Google I0 2021 porta Android 12 Beta e altro ancora

Google I0 2021 aduce Android 12 Beta și multe altele

⌛ Reading Time: 4 minutes

Odată cu peisajul competitiv al computerului mobil, Google pare să fi decis că are avantajul personalizării. Compania a lansat modificări la multe dintre produsele sale la Google IO 2021 – poate una dintre cele mai semnificative modificări ar putea fi ceea ce va aduce Android 12. Se dublează ideea de personalizare.

Android 12

Subliniind aspectul de „personalizare”, Google a spus că platforma Android s-a concentrat întotdeauna asupra ei, ducând creșterea sa la 3 miliarde de utilizatori. Dar acum, cu Android 12, compania dorește să se adauge la personalizare, permițând platformei să „se adapteze la tine”, făcând-o atât sigură, cât și privată.

În ceea ce descrie „cea mai mare schimbare de design” din istoria Android, Google a subliniat din nou aspectul de personalizare. Android 12 beta va fi lansat mai întâi pe dispozitivele Pixel, utilizatorii beneficiind de o paletă de culori personalizată și widgeturi reproiectate. „Extragerea culorii” va permite utilizatorilor să își aleagă propriul tapet, în timp ce sistemul stabilește culorile sistemului pe baza acelei alegeri. Aceste modificări se încadrează în ceea ce Google numește „Materialul tău”, un limbaj de proiectare care unește hardware și software.

Android 12 va „răspunde rapid la atingerea dvs. cu mișcare lină și animații”. Acum va fi „mai receptiv cu o eficiență energetică mai bună”, permițându-vă să utilizați dispozitivul mai mult timp fără să vă faceți griji cu privire la încărcarea acestuia. Timpul procesorului pentru serviciile de bază a fost redus cu până la 22 la sută și utilizarea mare a nucleului cu până la 15 la sută pentru a atinge această eficiență.

Veți observa modificări ale nuanței de notificare, setărilor rapide și butonului de pornire. Pentru a vă ajuta cu productivitatea, setările rapide, în special, au fost reconstruite și vor include acum controale Google Pay și Home. Și acum, o apăsare lungă a butonului Acasă va afișa Asistentul Google.

Confidențialitate Android 12

Un nou tablou de bord de confidențialitate vă permite să vă setați propriile permisiuni și să vă controlați propriile date. Concentrația asupra accesului la date pare aproape puțin ciudată pentru Google și face să pară că urmărește noile preocupări privind datele iOS. Există chiar și o bară de stare pentru a indica când a fost accesat microfonul sau camera. Ținând cont de ideea de personalizare, nivelul de precizie în urmărirea locației depinde de dvs.

Android 12 beta include, de asemenea, funcții de accesibilitate, capturi de ecran cu derulare și widgeturi de conversație. Beta este disponibilă acum.

Restul

Android 12 nu a fost singura actualizare anunțată la Google IO 2021, există câteva colaborări grozave. Android și Chromebook vor funcționa împreună mai ușor. Lansarea hub-ului telefonic vă permite să vă gestionați Android-ul de pe Chromebook. Cele două platforme vor partaja, de asemenea, filele browserului, permițându-vă să alegeți de unde ați rămas.

Hărți Android 12

Pentru acele momente în care sunteți în mișcare, Android Auto va fi acum fără fir. Google Maps va include acum funcții AI intuitive. Acesta va fi capabil să prezică când un șofer poate fi nevoit să frâneze puternic. În plus, hărțile de stradă cu detalii despre trotuare, insule pietonale etc. vor fi disponibile în alte 50 de orașe până la sfârșitul anului.

De asemenea, anunțat la evenimentul Google, Wear OS și Tizen vor beneficia de o colaborare între Google și Samsung. Cele două vor fi acum combinate într-o singură platformă. Acest lucru va aduce o performanță mai rapidă, o durată mai mare de viață a bateriei și mai multe aplicații. Amintirile din fotografiile dvs. vor fi evidențiate într-un mod nou intuitiv, deoarece vor fi grupate împreună atunci când aplicația găsește cel puțin trei care se potrivesc pe baza unui model din realizarea fotografiei. Compania lucrează chiar la un screening mai bun al tuberculozei.

În timp ce așteptați aceste schimbări interesante, aruncați o privire la ce să faceți atunci când aplicațiile dvs. Android nu funcționează.

Credit de imagine: Keynote Google IO 2021 în 16 minute

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.