1603894445 840 560

Google lansează Minesweeper: astfel încât să puteți juca miticul joc de logică pe Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

După ce a lansat acum câteva săptămâni propria sa clonă a celebrului Flappy Bird, Google acum ne aduce pe dispozitivele noastre mobile jocul mitic al Mineweeperși ar putea fi deja standard pe dispozitivul dvs. mobil.

El Mineweeper este noul joc integrat de la Google pe care îl putem juca oriunde fără conexiune și pe care nu va trebui să îl descărcăm separat. Vă spunem unde puteți găsi acest nou joc Google.

Cum se joacă minesweeper

Minesweeper Android

El Google Minesweeper vine integrat în cea mai recentă actualizare a Jocuri Google Play, alăturându-se astfel versiunilor Solitaire, Snake și Pac-Man pe care compania le-a integrat în această aplicație.

Pentru a juca trebuie doar să deschidem Joaca jocuri și faceți clic pe noua pictogramă Mineweeper a jocurilor încorporate Google. De asemenea, putem juca minesweeper din browser Googling “mina de măturat” de pe orice dispozitiv.

Minesweeper Android

Această versiune a Google Minesweeper a jocului de logică care a devenit atât de popular în Windows vine cu trei niveluri de dificultate: ușor (11×6), mediu (18×10) și greu (25×14), și poate fi redat prin atingerea unei celule și apoi atingerea uneia dintre cele două acțiuni (semnalizare sau săpare) sau prin gesturi (apăsare lungă pentru a marca o bombă sau atingeți de două ori pentru a săpa).

Dificultate Mineweeper

Obiectivul Mineweeper este de a curăța câmpul minat fără a detona niciunul, iar numărul fiecărei cutii ne oferă o idee despre câte mine sunt în jurul său.

Jocuri Google Play

Jocuri Google Play

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.