Ghidul neoficial pentru dezactivarea Spotify Connect

Ghidul neoficial pentru dezactivarea Spotify Connect

Deși Spotify are multe de iubit, unele dintre caracteristicile sale mai subtile pot provoca dureri de cap utilizatorilor care nu știu cum să le oprească. Spotify Connect este cu siguranță una dintre aceste funcții și, pentru toată comoditatea pe care o oferă, poate fi, de asemenea, o mare bătaie de cap atunci când aveți mai multe persoane care încearcă să asculte melodii pe același cont de pe două dispozitive diferite.

Următorul arată cum să dezactivați Spotify Connect (în mod neoficial), cu câteva sfaturi și trucuri adăugate, de asemenea, dacă opțiunea nu este disponibilă pentru dvs.

Ce este Spotify Connect?

Modul în care funcționează Spotify Connect este destul de simplu. Pentru a vă menține experiența muzicală consecventă pe toate dispozitivele, Spotify va detecta orice dispozitiv pe care l-ați înregistrat cu același cont și vă va permite să le controlați pe acel dispozitiv indiferent unde vă aflați. Acest lucru este foarte convenabil dacă doriți să redați muzică de la difuzoarele de acasă, dar doriți, de asemenea, să puteți utiliza telefonul smartphone ca o pseudo telecomandă care poate întrerupe, sări peste piese, să schimbe volumul sau să schimbe albumul.

Spotify Connect vă permite să accesați complet tot ceea ce Spotify are de oferit în timp ce sunteți conectat la rețele Wi-Fi separate sau chiar în timp ce navigați printr-o conexiune celulară LTE.

Personal, îmi place această caracteristică atunci când mă ridic din pat la prima oră dimineața și trebuie să ascult muzică motivațională pe difuzoarele PC-ului meu, dar se poate dovedi și agravantă dacă nu știi cum să o oprești. Din păcate, Spotify însuși nu a furnizat nicio metodă oficială pentru dezactivarea conectării dintr-un singur motiv major: vor doar să puteți reda muzică pentru un singur cont pe un dispozitiv pe rând.

dezactivați-spotify-conectați-dispozitivele

Spre deosebire de un serviciu de streaming precum Netflix, care vă permite să transmiteți conținut pe până la patru dispozitive pe un singur cont, Spotify blochează toate fluxurile la unul pe cont. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți pe drum, copiii dvs. sunt acasă și amândoi încercați să transmiteți muzică separată, voi doi puteți ajunge să-l ducați pentru controlul suprem asupra celor care pot asculta propria lor muzică.

Cum se dezactivează Spotify Connect

După cum am menționat mai sus, în prezent Spotify nu oferă metode oficiale pentru dezactivarea Spotify Connect pe Android. Cu toate acestea, dacă aveți un dispozitiv Android înrădăcinat, puteți ocoli acest lucru până la instalarea APK-ului pentru o aplicație numită Disable Service. Odată ce aplicația este instalată, deschideți-o și derulați în jos până la aplicația Spotify și atingeți-o pentru a vedea permisiunile. Debifați caseta etichetată „AppLinkService” și reporniți aplicația Spotify pentru a aplica.

dezactivați-spotify-connect-android

Utilizatorii iOS Jailbroken au, de asemenea, opțiunea de a dezactiva Connect prin setările lor interne. Începeți prin deschiderea aplicației Setări, apoi apăsați pe „Confidențialitate -> Privacyguard”. Țineți apăsat pe aplicația Spotify și dezactivați opțiunea „Wake Up” pentru a opri comunicarea cu serviciul Spotify Connect.

Cum să vă deplasați Spotify Connect

Deoarece aceste două opțiuni necesită să aveți fie un telefon Android înrădăcinat, fie un dispozitiv iOS jailbreak, acestea sunt câteva metode mai creative pe care le puteți folosi pentru a rezolva problema Conectării.

Primul este de fapt recomandat chiar de Spotify. Aceasta implică descărcarea locală a listelor de redare sau a melodiilor pe care doriți să le ascultați pe dispozitivul dvs. utilizând comutatorul „Descărcare” din partea de sus a fiecărui ecran. (Această funcție necesită un cont Spotify premium.)

dezactivați-spotify-conectați-descărcați

Puneți manual Spotify-ul în „Mod offline” în meniul Setări din „Redare” și orice muzică descărcată va fi redată fără a vă atașa la contul dvs. principal.

dezactivați-spotify-connect-offline-mode

Cealaltă soluție inteligentă este simpla înscrieți-vă la Planul de familie Spotify pentru 14,99 USD pe lună. Având în vedere că standardul Spotify Premium este deja de 9,99 USD pe lună, actualizarea la Family înseamnă, în esență, că primești patru dispozitive suplimentare pentru cinci dolari, ceea ce nu este deloc o afacere proastă. Cu planul Family puteți lega conturi unice la fiecare dispozitiv pe care îl dețineți, ceea ce înseamnă că niciunul dintre ei nu va călca pe degetele de la picioare pentru a reda melodii sau podcast-uri diferite atunci când un alt dispozitiv începe să transmită.

Scroll to Top