840 560

Google Play acceptă oficial că jocurile oferă recompense în schimbul vizualizării anunțurilor

⌛ Reading Time: 2 minutes

De ani de zile este foarte frecvent să vedem cum jocuri ni se permite obțineți o recompensă pentru vizionarea unui anunț, ca o viață în plus sau mai multe monede, și această practică este ceea ce Google Play tocmai a dat o sprijin oficial în instrumentele dvs. pentru dezvoltatori.

Google Play lansează „Produse recompensate”, noua sa metodă de generare de bani, care este acum disponibilă în versiune beta deschisă pe Play Console.

Recompense în schimbul publicității

Acest nou instrument Google Play face mai ușor pentru dezvoltatorii Google Play creșterea veniturilor, stimulând jucătorii să vizioneze în mod voluntar publicitatea în schimbul unui premiu.

Google Play permite acum jocurilor să recompenseze un jucător în schimbul vizionării unui anunț video. După vizionarea videoclipului, veți fi recompensați bunuri virtuale sau bani în joc. De exemplu, după vizionarea unui videoclip, jucătorul primește 100 de monede sau o viață suplimentară pentru a continua jocul din ultimul punct.

Jocuri de recompense

Dezvoltatorii nu vor trebui să adauge nicio integrare SDK suplimentară, prin biblioteca de facturare Google Play sau prin interfața AIDL pot adăuga produsele lor premiate în schimbul publicității în jocurile lor.

Mai multe informații | Dezvoltatori Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.