Ghidul pentru începători pentru înființarea unei case inteligente (pentru mai puțin de 1.000 USD)

Ghidul pentru începători pentru înființarea unei case inteligente (pentru mai puțin de 1.000 USD)
⏱️ 7 min read

Toată lumea este ocupată, iar unii dintre noi căutăm cele mai eficiente modalități de a ajunge de la A la Z. Una dintre cele mai bune modalități de a tăia minute vitale pe parcursul zilei este înființarea unei case inteligente.

Cu un asistent inteligent adecvat și dispozitive conectate, puteți opera multe aspecte ale casei dvs. prin comenzi vocale, telefonul inteligent și chiar ceasul inteligent. Pentru această postare, vă vom arăta cum să înființați o casă inteligentă, fără a cheltui mulți bani pentru ao face.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

De ce înființarea unei case inteligente nu este o idee stupidă

Filmele futuriste arată adesea oamenilor care vorbesc cu computere atotputernice și atotputernice, fiecare cu o voce liniștitoare și politicoasă, pentru a opera aproape fiecare aspect al mediului înconjurător.

Deși acest lucru poate părea îndepărtat și nerealist, prezentul este mai aproape decât crezi. Majoritatea marilor companii de tehnologie au un asistent inteligent, iar tu poți alege o voce liniștitoare care îți spune că „Nu pot face asta, Dave”.

Conceptul de bază este că puteți controla aspecte precum iluminatul, căldura și multe altele, din comenzi vocale sau prin atingerea unui buton. Desigur, acest lucru economisește timp ridicându-se și mergând la comutatorul de lumină, dar există o mulțime de alte beneficii:

 • Puteți economisi potențial facturile de energie electrică, având în vedere bogăția de opțiuni de automatizare la dispoziție.
 • Cei cu mobilitate redusă pot păstra în continuare o oarecare independență, deoarece puteți opera totul dintr-o poziție.
 • Obțineți adesea mai multe opțiuni cu elemente precum iluminatul pentru a face o cameră mai personală. De exemplu, o mulțime de becuri oferă o gamă completă de opțiuni de culoare și puncte forte.

Există mai multe beneficii, dar unul primordial este că nu trebuie să cheltuiți un venit anual atunci când înființați o casă inteligentă. Să discutăm mai mult despre asta.

Configurați o casă inteligentă pentru sub 1.000 USD în 3 pași

Pe scurt, există trei pași pe care îi puteți face atunci când configurați o casă inteligentă. Prima dvs. alegere și, probabil, cea mai grea, este să vă dați seama cu ce companie să mergeți.

1. Alegeți un ecosistem pentru casa dvs. inteligentă

Având în vedere că majoritatea marilor companii de tehnologie au asistenți inteligenți, acest lucru înseamnă că aveți câteva opțiuni pentru ecosistemul dvs. Acest lucru este important, deoarece fiecare soluție are o abordare diferită față de casa inteligentă și (desigur) intervale de preț diferite.

 • Amazon. Vă sugerăm ca Amazon Echo oferă cea mai bună opțiune generală, bazată pe preț, funcționalitate, alegere și calitate. Accentul este pus pe divertisment, în special în ceea ce privește colecția sa de abilități Alexa.
 • Google. este Oferte cuib arată elegant, sunt competitivi la preț și oferă calitate. Accentul este pus pe productivitate și pe formele moderne de nefuncționare, cum ar fi jocurile video.
 • Măr. Dacă „forța” dvs. este cu compania Cupertino, HomeKit-ul Apple este pentru tine. Difuzoarele din întreaga gamă sunt cele mai bune de pe piață, iar conectivitatea cu celelalte dispozitive este stelară. Cu toate acestea, ecosistemul se concentrează pe conectarea produselor Apple împreună, astfel încât aplicațiile de tip Skill nu există. De asemenea, prețul este scump.

În opinia noastră, Amazon este cel mai simplu mod de a înființa o casă inteligentă. Deși, dacă sunteți un fan Google, gama sa vă va ispiti. În timp ce Apple are cel mai bun ecosistem în ceea ce privește calitatea dispozitivelor și conexiunilor, celelalte dezavantaje vă pot amâna.

