Ghid practic pentru gestionarea inventarului în Minecraft după moarte

How to Keep Inventory in Minecraft Using Commands
⏱️ 10 min read

Minecraft este un joc popular care te transportă într-un lume virtuală în care poți construi și explora. În timpul jocului, îți vei aduna multe obiecte, de la unelte până la comori și creaturi ucise. Cu toate acestea, ce se întâmplă cu aceste obiecte atunci când mori în timpul jocului?

Una dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face atunci când joci Minecraft este să înveți cum să păstrezi inventarul când mori. Acest lucru poate fi destul de dificil pentru jucătorii noi, dar este esențial pentru a nu pierde toate obiectele valoroase pe care le-ai colectat în joc.

Există câteva metode pentru a-ți păstra inventarul atunci când mori, depinzând de tipul de joc pe care îl joci în Minecraft. Unele dintre cele mai simple metode includ configurarea jocului pentru a păstra inventarul întotdeauna atunci când mori, sau folosirea unor plugin-uri speciale care vă pot ajuta s-o faceți.

Dacă vă simțiți aventurier și doriți să vă testați limitele, puteți încerca să construiți un sistem de salvare a inventarului care să elibereze obiectele atunci când muriți. Aceasta poate fi o modalitate fascinantă de a-ți păstra toate obiectele în siguranță în timpul jocului și de a-ți garanta că nu pierzi nimic.

În general, nu trebuie să fii speriat de ideea de a muri în Minecraft. Cu puțină pregătire și planificare, veți fi capabil să păstrezi inventarul și să vă întoarceți în joc fără să fi pierdut nimic. În timp ce moartea poate fi frustrantă în orice joc, în Minecraft, este doar o altă provocare pe care trebuie să o depășiți și să o depășiți cu success.

Moartea în Minecraft este aproape inevitabilă. Există gloate mortale, bazine de lavă și munți înalți gata să te doboare și să te facă să renaști. În zilele noastre, jucătorii chiar trebuie să-și facă griji pentru noul șef al mafiei Warden din Minecraft. Din fericire, poți să reapari și să te întorci de unde ai murit pentru a ridica obiectele pe care le-ai aruncat fără a pierde progresul. Dar această soluție nu este vitală pentru majoritatea cazurilor. Obiectele tale aruncate pot dispărea sau chiar pot fi furate de alți jucători. În plus, moartea în lavă distruge imediat orice aruncați asupra ei, ridicând și mai mult miza dimensiunii Nether (pe care o puteți vizita cu ușurință folosind un portal Nether). Din fericire, există o modalitate de a vă păstra inventarul în Minecraft și nu necesită aproape niciun efort. Tot ce trebuie să faci este să modifici puțin regulile jocului și vei fi gata. Vă permite să opriți căutarea și să nu vă faceți griji că articolele dvs. vor fi furate. Acestea fiind spuse, să învățăm cum să păstrăm inventarul în Minecraft folosind comenzi în 2022.

Păstrați inventarul în Minecraft (2022)

Vom acoperi mai întâi elementele de bază înainte de a trece la procesul de utilizare a comenzii de păstrare a inventarului în Minecraft. Dar dacă nu intenționați să așteptați, utilizați tabelul de mai jos pentru a trece direct în procesul de activare a trucurilor și de utilizare a comenzii.

Ce se întâmplă când mori în Minecraft

Dacă sunteți în modul Minecraft Creativ, Supraviețuire sau Aventură, moartea nu este permanentă. Poate sa reapare și alege să vizitezi locul morții tale pentru a colecta toate obiectele din inventarul dvs. Cu toate acestea, în modul hardcore, odată ce mori, trebuie să o iei de la început în lumea ta.

Ecranul morții în minecraft java

Acum, problema apare atunci când îți iei prea mult timp pentru a-ți vizita locul morții. Jocul elimină toate elementele aruncate după 5 minute de încărcare a unei bucăți. Deci, dacă durează mai mult de 5 minute pentru a ajunge la locul morții tale, articolele vor dispărea automat. De asemenea, va trebui să vă întoarceți fără toate resursele, dacă nu aveți o copie de rezervă.

Activează trucurile sau comenzile în Minecraft

Comenzile funcționează în același mod ca trucurile din alte jocuri video. Pentru a vă păstra inventarul în Minecraft, trebuie mai întâi să activați trucurile în lumea dvs. Iată cum să faci același lucru în ambele ediții.

în ediția de bază

Urmați acești pași pentru a activa trucurile pe Minecraft Bedrock. Procesul rămâne același pentru consolele Windows, PS și Xbox și dispozitivele Android, iOS și iPadOS.

1. Mai întâi, deschideți meniu pauză apăsând butonul „ESC” sau tasta dedicată pauză a platformei tale. Apoi apăsați pe „setări” opțiune.

Setări pentru meniul de pauză de bază

2. În cadrul setărilor, asigurați-vă că navigați la secțiunea „Joc” din panoul din stânga. Apoi găsiți secțiunea „Cheats” din panoul din dreapta și activați opțiunea „activați trucuri” comutare.

