Google Maps adaugă un strat pentru a arăta severitatea COVID-19

Google Maps adaugă un strat pentru a arăta severitatea COVID-19

Nu ar fi minunat dacă ați putea ști ce zone sunt mai sigure pentru dvs. de vizitat în ceea ce privește coronavirusul? Puteți să o cercetați singuri și să petreceți puțin timp sau pur și simplu puteți avea automat informațiile pe harta pe care o utilizați deja. Google Maps a adăugat un strat care arată severitatea COVID-19 în diferite locații.

Știri Caracteristici Google Coronavirus

Google a adăugat noi funcții la produsele sale de la începutul COVID-19 și multe dintre actualizări au fost făcute la Google Maps.

Proprietarilor de afaceri le este mai ușor să își actualizeze programul de lucru, iar restaurantele care livrează și locațiile medicale sunt acum evidențiate. Grupurilor le este permis să își creeze propriile hărți și sunt afișate și locațiile care nu respectă restricțiile de blocare.

Acum, Google Maps adaugă un strat care va arăta severitatea focarului COVID-19 pe hartă. Vă poate ajuta în planificarea călătoriilor și, de asemenea, vă poate ajuta să obțineți informații imediate despre zona în care locuiți și / sau lucrați, faceți cumpărături sau vizitați membrii familiei.

COVID-19 Layer pe Google Maps

Când deschideți Google Maps și căutați o zonă de vizitat sau unde vă aflați în prezent, există un buton de straturi în partea dreaptă sus a ecranului. Atingerea care vă oferă mai multe opțiuni. Una dintre aceste opțiuni este „informații COVID-19”.

Aceasta adaugă un strat la harta pe care o priviți care arată o medie de șapte zile a numărului de cazuri noi de virus la 100.000 de persoane. În plus, există o săgeată care arată dacă cazurile cresc sau scad în prezent.

ad-banner

În plus față de numărul și informațiile de creștere / descreștere, diferite zone sunt codificate prin culori pentru a vă ajuta să distingeți rapid severitatea zonei dintr-o privire.

Aceste date sunt vizibile la nivel de țară pentru toate cele 220 de țări și teritorii care sunt acceptate de Google Maps. De asemenea, sunt afișate datele statului sau provinciei, datele județelor și datele orașului, acolo unde sunt disponibile. Puteți vedea mai jos pe această hartă a Floridei că severitatea din județul Hardee este de peste două ori două dintre județele din apropiere. Cu siguranță pare o zonă de evitat.

Știri Google Maps Covid Florida

Datele pentru acest strat sunt colectate din surse bine respectate, precum Universitatea Johns Hopkins, The New York Times și Wikipedia. Sursele obțin datele de la Organizația Mondială a Sănătății, de la ministerele guvernamentale ale sănătății, precum și de la agențiile de stat și locale de sănătate și spitale.

Google Maps lansează această caracteristică de informații COVID-19 la nivel global pe Android și iOS săptămâna aceasta. În momentul scrierii, nu era încă pe iOS sau iPadOS.

Până când această funcție este lansată pe sistemul dvs. sau dacă vă aflați pe computer și nu pe telefonul mobil, citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți coronavirusul online.

Credit de imagine: Blogul Google, Captură de ecran și Domeniu public

Scroll to Top