1604980445 840 560

Google ascunde un minijoc de tenis în căutarea sa: așa este activat

⌛ Reading Time: 2 minutes

Google nu pierde ocazia de a include mini-jocuri într-o mare parte din produsele sale. Dacă ați creat recent o clonă Flappy Bird pentru când erați offline, acum debutează minigame de tenis în rezultatele căutării, atâta timp cât efectuați căutarea specifică.

Este un joc foarte simplu, care urmărește esența săritorului dinozaur al Google Chrome, dar este mai complicat și captivant decât ar părea într-o clipă. Pentru a-l găsi, aveți nevoie uită-te la Wimbledon și joacă în locul potrivit: mingea de tenis.

Nou ou de Paște pe Google

Dacă vă plictisiți și nu aveți în prezent niciun joc instalat pe mobil, nu vă temeți: tot ce aveți nevoie este o căutare pe Google pentru a testa ultimul ou de Paște al companiei. Este un joc simplu de tenis pe care îl puteți accesa din aplicația Google sau de pe site-ul Google.

Tot ce trebuie să faceți este să căutați „Wimbledon” și să glisați filele de informații pe orizontală (cu excepția cazului în care toate se potrivesc pe ecran, deoarece aveți o tabletă sau un mobil în peisaj), până când găsiți pictograma mingii de tenis. Atingeți-l pentru a deschide minigame-ul.

Wimbledon

Jocul în sine este foarte simplu. Atingere pe o parte sau pe cealaltă a ecranului îți miști personajul, așa că trebuie să-l poziționezi corect, astfel încât să poată returna mingea. Rețineți că țineți întotdeauna racheta cu aceeași mână.

Wimb

Păpușile se schimbă de fiecare dată când începeți jocul, deși altfel este un joc extrem de simplu, dar nu ușor pentru asta. Sistemul îți va aminti scorul cel mai mare, astfel încât să poți încerca să te îmbunătățești.

Via | Android Police