Google Messages lansează Photomoji: iată cum îl puteți folosi

google messages.webp
⏱️ 4 min read

Google a anunțat recent 7 funcții noi pentru aplicația Messages pentru a celebra 1 miliard de utilizatori RCS pe platformă. Gigantul tehnologic va implementa aceste funcții într-o manieră treptată. Unele dispozitive au început deja să primească funcția „Photomoji”, care oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a face acest lucru reacționează la mesaje și răspundeți cu emoji-uri personalizate. Pentru a verifica dacă această funcție este disponibilă pe dispozitivul dvs., aveți grijă la insigna circulară de pe pictograma emoji din aplicația Mesaje. Dacă ești unul dintre utilizatorii norocoși, vezi cum poți folosi Photomoji pe Google Messages.

Citeste si: OnePlus 12 alimentat de Snapdragon 8 Gen 3 a anunțat: Detalii în interior

Cum să utilizați Photomoji pe Google Messages

Pasul 1: Puteți trimite un Photomoji ca a reacţie la un mesaj sau în mod independent emoji. Apasare prelungită un text pentru primul și apăsați pictograma emoji pentru cel din urmă. Lovit Crea.

Pasul 1: Puteți trimite un Fotomoji ca reacție la un mesaj sau ca emoji autonom.  Apăsați lung un text pentru primul și apăsați pictograma emoji pentru cel din urmă.  Apăsați pe Creare.

Pasul 2: Selectează imagine pe care vrei să-l transformi într-un Photomoji.

Pasul 2: Selectați imaginea pe care doriți să o transformați într-un Photomoji.

Pasul 3: Google va scanează imaginea pentru obiecte și afișarea rezultatelor. În acest moment, nu puteți izola singur obiectul de imagine. Acest proces este complet automatizate.

Pasul 3: Google va scana imaginea pentru obiecte și va afișa rezultatele.  În acest moment, nu puteți izola singur obiectul de imagine.  Acest proces este complet automatizat.

Pasul 4: Selectați un Photomoji din listă și apăsați Trimite.

Pasul 4: Selectați un Fotomoji din listă și apăsați Trimite.

Odată ce trimiteți un Fotomoji, acesta poate fi accesat ulterior din fila Vamă din secțiunea emoji. De asemenea, puteți alege să ștergeți Fotomoji-urile salvate.

De asemenea, Google va introduce aceste noi funcții în Messages

Photomoji este una dintre cele 7 noi funcții pe care Google intenționează să le introducă pentru a sărbători 1 miliard de utilizatori RCS în aplicația Messages. Alte caracteristici includ Voice Moods, Screen Effects, Custom Bubbles, Reaction Effects, Animated Emoji și Profiles.

Cu Dispoziții de voce, utilizatorii își pot înfrumuseța notele vocale cu animații și efecte vizuale. Google a crescut, de asemenea, rata de biți și rata de eșantionare a mesajelor vocale pentru a îmbunătăți calitatea audio.

Efecte de ecran este o caracteristică grozavă care afișează animații frumoase pe ecran atunci când anumite fraze sau cuvinte sunt introduse în chat. Google spune că există cel puțin 15 cuvinte prompte ascunse care vor declanșa aceste efecte de ecran.

Bule personalizate oferă utilizatorilor mai mult control asupra modului în care arată ecranul lor de chat. Utilizatorii pot alege acum culoarea bulelor de chat și fundalul de chat pentru fiecare conversație. Puteți atribui o anumită culoare prietenilor dvs. și una diferită familiei dvs.

Efecte de reacție dă o întorsătură plăcută reacțiilor la mesaj. În loc să apară pur și simplu sub mesaj, reacția va avea acum efectul său unic. De exemplu, odată ce reacționați la un mesaj cu degetul mare în sus, trei mâini cu gesturi degetul mare vor ieși din mesaj înainte de a se stabili ca o reacție tradițională.

Emoji animate sunt similare cu efectele de reacție. Odată ce trimiteți un emoji autonom în chat, acesta va apărea într-o mică animație. Toate emoji-urile majore au animațiile lor unice pe care acum le poți încerca împreună cu prietenii tăi.

In fine, cu Profiluri poti pune un nume si o poza langa numarul tau de telefon. Acest lucru va ajuta utilizatorii să recunoască alte persoane în chat-urile de grup. Dacă primiți un mesaj de la un număr de telefon necunoscut, acum veți putea vedea numele și fotografia de profil ale acestuia.

Întrebări frecvente (FAQs)

Cum știu dacă aplicația mea Google Messages acceptă Photomoji?

În prezent, Google lansează Photomoji într-o manieră treptată. Dacă funcția este disponibilă pe dispozitivul dvs., veți vedea o insignă circulară pe pictograma emoji.

Cum creez un Photomoji în Google Messages?

Loveste ‘Creabutonul ‘ în câmpul reacții sau emoji. Selectați o imagine de pe dispozitiv și lăsați Google să izoleze obiectele din ea. Vi se vor prezenta câteva opțiuni. Selectați Photomoji-ul care vă place cel mai mult din grup.

Pot crea manual un Photomoji din orice obiect dintr-o imagine?

Începând de acum, procesul de izolare a obiectului dintr-o imagine pentru a crea un Photomoji este complet automatizat și gestionat de mecanismul AI al Google.

Citeste si: Prerezervările iQoo 12 5G sunt deschise în India, prețul a fost scurs înainte de lansare

Concluzie

Acesta este modul în care puteți crea un Photomoji în aplicația Google Messages. Ce părere aveți despre această caracteristică? Ați trece de la aplicația nativă de mesagerie a telefonului dvs. la Google Messages pentru a utiliza Photomoji? Spune-ne în comentarii! Urmărește acest spațiu pentru mai multe actualizări despre funcțiile viitoare din Aplicația Google Messages.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x