Google Keep vs. Evernote vs. Bear: Care aplicație pentru luarea de note este ideală pentru tine?

Google Keep vs. Evernote vs. Bear: Qual aplicativo de anotações é ideal para você?
⏱️ 5 min read

Fără îndoială, aplicații precum Google Keep, Evernote și Bear sunt grozave în a oferi câteva trăsături unice. Cu toate acestea, chiar dacă fiecare aplicație are punctele sale forte, acestea au și dezavantajele lor, în funcție de nevoile și obiectivele unice ale unei persoane, cu o aplicație pentru luarea notelor. Să parcurgem ce oferă fiecare aplicație și de ce Keep, Evernote sau Bear ar putea fi ideale pentru dvs.

Pentru note rapide: Păstrați

Dacă doriți să luați note rapide din mers care sunt foarte ușor de accesat oriunde altundeva, atunci Google Keep este pentru dvs. Pe telefonul mobil, puteți configura un widget, astfel încât o notă Keep – cum ar fi o listă de verificare – să fie întotdeauna deschisă și ușor de adăugat. Faptul că Keep joacă frumos cu restul ecosistemului Google, precum Gmail, este, de asemenea, un plus major.

Deși aplicația este rapidă și fluidă în adăugarea unei note de bază, ofertele pentru organizarea notelor – în esență, este posibilă numai prin etichete, note de codare a culorilor și fixarea acestora în partea de sus a listei de note – sunt mult mai minime în comparație cu ofertele robuste de Evernote și Urs.

Pe această bază, Keep este ideal pentru cineva care trebuie să ia o mulțime de note rapide și să facă acest lucru rapid, dar nu trebuie să le sorteze sau să le țină mult timp.

Pentru organizarea perfectă: Evernote

Pentru mulți oameni, Evernote va fi prima aplicație care îți vine în minte când te gândești la luarea notelor. Există și un motiv întemeiat. Prin multe măsuri, aplicația Evernote a fost pionierul sistemului contemporan de luare a notelor pe care îl vedem astăzi în Keep and Bear. Deși aplicația nu este la fel de rapidă ca Keep, rămâne ușor la fel să luați o notă nouă, să creați un widget pentru smartphone și să configurați liste de verificare.

Unde Evernote merge dincolo de dincolo este ușurința în care poate avea loc stocarea perfectă a notelor. Crearea de notebook-uri noi pentru a strânge și a stoca note este o briză. Dezavantajul cheie pentru Evernote este costul: dincolo de versiunea de bază freemium, un abonament începe de la 9,99 USD pe lună – și există un decalaj mare între suma respectivă, costul lui Bear de 1,49 USD lunar (după o perioadă de încercare gratuită de o săptămână) și Continuă să fie total gratuit.

Ios Bearvevernotevkeep Evernote

În consecință, Evernote este ideal pentru cei care doresc mai multă adâncime decât Keep, dar care nu sunt chiar gata să sară în capătul adânc cu Bear.

Pentru o ofertă în profunzime: Ursul

Pentru utilizatorii pentru prima dată, Bear poate părea intimidant, în special pentru cei care nu sunt familiarizați cu limbajul de reducere. Dar dincolo de curba de învățare, poate fi o bucurie de utilizare, facilitând luarea de note noi, clasificarea lor și legarea lor împreună folosind sistemul hashtag al lui Bear. Acest sistem face să fie ușor nu doar să căutați note vechi, ci să le legați între ele. De-a lungul timpului, aceste linkuri vă ajută să creați propria dvs. „Wikipedia personală” în Bear, permițându-vă să navigați ușor prin toate notele dvs. și să vedeți imediat cum se raportează între ele prin intermediul linkurilor hashtag.

Ios Bearvevernotevkeep Bear

Un dezavantaj al Bear este identitatea sa (actuală) exclusivă Apple. Se știe că echipa lucrează pe o aplicație web, dar apare din întrebările frecvente ale aplicației că vor păstra accentul pe dispozitivele exclusiv Apple și că această aplicație web se va sincroniza cu iCloud. Deci, chiar dacă utilizatorii non-Apple pot accesa unele funcționalități de bază ale Bear pe computer prin intermediul aplicației web, este puțin probabil să oferiți o experiență comparabilă la fel cum iCloud pe dispozitivele Apple este mult mai departe decât experiența (limitată) de iCloud care poate fi pe computer prin intermediul aplicației web iCloud.

Pentru oricine are dispozitive Apple care dorește o aplicație puternică și cuprinzătoare de luare a notelor, Bear este A +.

Luând notă de posibilități și capcane

Este necesar să rețineți că este posibil să utilizați mai multe aplicații de luare a notelor în zi cu zi. În același timp, este important să ne amintim că acest lucru poate complica rapid procesul în mod substanțial. Acest lucru se datorează faptului că – diferit de alte seturi de aplicații, cum ar fi cele de productivitate pe care le puteți utiliza împreună, dar utilizați separat în scopuri diferite – poate deveni o provocare să luați note care vor fi ușor de urmărit și de recuperat mai târziu atunci când utilizați mai multe aplicații simultan.

Aplicațiile de luare a notelor sunt la maximum când ajută la simplificarea și simplificarea procesului de luare a notelor. Deci, procedați cu prudență înainte de a configura un sistem care ar putea deveni contraproductiv dacă îngreunează urmărirea tuturor fișierelor.

Credit de imagine: Femeie de afaceri cu o mulțime de note de reamintire de către DepositPhotos

Legate de:

  • Joplin Notes, o aplicație excelentă Open-Source pentru luarea de note pentru toate platformele
  • 5 dintre cele mai bune aplicații de preluare a notelor pe mai multe platforme
  • 6 alternative uimitoare de luare a notelor la Evernote

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...