Google face ca telefoanele Android să funcționeze mai bine cu computerele Windows

Google face ca telefoanele Android să funcționeze mai bine cu computerele Windows
⌛ Reading Time: 2 minutes

Chiar dacă Google a decis să nu participe personal la CES 2022, compania totuși a anunţat multe lucruri bune vin pe Android. Poate cel mai interesant este anunțul că Android și Windows vor funcționa mai bine împreună.

AirDrop pentru Android: Cum să utilizați Android Nearby Share

LEGATE DEAirDrop pentru Android: Cum să utilizați Android Nearby Share

Google descrie integrarea dintre Windows și Android spunând: „prin conectarea telefonului Android la PC-ul Windows cu Fast Pair, veți putea configura rapid accesoriile Bluetooth, veți putea sincroniza mesaje text și partaja fișiere cu Nearby Share”.

În esență, veți putea să vă deplasați mai ușor între telefonul Android și PC-ul Windows, având mesajele text, accesoriile Bluetooth și totul funcționează. Cel puțin, așa o descrie Google. Va trebui să așteptăm până când punem mâna pe caracteristică pentru a vedea cât de netedă este de fapt.

În ceea ce privește disponibilitatea, Google spune că „colaborează cu Acer, HP și Intel pentru a aduce aceste experiențe pe anumite PC-uri Windows mai întâi mai târziu în acest an”.

Sperăm că va ajunge mai târziu către toate PC-urile Windows, deoarece sună ca o caracteristică destul de interesantă care va crea o experiență care seamănă mai mult cu modul în care dispozitivele iPhone și Mac-urile funcționează împreună. Se pare că Google încearcă să-și creeze propriul ecosistem neted, precum Apple, iar acesta este un pas în această direcție.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.