Gmail non funziona?  Ecco le soluzioni

Gmail nu funcționează? Iată soluțiile

Nimănui nu îi plac problemele de e-mail. La urma urmei, aveți nevoie de e-mailurile dvs. acum, nu mai târziu. Dar dacă sunteți utilizator Gmail, probabil ați întâmpinat probleme cu Gmail care nu funcționează. Uneori este o problemă cu Gmail și nu puteți face altceva decât să așteptați. Alteori, există mai mulți pași de depanare pe care îi puteți face pentru a reveni la normal.

Vedeți dacă Gmail nu mai funcționează

Deși rare, aplicațiile Google merg uneori offline. Înainte de a face orice altceva, verificați starea curentă a Gmail. Tabloul de bord pentru starea spațiului de lucru Google afișează toate principalele aplicații Google și starea lor actuală în funcție de dată. Dacă există o lumină verde și nu există nimic sub data curentă, Gmail nu este funcțional.

Actualizați Gmail

Gmail nu funcționează aici sunt actualizările corecțiilor

Dacă aveți de-a face cu probleme de sincronizare, mesajele nu se încarcă corect sau aplicația se blochează, este posibil să utilizați o versiune învechită a Gmail. Una dintre cele mai frecvente remedieri atunci când Gmail nu funcționează este pur și simplu actualizarea aplicației. Dacă aveți activate actualizările automate, probabil că nu este o problemă de actualizare.

Dacă aveți în continuare probleme, puteți dezinstala și reinstala aplicația. Accesați „Setări -> Manager aplicații”.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile Managerului de aplicații

Alegeți „Informații despre aplicație” și selectați Gmail. Atingeți Dezinstalare sau Dezactivare. În funcție de dispozitiv, este posibil să nu puteți dezinstala Gmail.

ad-banner
Gmail nu funcționează aici sunt remedierile dezactivate

Verificați setările de sincronizare

Uneori, setările de sincronizare sunt modificate sau dezactivate. Acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza unei actualizări a sistemului Android, a instalării unei alte aplicații (cum ar fi schimbarea aplicației de e-mail implicite) sau a apăsării accidentale a lucrului greșit.

Verificați setările de sincronizare deschizând Setări pe dispozitivul dvs. Android. Derulați în jos la Conturi.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile conturilor

Asigurați-vă că „Sincronizarea automată a conturilor” este activată.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile de sincronizare a contului

Atingeți contul Gmail și atingeți Sincronizare.

Gmail nu funcționează Aici sunt corecțiile contului Apăsați Sincronizare

Veți vedea ultima dată de sincronizare pentru toate serviciile legate de contul dvs. Google, cum ar fi Gmail, Calendar și multe altele. Ultima sincronizare pentru Gmail ar trebui să aibă loc în ultimele 30 de minute sau mai puțin, cu excepția cazului în care ați setat opțiunile de preluare pe o perioadă mai lungă în Gmail. Asigurați-vă că opțiunea de sincronizare este activată pentru Gmail.

Gmail nu funcționează aici sunt remedierile Sincronizare cont Google

Reporniți dispozitivul

Poate fi o soluție simplă pentru problemele cu Google care nu funcționează, dar nu subestimați repornirea. Acest lucru vă poate ajuta să rezolvați problemele de sincronizare, mesajele lipsă, problemele de conectare și multe altele. Reporniți dispozitivul Android, lăsați totul să se încarce complet, apoi încercați să utilizați din nou Gmail.

Ștergeți memoria cache

Acest lucru se aplică atât versiunilor Android, cât și versiunilor desktop pentru Gmail. Fișierele stocate în cache interferează uneori cu funcționalitatea Gmail. Ștergerea acestora permite Gmail să înceapă din nou, evitând, sperăm, orice problemă pe care o întâmpinați.

Pe Android:

Accesați „Setări -> Manager aplicații”. Atingeți „Informații despre aplicație” și selectați Gmail.

Gmail nu funcționează aici sunt remedierile aplicației Gmail

Atingeți Stocare.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile de stocare

Atingeți „Ștergeți memoria cache”.

Gmail nu funcționează aici. Remediile sunt șterse cache

Pe desktop:

Ștergerea memoriei cache de pe desktop depinde de browserul dvs. De obicei, veți găsi opțiunea de a șterge memoria cache în Setări. Apoi căutați Istoric, Confidențialitate, Securitate sau ceva similar. De acolo, veți avea opțiunea de a vă șterge istoricul, inclusiv memoria cache.

Gmail nu funcționează aici, sunt remedierile cache

Opțional, vă puteți configura browserul pentru a face acest lucru automat atunci când îl închideți. De asemenea, avem ghiduri pentru ștergerea memoriei cache și a istoricului de navigare pe Google Chrome și Microsoft Edge.

Eliminați-vă contul

Aceasta este numai pentru Android. Și nu, de fapt nu vă ștergeți contul. Doar îl scoateți de pe dispozitiv.

Accesați „Setări -> Conturi”. Atingeți contul Gmail.

Atingeți „Eliminați contul”.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile pentru eliminarea contului

Reporniți dispozitivul, apoi reveniți la Conturi și atingeți „Adăugați un cont”. Introduceți detaliile contului dvs. Gmail. Acesta este probabil contul Google pe care îl utilizați pentru dispozitivul dvs. Android, astfel încât orice aplicație legată de acesta se va conecta din nou după ce introduceți informațiile.

Eliminați conflictele de pe desktop

Dacă aveți probleme cu Gmail, care nu funcționează în browserul desktop, problema este probabil o extensie conflictuală. Dacă utilizați un browser nou, este posibil să nu fie compatibil cu Gmail. Google recomandă folosind Chrome, Firefox, Safari sau Edge. Majoritatea browserelor bazate pe Chromium funcționează bine și cu acesta.

Dacă ați instalat recent o nouă extensie sau un supliment, dezactivați-o pentru a vedea dacă acest lucru schimbă ceva. Veți găsi extensiile și suplimentele în meniul browserului. De exemplu, în Chrome, accesați meniul Setări, alegeți „Mai multe instrumente” și selectați Extensii.

Gmail nu funcționează aici sunt extensiile de remediere

Permiteți JavaScript

Când utilizați Gmail în browser, este necesar JavaScript. De obicei, veți vedea o eroare despre JavaScript atunci când încercați să vă conectați. Dacă utilizați un browser bazat pe confidențialitate sau securitate, JavaScript poate fi dezactivat în mod implicit.

Puteți activa JavaScript sau puteți adăuga „https://mail.google.com” la lista de site-uri web de încredere din browserul dvs. Procesul variază ușor în funcție de browser. În Chrome, deschideți meniul și alegeți Setări. Selectați „Confidențialitate și securitate” în panoul din stânga.

Derulați în jos la JavaScript și selectați-l.

Gmail nu funcționează aici sunt remedierile Javascript

Activați JavaScript pe. Alternativ, puteți adăuga pur și simplu Gmail la lista dvs. de site-uri aprobate. Faceți clic pe Adăugați lângă Permiteți.

Gmail nu funcționează aici sunt soluțiile pentru adăugarea JavaScript

Aceste remedieri ar trebui să acopere majoritatea problemelor Gmail care nu funcționează. Dacă vă lipsește un mesaj sau ceva similar, căutați mesajul în Gmail. Ar fi putut fi ușor plasat automat sub o altă etichetă.

Legate de:

  • Cum să dezactivați vizualizarea conversației în Gmail
  • Foaie de cheats pentru comenzi rapide Gmail
  • Cele mai bune funcții Gmail pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a îmbunătăți experiența prin e-mail
Scroll to Top