Google rilascia finalmente Fuchsia, sbarca su Nest Hub di prima generazione

Google lansează în cele din urmă Fuchsia, terenuri pe Nest Hub de prima generație

⌛ Reading Time: 3 minutes

Înlocuirea Android, Fuchsia, a fost lansată în cele din urmă, dar nu pentru dispozitivele Android – la Google Nest Hub de prima generație. Deși ați putea crede că o astfel de versiune ar merita multă fanfară, a fost o versiune foarte silențioasă – și pentru un dispozitiv care ar fi unul dintre cele mai puțin observate.

Google Fuchsia îndeplinește Nest Hub

Auzim despre Google Fuchsia de ceva timp, dar a fost întotdeauna descris ca un înlocuitor Android, nu ca un sistem de operare inteligent pentru dispozitivele de acasă. Când Flutter, puterea din spatele Google Nest Hub, este luată în considerare, nu este atât de surprinzător, deoarece Flutter funcționează cu mai multe sisteme de operare prin design.

La începutul acestei luni, s-a observat că Google rulează Fuchsia pe un hub Nest de prima generație. Presupunerea era că se apropia mai mult de o testare publică, în special atât de aproape de Google I / 0 2021. Nimic nu a fost menționat la eveniment, așa că s-au ridicat încă o dată întrebări cu privire la ceea ce Google a rezervat pentru Fuchsia.

În cele din urmă s-a raportat săptămâna aceasta că Google face public Fuchsia. Planul este ca acesta să continue să fie disponibil pe scară mai largă pe măsură ce se desfășoară lunile.

Începând cu Google Nest Hub, un Hub Nest de prima generație, trecerea la Fuchsia nu a fost foarte vizibilă. Google pare să gestioneze această lansare într-o manieră foarte măsurată și controlată – nu există niciun anunț de sistem de operare mare, așa cum ați primi cu Apple. Nu există o mare fabrică de zvonuri cu prognosticuri – doar o privire lentă la un nou sistem de operare interesant.

Dar, în loc să înlocuiască Android, înlocuiește Cast OS, cel puțin pe acest dispozitiv – deocamdată. Cu toate acestea, Fuchsia este capabil să facă multe altele, să ruleze pe desktop-uri și pe mobil. Ideea ar putea fi să nu înlocuiască Cast OS sau Android.

Ecranul Google Fuchsia Nest Hub

Hiroshi Lockheimer, Google SVP pentru Android, Chrome OS, Play și Photos, spunea acum doi ani: „Nu sunt doar telefoane și PC-uri. În lumea IoT, există un număr tot mai mare de dispozitive care necesită sisteme de operare și noi runtime și așa mai departe. Cred că există mult spațiu pentru mai multe sisteme de operare cu puncte forte și specializări diferite. Fuchsia este unul dintre aceste lucruri și, așadar, rămâneți la curent. ”

Unde se îndreaptă Fuschia?

Asta a funcționat. Cuvintele lui Lockheimer i-au ținut pe toți la curent pentru a afla ce se întâmplă cu Fuchsia și exact când va fi lansat și eventual înlocuit de Android.

Toate acestea ridică doar mai multe întrebări cu privire la direcția Fuchsia, dar poate că este vorba de design – poate nici Google nu știe. Trecând la această versiune lentă și înlocuind mai întâi sistemul de operare pe un dispozitiv de generație timpurie, cum ar fi Nest Hub, Google își permite să decidă dacă sistemul de operare este destinat mai mult decât un dispozitiv inteligent de acasă și dacă ar putea fi un sistem de operare mobil de vârf. platformă pentru a înlocui Android.

De asemenea, răspunde la o întrebare – oarecum – a momentului în care este posibil să aveți șansa de a folosi Fuchsia. Răspunsul nu este pentru o lungă perioadă de timp, cu excepția cazului în care aveți încă un Hub Nest de prima generație.

Citiți mai departe pentru a afla cum Google împingea Fuchsia să fie un suflet deschis și când s-a presupus că se apropia de lansarea primului dezvoltator.

Credit de imagine: Google Home Hub pe table.jpg de Y2kcrazyjoker4 și domeniul public

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.