Google lansează mesaje beta care afișează emoji pentru iPhone

Google Message Beta Emoji Featured
⏱️ 4 min read

În ciuda multor progrese tehnologice, utilizatorii de Android încă nu pot vedea reacțiile emoji ale utilizatorilor de iPhone la mesajele text. Acest lucru se schimbă în sfârșit, deoarece o versiune beta a Google Messages va afișa în sfârșit emoji-uri în reacțiile utilizatorilor de iPhone în loc de text. Acest lucru coincide cu Apple lansarea unui nou lot de emoji-uri cu propria sa versiune beta.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Reacțiile Emoji pe mai multe platforme acum sunt de acord… Un fel

Dacă sunteți un utilizator iOS, poate că nici măcar nu v-ați dat seama că prietenii și familia dvs. care au Android nici măcar nu pot vedea atunci când le „inima” mesajul. O faci în iMessage, dar când apare în mesajul lor SMS, este doar text; le spune că le-ai „iubit” mesajul.

În noiembrie anul trecut, a fost dezvăluit că Google a testat o modificare a mesajelor sale care ar prezenta reacțiile așa cum trebuiau să fie: emoji. Trei luni mai târziu, a Google Messages beta afișează reacții emoji.

Mesaj Google Beta Emoji Iphone

Aceste reacții iMessage sunt denumite „Tapbacks”. În loc să le vadă ca text, utilizatorii Android vor vedea acum emoji-ul în colțul din dreapta jos, imitând ceea ce văd utilizatorii iOS.

Interesant, nu este o comparație directă. O reacție a inimii apare ca fața zâmbitoare cu ochii inimii, reacția HaHa apare ca emoji-ul care râde cu lacrimi, semnele exclamării se arată ca fața surprinsă, iar semnele întrebării ca emoji-ul gânditor.

Este posibil să nu puteți vedea încă reacțiile pe dispozitivul dvs. Android. Această funcție se lansează lent într-o versiune beta Google Messages și nu se știe când va fi lansată public.

Dacă decideți că preferați să reveniți la a vedea reacțiile sub formă de text, este posibil să dezactivați funcția. Accesați „Meniul de depășire a mesajelor -> Setări -> Avansat” pentru a face acest lucru. Când atingeți o reacție a unui mesaj când este dezactivată, Google vă va spune că a fost „tradusă de pe iPhone” și vă va afișa o imagine mai mare a reacției emoji și a numelui expeditorului, ceea ce va fi deosebit de util în conversațiile de grup.

Noile emoji de la Apple Beta

În timp ce Google lucrează la conversații cu iPhone-urile în formatul dorit, Apple își lansează propria versiune beta cu și mai multe emoji-uri. iOS 15.4 beta are 37 de emoji-uri noilăsând întrebarea dacă sunt chiar necesare.

Mesaj Google Beta Emojis 37 Nou

Colecția include un amestec de diferite reacții și obiecte. Există un peek-a-boo, palma în sus, palma în jos, jumătate de față care salută, mâini care formează o inimă, femeie însărcinată, bărbat însărcinat, troll, borcan de zidar, fasole, o cârjă și multe altele.

Dacă aveți un folos pentru toate acestea, aveți conversații text foarte interesante.

Dar poate că au rămas strângerile de mână multirasiale. Este destul de surprinzător că acestea nu au fost oferite până acum, la fel cum este surprinzător că utilizatorii de Android dobândesc abia acum capacitatea de a vedea reacțiile iPhone adevărate.

Dacă sunteți un utilizator Android și doriți să utilizați toate emoji-urile iPhone, consultați acest ghid la îndemână.

Credit imagine: cnet

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x