Google încearcă să justifice scanerul lent de amprentă al lui Pixel 6

Google încearcă să justifice scanerul lent de amprentă al lui Pixel 6

⌛ Reading Time: 2 minutes

În timp ce Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro au primit în mare parte recenzii pozitive, dispozitivele nu sunt lipsite de probleme. Scanerul de amprentă este lent, iar Google pare să aibă o scuză pentru problemă.

Un utilizator activ Stare de nervozitate a întrebat Google despre scanerul de amprentă Pixel 6 și de ce este mai lent decât se aștepta. Un reprezentant al companiei a răspuns și a spus: „Ne pare rău pentru bătăi de cap. Senzorul de amprentă Pixel 6 utilizează algoritmi de securitate îmbunătățiți. În unele cazuri, aceste protecții suplimentare pot dura mai mult pentru a verifica sau necesită un contact mai direct cu senzorul.”

Reprezentantul Google a subliniat, de asemenea, un pagina de suport, deși pagina nu oferă prea mult ajutor în ceea ce privește scanerul de amprente.

Cum să adăugați gesturi la scanerul de amprentă al telefonului dvs. Android

LEGATE DECum să adăugați gesturi la scanerul de amprentă al telefonului dvs. Android

Se pare că Google încearcă să justifice scanerul lent de amprente digitale ca un produs secundar al măsurilor suplimentare de securitate. Acest lucru poate fi adevărat, dar este greu de spus cu siguranță, deoarece nu toți proprietarii de Pixel 6 se plâng de problemă, ceea ce ne face să credem că poate fi o problemă de software care afectează unii utilizatori.

Dacă ajunge să fie o problemă de software, sperăm că este ceva ce Google poate accelera cu un patch la un moment dat. Dacă este hardware, atunci ar putea fi doar o problemă cu care proprietarii Pixel 6 sunt forțați să se ocupe. Dacă nu pot face față scanerului lent de amprente, ar putea fi nevoiți să-și folosească pinii pentru a-și debloca dispozitivele.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.