Google experimentiert mit Museletter, um Newsletter zu veröffentlichen

Google experimentează cu Museletter pentru a publica buletine informative

⌛ Reading Time: 3 minutes

Este posibil să primiți câteva buletine informative de afaceri în căsuța de e-mail. Unele pentru care v-ați înscris, în timp ce altele sunt involuntare, cu un mic link de dezabonare în partea de jos. Ce se întâmplă dacă procesul de publicare a buletinelor informative a fost mai ușor, până în momentul în care indivizii le-ar putea trimite cu ușurință? Este posibil ca Google să se întrebe chiar acest lucru, deoarece experimentează cu Museletter – o opțiune care ar permite jurnaliștilor și altor persoane să trimită buletine informative prin Google Docs.

Google dezvoltă platforma Museletter

Google Area 120, o divizie internă de cercetare și dezvoltare, a lucrat la Proiectul Museletter. Acest lucru ar permite unui creator să publice orice fișier Google Drive. În special, un document Google ar putea fi publicat și trimis către o listă de e-mail sau către un profil public de pe Museletter.

Nu că Google este singura companie care experimentează o astfel de platformă – Twitter a achiziționat platforma de știri Revue la începutul acestui an. Desigur, face mai ușor pentru utilizatorii de Twitter să trimită buletine informative adepților lor.

Google nu vorbește despre planul său pentru buletine informative cu Museletter. Un purtător de cuvânt al zonei 120 ar spune doar că Museletter este „unul dintre multele experimente” în dezvoltare și că „este încă foarte devreme”.

Cum ar putea funcționa buletinele informative Museletter

Fără multe de continuat, suntem lăsați să presupunem cum ar fi posibil să creăm și să trimitem buletine informative prin Museletter folosind Google Docs.

The Site-ul Museletter explică că platforma ar putea fi utilizată pentru generarea de bani din conținutul Google Drive. Deși conexiunea evidentă ar fi trimiterea de conținut scris din Google Docs, Foi de calcul Google și Prezentări Google ar putea fi utilizate și în acest mod.

Dacă doriți să trimiteți un buletin informativ cu conținutul la care ați lucrat, ați crea un profil public pe Google Drive, apoi pur și simplu publicați fișierul Google Drive pe acesta. Desigur, ar exista probabil o modalitate de a partaja un link către profilurile din rețelele sociale. Profilul public de pe Museletter ar duce la un fel de tablou de bord care ar arăta abonamente, analize și fișiere individuale partajate public.

Buletin informativ Google Museletter Jojo

Listele de e-mail ar putea fi folosite pentru a partaja conținut Google Drive și prin buletine informative Museletter. Acesta ar putea fi locul în care ați monetiza buletinul informativ. Cu toate acestea, Museletter ar putea fi folosit gratuit pentru creatori.

De ce v-ar permite Google să publicați gratuit buletine informative Museletter? Deoarece ar putea vinde funcții premium, cum ar fi domeniile personalizate. ar putea fi, de asemenea, un loc minunat pentru agentul de bani preferat de la Google: reclamele.

Google nu a dezvăluit când veți putea utiliza Museletter pentru a trimite buletine informative. Există o opțiune pe site-ul Museletter pentru a solicita acces anticipat.

Are curgerea sucurilor tale creative? Probabil că nu ești singurul. Poate că acesta ar putea fi și un mod de a concura cu Medium. Cu astfel de instrumente, ar fi mai puțin un motiv pentru care jurnaliștii își creează propriul site web doar pentru a găsi cititori pentru conținutul lor. Va fi interesant să vedem cum se dezvoltă acest lucru.

Credit de imagine: Museletter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.