2. Decideți ce părți din casa dvs. doriți să automatizați

Apoi, veți dori să vă dați seama ce doriți să faceți cu noua dvs. casă inteligentă. Desigur, este posibil să aveți deja o idee în minte. Dacă da, sarcina dvs. este să găsiți o soluție. Dacă este o zonă pe care nu ați analizat-o până acum, există câteva elemente de bază cu care ar trebui să începeți:

Un bec inteligent.
 • Iluminatul este un punct de contact obișnuit pentru o casă inteligentă și aveți la dispoziție multe opțiuni. Majoritatea rulează pe LED-uri, deoarece puteți schimba puterea și culoarea becului.
 • Mufele de prindere atrag, de asemenea, atenția, deoarece este un mod eficient de configurare a funcționalității inteligente. Este o strategie solidă de a transforma așa-numitele prize „stupide” în prize inteligente prin conectarea la o soluție adecvată.

De aici, imaginația ta poate să se dezlănțuie. În funcție de ecosistemul dvs. și de opțiunile disponibile, puteți transforma aproape orice aspect major inteligent. De exemplu, puteți cumpăra fierbătoare, frigidere, jaluzele și multe altele.

Sfatul nostru este să începeți cu elementele de bază și scala de acolo. Adesea, puteți face minuni cu becuri inteligente în fiecare cameră și câteva prize bine plasate. Mai mult, dacă optați pentru un hub și dispozitive prin satelit, vă puteți controla casa din orice locație din interior.

3. Găsiți soluții pentru a vă satisface nevoile

Acum la partea distractivă! Pentru o configurare de bază a casei inteligente, veți avea nevoie de următoarele:

 • Un asistent inteligent și un hub
 • Iluminare inteligentă
 • Prize inteligente

Când vine vorba de un hub, veți fi făcut deja alegerea dvs. în ultimul pas. De aici, trebuie pur și simplu să acumulați banii. HomePod-ul Apple venea ca un hub mare, dar acum doar Apple HomePod mini este disponibil la 99 USD.

În ceea ce privește accesoriile, Apple are un listă mare de dispozitive adecvate, dar pentru un bec Nanoleaf, vă uitați la aproximativ 20 USD. Punctele de desfacere au mai puține opțiuni, dar te uiți în jur 25 $ – 100 $ per mufă.

În ceea ce privește Amazon, există mult mai mult în Gama de dispozitive ecou. O ediție standard Amazon Echo a 4-a generație este în jur de 75 $ – 100 $, cu Echo Dot în jur de 40 $ – 50 $.

Există un gamă largă de iluminat și prize disponibile și va trebui să faceți cercetările pentru a găsi opțiuni de bună calitate. Căutați să cheltuiți aproximativ 30 – 40 USD pentru un pachet de patru becuri și în jur de 25 USD pentru un pachet de patru prize.

Dispozitivul Google Nest.

În cele din urmă, Google oferă Nest Hub pentru aproximativ 80 $ – 100 $ și a versiunea mini între 35 și 50 USD. În funcție de marcă și de cantitatea pe care o alegeți, iluminatul ar putea fi cuprins între 17 și 50 USD pe bec. Din nou, există mai puține alegeri pentru puncte de vânzare, dar așteptați să plătiți 15–30 USD pentru fiecare priză.

De asemenea, merită menționat faptul că Google oferă un kit de pornire inteligent cu lumină, care include două becuri și un Google Nest mini pentru doar 50 USD.

În concluzie

Casele inteligente se află în domeniul posibilităților pentru multe gospodării acum. Ca atare, toți marii giganți tehnologici au ecosisteme în care să sară. Pentru mai puțin de 1.000 USD – este posibil să aveți nevoie doar de 500 USD – puteți îmbina trei butucuri, iluminare pentru fiecare cameră și câteva prize. Aceasta vă va acoperi bazele ca o casă inteligentă complet funcțională.

Dacă doriți să vedeți cât de departe a ajuns tehnologia inteligentă, consultați articolul nostru despre scutece inteligente! Îți vei îmbrățișa casa inteligentă sau este ceva de care te vei îndrepta? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Legate de:

 • Un ghid pentru începători pentru o viață inteligentă
 • 6 dintre cele mai bune benzi de alimentare inteligente pentru a controla și mai multe dispozitive
 • Avantajele utilizării a doi asistenți vocali Smart Home

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x