Google Chrome vă va ajuta să urmăriți scăderile de preț

Google Chrome vă va ajuta să urmăriți scăderile de preț
⌛ Reading Time: 2 minutes

Google aduce câteva funcții interesante de cumpărături în browserul său Chrome. Compania adaugă un instrument de urmărire a prețurilor și capacitatea de a căuta produse cu camera telefonului pe mobil și capacitatea de a vedea ce este în coșul de cumpărături din noua pagină cu filă de pe desktop.

Cum să urmăriți prețurile în Google Chrome pe Android

LEGATE DECum să urmăriți prețurile în Google Chrome pe Android

Există o mulțime de aplicații terță parte concepute pentru a vă ajuta să urmăriți prețurile, dar Google construiește un instrument de urmărire a prețurilor în versiunea mobilă a Chrome (funcția a fost lansată pentru prima dată ca flag la începutul anului 2021). Trebuie să lăsați deschisă o filă cu un produs pe care vă gândiți să îl cumpărați, iar dacă prețul scade, grila de file vă va arăta modificarea. Funcția este lansată săptămâna aceasta pentru Android și va veni mai târziu pe iOS.

O altă funcție mobilă interesantă care este disponibilă acum folosește puterea Google Lens pentru a ajuta la cumpărături. Puteți atinge pictograma Lens din bara de adrese și puteți începe să căutați cu camera dvs. Dacă vedeți un produs în lumea reală, puteți utiliza această funcție pentru a-l căuta online rapid și ușor.

Pe desktop, Google adaugă și o funcție Lens care vă va permite să faceți clic dreapta și să selectați „Căutați imagini cu Google Lens” pentru a găsi un produs.

Google adaugă, de asemenea, o funcție care vă va afișa coșurile de cumpărături pe pagina cu filă nouă pe Mac și Windows. Dacă lăsați ceva în urmă pentru că nu sunteți încă pregătit să apăsați pe trăgaci, veți avea o modalitate rapidă și ușoară de a reveni la el. Compania a spus chiar că unii comercianți cu amănuntul precum Zazzle, iHerb, Electronic Express și Homesquare pot oferi reduceri atunci când vă întoarceți.

Microsoft Edge vrea să vă acorde un împrumut

LEGATE DEMicrosoft Edge vrea să vă acorde un împrumut

Microsoft adaugă o mulțime de funcții de cumpărături la Edge, inclusiv una ciudată care vă va împrumuta de fapt bani pentru a cumpăra lucruri. Cu toate acestea, se pare că Chrome merge puțin mai lent, făcând funcțiile de cumpărături puțin mai puțin intruzive și mai ușor de ignorat dacă nu sunt pentru tine.

Oricum, aceasta este o actualizare plăcută pentru Google Chrome atât pe mobil, cât și pe desktop. Dacă faci multe cumpărături online, aceste noi funcții îți vor îmbunătăți experiența. Dacă nu, le puteți ignora și naviga ca de obicei.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.