații în lumea tehnologiei și vom fi gata să împărtășim aceste inovații cu voi în curând. Până atunci, să vă bucurați de cele mai recente descoperiri și să continuați să explorați fascinanta lume a tehnologiei din România!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x