Google lansează I/O Pinball, un joc distractiv cu Android, Chrome, Flutter și Firebase

1652235096 840 560
⏱️ 1 min read

Mâine începe Google I/O 2022, evenimentul care se adresează în principal dezvoltatorilor dar și consumatorilor, unde vom afla noutățile Android 13 și restul produselor companiei. De asemenea, Google nu am vrut să aștepte până mâine pentru a lansa o minijoc dedicat evenimentului.

Google I/O Pinball este noul joc gratuit și distractiv pe care compania l-a lansat cu ocazia Google I/O 2022 si jucand Android, Chrome, Flutter și Firebase.

Acesta este Google I/O Pinball

Jocul I/O Pinball este creat în baza tehnologiilor Flutter Y baza de foc de Google, ca o demonstrație a modului în care Google dorește să ducă dezvoltarea de jocuri pentru browsere web mobile sau desktop la nivelul următor.

pinball

Pentru a juca trebuie doar să intrăm I/O Pinball din browserul nostru pentru a vă bucura de acest joc cu rolul principal Mascote Android, Chrome (Dino), Flutter (Dash) și Firebase (Sparky). Înainte de a începe un joc va trebui să alegem animalul de companie cu care dorim să aparăm în clasamentul mondial.

Pinball I/O de caractere

Diferite zone ale mesei de pinball se bazează pe tehnologiile și mascotele Google, iar dacă țintim și/sau atingem obiectivele, vom obține puncte suplimentare sau mingi speciale.

Jocul arată ca un joc de pinball 3D, dar este dezvoltat în 2D. În postarea următoare de la un dezvoltator Google detaliază în detaliu cum au creat acest joc, bibliotecile pe care le-au folosit și publicând codul sursă pentru oricine dorește să joace codul.

Prin | 9to5Google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...