Google Duo Pentru computer Windows 7/8/10 Laptop

⏱️ 10 min read

Descărcați Google Duo pentru computer: Cu toții, la un moment dat, avem nevoie de o aplicație de apel video, fie pentru a vorbi și a-i vedea pe cei apropiați și dragi care au fost separați la distanță, fie pentru lucrări oficiale. Și pentru astfel de momente putem folosi oricare dintre aplicațiile dezvoltate de dezvoltatorii din întreaga lume pentru a micșora distanța dintre cei apropiați sau pentru a finaliza lucrările fără a parcurge kilometri. O astfel de aplicație este Google Duo. Această aplicație s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune aplicații de apel video și funcționează foarte bine, conform experienței mele personale.

Cu toate acestea, primiți doar o versiune Android a acestei aplicații, deoarece nu există o versiune pentru PC. Acum, acest lucru poate fi destul de inconfortabil uneori, deoarece nu doriți să țineți un telefon în mâini și să vă desfășurați activitatea sau conferința de lucru. Desigur, un ecran mai mare vă ajută la o comunicare mai bună și este confortabil și convenabil, de asemenea. Iată deci un articol complet dedicat acestui lucru. În acest articol, v-am arătat cum puteți descărca și instala Google Duo pentru computer. Continuați să citiți mai departe pentru mai multe.

Aplicația Google Home pentru PC și Mac Dacă sunteți în căutarea unei modalități de utilizare a aplicației Google Home pentru PC, iată un ghid complet pentru a vă ajuta. În primul rând, vom folosi Google Home pe computer prin Cast pe browserul Chrome. A doua metodă implică un emulator Android. Și dacă aveți un Chromebook, a treia metodă ar fi perfectă. Aceleași metode sunt aplicabile pentru utilizarea aplicației Google Home pentru Mac.
Cum se folosește aplicația Google Home pentru Windows și Mac

Ce este Google Duo?

Google Duo este o aplicație de apeluri video care își are rădăcinile din familia Google și a fost lansată acum doar câțiva ani în august 2016. Această aplicație oferă o recepție video de calitate atât pentru apelant, cât și pentru receptor. În ciuda lățimii de bandă reduse a rețelei, această aplicație oferă utilizatorilor săi cea mai bună comunicare vizuală, chiar dacă rareori este disponibilă o conexiune la internet.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Google Duo este o aplicație similară cu Viber, IMO, Snapchat, Hike etc., dar este utilizată special pentru apeluri, în special pentru apeluri video, deoarece oferă cea mai bună calitate pentru aceleași. Puteți avea videoclipuri, precum și apeluri vocale. Puteți efectua apeluri către cineva care nici măcar nu are aplicația Google Duo pe dispozitivul său.

Această aplicație este cu siguranță un avantaj pentru cei care preferă și au nevoie de apeluri video pentru uz personal sau profesional. Tehnologia ne-a oferit privilegiul de a-i avea pe cei apropiați și dragi în fața vederii noastre, chiar dacă sunt separați de distanțe.

Descărcați Google Duo pentru computer:

Numele aplicatiei:– Google Duo 42.0.2192

Dimensiunea aplicației: – 17,5 MB

Compatibil cu:- Windows 7/8/10 / XP

Autor:- Google LLC

Descarca

Rețineți: numai descărcarea Google Duo pentru PC APK nu va activa Google Duo pentru PC. Va trebui să urmați procedura de instalare pentru a utiliza Google Duo pentru computer. Urmați pașii de mai jos.

Cum se instalează Google Duo pentru computer?

Cele de mai jos sunt un ghid complet pentru instalarea Google Duo pentru computer, fără înșelăciune, hacking sau mod ilegal. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji, ci urmați pașii, deoarece aceasta ar putea părea o metodă complicată, dar când o urmați corect, o puteți avea.

În această metodă, vom folosi Android Emulator pentru procesul de instalare a Google Duo pentru PC. Dacă știți, vom folosi Bluestacks Android Emulator pentru această metodă. Începem-

Pasul 1: Descărcați BlueStacks Android Emulator de pe site-ul lor oficial. Apăsați butonul de descărcare de mai jos pentru a descărca Bluestacks.

DESCĂRCAȚI BLUESTACKS

Pasul 2: De asemenea, puteți accelera procesul de descărcare a Bluestacks-ului și a altor descărcări prin descărcând Booster și Accelerator. Acest lucru face ca procesul de descărcare să fie destul de rapid decât de obicei.

Pasul 3: După ce ați descărcat programul de instalare, faceți dublu clic pe acesta pentru a începe procesul de instalare.

Pasul 4: Acum urmați instrucțiunile de pe ecran pe care le vedeți și permiteți descărcarea BlueStacks. Puteți utiliza folderul de fișiere ale programului sau puteți crea și un folder nou.

Pasul 5: Procesul de instalare pentru BlueStacks va consuma câteva minute, după care căutați pictograma desktop a acestuia și faceți dublu clic pe el.

Pasul 6: Când ecranul BlueStacks se deschide pe desktop, nu faceți nimic și lăsați emulatorul deschis.

Pasul 7: Acum deschideți din nou acest articol pe care l-ați urmat pentru a instala Google Duo pentru computer în fila browser și căutați butonul de descărcare pentru descărcarea Google Duo pentru computer. Faceți clic pe buton pentru a începe descărcarea.

Pasul 8: Când fișierul APK este descărcat, faceți dublu clic pe acesta pentru a începe instalarea pe Bluestacks sau puteți, de asemenea, să glisați fișierul și să-l plasați pe ecranul Bluestacks. Aceasta va descărca automat Google Duo.