Activați trucuri în Bedrock

în ediția java

Urmați acești pași pentru a activa trucurile în lumea dvs. Minecraft Java. Acești pași funcționează pe următoarele platforme: Windows, Linux, macOS și Chrome OS cu ediția Minecraft Java.

1. Pentru a începe, apăsați butonul „Esc” și deschideți meniul de pauză. Apoi faceți clic pe opțiunea „Open to LAN”. Nu vă lăsați păcăliți de numele său, deoarece îl puteți accesa chiar și fără o rețea LAN pe dispozitiv.

lan world opțiune java pauză meniul jocului

2. Apoi porniți „Permite trucuri” din setările LAN. În cele din urmă, faceți clic pe „începe lan lume” pentru a te întoarce în lumea ta cu trucurile activate.

Opțiune Java MC lan world

Cum să introduceți comenzi în Minecraft (PC, consolă sau mobil)

Pentru a introduce comenzi precum „ține inventarul” în Minecraft, trebuie să folosești opțiunea de chat în joc. Funcționează în același mod pe toate platformele Minecraft. Poate sa apăsați tasta „T”. pentru a deschide opțiunea de chat pe un computer. În mod similar, puteți apăsa tasta de chat dedicată de pe console.

pictograma de chat mcpe

Între timp, dacă sunteți pe Android, iOS sau iPad OS, trebuie să apăsați butonul pictograma chat în partea de sus a ecranului dvs. Arată ca pictograma evidențiată în captura de ecran de mai sus.

Cum să utilizați comanda Păstrați inventarul în Minecraft

Comanda „ține inventarul” din Minecraft este o extensie a comenzii regulii jocului. Vă permite să schimbați regulile importante după care funcționează lumea Minecraft. Iată cum să-l folosești.

1. Mai întâi, deschideți opțiunea de chat în lumea dvs. Minecraft și tastați:

/gamerule keepInventory true

Rețineți că Comenzile Minecraft sunt sensibile la majuscule și minuscule, deci ceea ce tastați ar trebui să arate ca comanda de mai sus. Apoi apăsați butonul “trimite” sau tasta Enter.

Păstrați comanda inventarului în minecraft

2. Acum că regula de întreținere a inventarului în Minecraft este activă, o puteți testa. Pune niște resurse în inventar și omoară-ți personajul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind comanda „/kill” sau săriți dintr-un loc înalt.

Mor cu Păstrarea inventarului în Minecraft

3. Când reapari, vei observa asta toate articolele din inventarul dvs. sunt intacte. Deci, dacă nu decideți să le aruncați, obiectele din inventarul dvs. sunt în siguranță chiar dacă personajul dvs. moare. Se aplică armurii tale și chiar obiectelor echipate. Cu toate acestea, dacă mori cu o explozie sau cu lavă, armura ta mai suferă daune ca de obicei.

Aflați cum să utilizați comanda Păstrați inventarul în Minecraft

La fel, acum sunteți gata să vă asumați riscuri mai mari și să muriți în Minecraft fără a vă pierde inventarul. Această comandă inteligentă deschide o varietate de oportunități pentru tine în joc. Puteți explora fiecare dintre biomurile minecraft fără să vă faceți griji cu privire la stocare. Puteți chiar să încercați să luptați și să întâlniți noile mafiote Minecraft 1.19 cu riscuri limitate. Dar rețineți că această comandă puternică este inutilă pe cele mai bune servere Minecraft. Majoritatea administratorilor dezactivează astfel de comenzi pentru a menține jocul corect și miza ridicată pentru toți jucătorii de pe acel server.

De asemenea, dacă nu sunteți un fan al folosirii comenzilor, ar trebui să verificați Allay în Minecraft. Acest nou mob de actualizare sălbatică Minecraft 1.19 poate colecta piese din inventarul tău după ce mori. Și nu există trucuri sau mod-uri implicate pentru a face acest lucru. Acestea fiind spuse, ce alte comenzi Minecraft utile doriți să acoperim? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În Minecraft, moartea este aproape inevitabilă, iar jucătorii trebuie să se descurce cu gloatele mortale, bazinele de lavă și munții înalți care îi amenință. Însă există o modalitate de a păstra inventarul în joc, prin modificarea regulilor jocului și activarea comenzilor. Comanda “ține inventarul” permite jucătorilor să nu-și piardă obiectele în cazul în care personajul lor moare. Această comandă poate fi foarte utilă pentru explorarea lumii Minecraft fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea resurselor. Cu toate acestea, această comandă nu este permisă în cele mai bune servere Minecraft și poate fi dezactivată de către administratori pentru a menține integritatea jocului.
Mulțumesc că ați ales să citiți până la final această postare. Sper că ați găsit informația utilă și interesantă. Vă invit să reveniți pe acest blog pentru a vă menține la curent cu ultimele noutăți din lumea tehnologiei. Până la următoarea postare, să aveți o zi frumoasă și să fiți mereu conectați la inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x