Google Play nu vă va permite să instalați aplicații care nu au fost actualizate de ani de zile din noiembrie

1649292388 840 560
⏱️ 2 min read

Google tocmai a declarat el moarte tuturor acelor aplicații și jocuri care nu au fost actualizate de mai mult de doi aniși tocmai au anunțat asta Din noiembrie toate aplicațiile și jocurile care nu sunt adaptate pentru Android 11 sau o versiune ulterioară nu va mai fi disponibil în Magazin Play pentru noi utilizatori.

Până acum, google play a cerut ca noi aplicații și actualizări să fie optimizat pentru cel puțin penultima versiune de Androiddar nu a împiedicat instalarea de aplicații vechi optimizate pentru versiuni mai vechi, dar acest lucru se va schimba mai târziu în acest an.

O privire asupra…
10 APLICAȚII GOOGLE CARE POT AVEA SUCCES

Google Play nu dorește aplicații învechite

În prezent, din noiembrie 2021, toate aplicațiile trebuie să fie optimizate cel puțin la nivelul API Android 11, dar de la 1 noiembrie 2022 Google face un pas mai departe și pentru a consolida securitatea utilizatorilor va începe să împiedică descoperirea și instalarea de aplicații învechite care nu vizează un nivel API în cadrul ultimii doi ani pentru noii utilizatori.

cu această măsură Google sporește securitatea magazinului său de aplicații asigurându-vă că toate aplicațiile și jocurile folosesc cele mai recente funcții de securitate și confidențialitate Androidfăcându-le mai sigure pentru utilizatori.

versiuni Android

De la 1 noiembrie, nivelul API-țintă va fi Android 13, cu care cele două versiuni anterioare la nivel de API vor fi Android 11 și Android 12.

Aceasta înseamnă că din noiembrie noi utilizatori care au telefoanele actualizate nu vor putea descărca aplicații învechite care nu sunt adaptate la Android 11 sau o versiune ulterioară. În fiecare an, cerințele minime vor crește versiunea.

Acest lucru va afecta doar utilizatorii noi care merg la descărcați o aplicație învechită pentru prima dată. Dacă ați descărcat deja o aplicație sau un joc care nu a fost actualizat de ani de zile, puteți continua să faceți acest lucru, dar din noiembrie nu veți mai vedea aplicații și jocuri învechite pe care nu le-ați descărcat niciodată în motorul de căutare Play Store.

Vestea bună este că majoritatea aplicațiilor și jocurilor de pe Google Play sunt deja adaptate la cele mai recente versiuni de Android, așa că această măsură va afecta doar foarte puține aplicații care au fost abandonate de ani de zile. De asemenea, clarificați că o aplicație este optimizată pentru Android 11 sau o versiune ulterioară nu înseamnă că este incompatibilă cu versiunile anterioare.

Prin | Dezvoltatori Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...