Google nu va mai dezvolta propriile sale jocuri exclusive pentru Stadia, va paria pe dezvoltatori terți

1612300504 840 560
⏱️ 1 min read

După împlinirea lui primul an de viață, platforma de jocuri video în flux Stadia schimbă strategia. Google face publicitate închiderea Stadia Games and Entertainment, studioul intern creat de companie acum doi ani pentru a-și crea propriile jocuri exclusive.

La declarație oficială, Google informează că vor concentra viitorul Stadia ca platformă de jocuri video și nu ca studiu pentru reduce costurile și cheltuielile de gestionare.

Google va investi în partenerii săi pentru a-și lansa jocurile pe Stadia

Stadia Games Entertainment Studio

Când Google a introdus Stadia în lume în martie 2019, a anunțat și crearea unui studio intern Jocuri și divertisment Stadia condus de veteran Jade Raymonddar aventura ta s-a terminat. Jade Raymond a părăsit compania, iar Google a anunțat dizolvarea studioului, confirmând acest lucru Vor lansa jocurile pe care le-au planificat doar pe termen scurt.

Motivul închiderii studiului intern Stadia? Banii. Google recomandă crearea celor mai bune jocuri de la zero durează mulți ani și o investiție semnificativă, iar costul crește exponențial. Din ceea ce pare, studiul său intern ar putea genera pierderi care ar putea trage Stadia. Asa de nu mai crea propriile lor jocuri exclusive.

Până în 2021, Google dorește să își concentreze toate resursele pe îmbunătățirea platformei acum obțineți mai multe jocuri de la dezvoltatori terți. Acum vor paria mai mult pe partenerii lor pentru a-i ajuta să-și lanseze jocurile pe Stadia.

Google crede că acesta este cel mai bun mod pentru ca Stadia să fie durabilă pe termen lung. Scopul lor rămâne să creeze cea mai bună platformă de jocuri de streaming atât pentru jucători, cât și pentru dezvoltatori.

Pentru mulți, Google închide studiul intern al Stadia Via | Google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...