Și ai terminat aici! Odată ce instalarea Google Duo prin intermediul emulatorului Bluestacks a fost finalizată, puteți utiliza aplicația pentru a efectua apeluri vocale și video prin PC-ul Windows sau laptop.

Odată instalat, vi se va solicita un număr de telefon pentru verificarea OTP. Păstrați unul pentru a finaliza procesul rapid.

Cum se folosește Google Duo pentru computer?

Deși Google Duo pentru PC are o interfață simplă și ușor de utilizat, totuși am dori să menționăm procedura de utilizare pentru dvs., pentru orice eventualitate. Mai jos este prezentat un ghid prin care puteți afla cum să utilizați Google Duo pentru computer.

Pasul 1: După ce instalați aplicația Google Duo pentru computer prin BlueStacks Emulator, faceți clic pe pictograma aplicației pentru a lansa Google Duo.

Pasul 2: Odată ce lansați aplicația, aplicația vă va cere să creați contul cu Google Duo pentru computer.

Pasul 3: Tot ce trebuie să faceți este să furnizați numărul dvs. pentru a vă crea un cont cu Google Duo.

Pasul 4: Contactele care există în contul dvs., adică numărul vor fi sincronizate automat cu Google Duo pentru computer.

Pasul 5: Pentru apelarea video sau vocală a cuiva, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe contactul respectiv și apoi să faceți clic pe butonul de apelare video sau vocală conform dorinței dvs.

Pasul 6: Nu vă faceți griji dacă contactele nu sunt salvate pe lista dvs. De asemenea, puteți introduce aleatoriu orice număr pentru a apela.

Caracteristicile Google Duo:

Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile evidențiate ale Google Duo pentru computer. Aruncă o privire asupra lor odată:

 • Apeluri video de cea mai bună calitate: Chiar dacă vă aflați într-o zonă în care disponibilitatea internetului nu este constantă și excelentă, veți avea un apel video de cea mai bună calitate în comparație cu orice altă aplicație precum Viber sau Skype sau chiar WhatsApp. Veți obține cea mai bună interfață care vă oferă cea mai bună calitate a apelurilor video.
 • Caracteristică Knock Knock: Această caracteristică foarte bună de la Google Duo pentru computer, care vă permite să vedeți cine vă sună chiar înainte de a prelua apelul. Deci, astfel puteți vedea cine vă sună. Și dacă trebuie să răspunzi la apel sau nu.
 • Interfață ușor de utilizat: Interfața simplă și ușor de utilizat a Google Duo pentru PC face posibilă chiar și începătorilor să opereze aplicația cu ușurință. Oricine poate folosi această aplicație fără a face față obstacolelor datorită simplității pe care o poartă.
 • Criptare: Apelurile video sau vocale pe care le efectuați prin Google Duo pentru PC sunt criptate de la un capăt la altul, efectuând astfel apelurile la o viteză semnificativă și o fiabilitate mai mare.
 • Conectare instantanee: Cu Google Duo pentru computer, veți obține o opțiune de conectare instantaneu la prietenii dvs. cu un singur clic.
 • Mesaje video: Aplicația Google Duo pentru computer vă permite să trimiteți chiar și mesaje video celor dragi, ceea ce poate fi foarte util dacă nu sunt în măsură să preia apelul în acel moment.
 • Apelare vocală: Puteți efectua apeluri vocale prin Google Duo pentru computer. În cazul în care aveți o conexiune la internet prea scăzută sau nu puteți efectua un apel video, atunci această opțiune vă poate servi bine. Calitatea apelurilor vocale este de asemenea excelentă.
 • Cross-Platform: Cu Google Duo pentru computer, puteți efectua apeluri vocale și video de la orice sistem de operare de ultimă oră. Îl puteți folosi pe iOS, PC, Android, Mac, Windows. Șansele de a apela persoane cu diferite dispozitive cresc, deoarece această aplicație este suficient de flexibilă pentru a funcționa pe majoritatea sistemelor de operare.

Alternative la Google Duo pentru PC:

Deși Google Duo pentru PC este cea mai bună aplicație de apelare video de acolo. Cu toate acestea, dacă, dintr-un anumit motiv, căutați alte alternative la această aplicație, atunci aici este

 • Skype: O altă aplicație de apelare video foarte frecvent utilizată și foarte preferată este Skype. Această aplicație vă permite să efectuați apeluri video mai bune între toate dispozitivele. Acest lucru este foarte preferat în scopuri oficiale.
 • OMI: Cealaltă pe lista noastră cu cele mai bune alternative la utilizarea pentru Google Duo pentru computer. IMO este utilizat la nivel global și îl puteți utiliza în locul Google Duo pentru computer.
 • WhatsApp: Acum cine nu știe asta? În ultimii ani, WhatsApp s-a dovedit a fi prima preferință a tuturor pentru mesaje text, apeluri și, de asemenea, pentru apeluri video. Această aplicație împreună cu apelurile video oferă utilizatorilor săi mai multe funcții. Îl puteți folosi pentru a pune povești, a discuta cu familia și prietenii dvs. și multe altele. Datorită interfeței sale simple de utilizator, aproape toată lumea poate avea privilegiul de a utiliza această aplicație.
 • Hangouts: O altă alternativă pe care o puteți folosi pentru Google Duo pentru PC este Hangouts. În Hangouts primești mult mai mult decât apelurile video și ai încredere în mine, folosind Hangouts, va fi distractiv!

Încheierea:

Totul a fost despre Google Duo pentru computer și despre modul în care puteți descărca Google Duo pe computer. Sper că ați găsit articolul de utilizare. În cazul în care aveți îndoieli sau sunteți blocat între orice pas, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x